• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    dneska sem ale viděla dost lidí, jak si cvakali lístky. loni aspoň vypli ty žluté mašinky...
    HOLDER
    HOLDER --- ---
    JAJINEK: ta taky nee :) black passager :D
    ESPOO
    ESPOO --- ---
    JAJINEK: ja...a jak clovek furt chodi pesky, tak to bezplatne/beztrestne svezeni jednou za cas fakt oceni :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SKA_P: asi se poseres, zacina totiz cely VUT s vyukou, takze to spis bude zacpany slovakama, cajzlama a vsim podobnym bordelem co se sem stahuje "studovat" a nevi ze existuje salinkarta
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    XMEDA:super, budou volnější ulice, krásně se mi bude jezdit po brně mojí amerikou.....s pražskýma SPZ:-)
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    XMEDA: hm..kdo tu nemá šalinkartu? :)
    tyjo ale kamoška si ju loni na den bez aut byla vyřizovat a protože to stihla nějak ráno, tak ju měla za dost symbolickou cenu...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    v pondeli je zadarmo MHD... den bez aut
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    myslím, že dům umění města brna má každou středu zadara, teda jestli už je funkční....
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    ähoj, sháním zrcadla a nefunkční hodiny. kde je v brně seženu zadarmo? )
    ALTAIYA
    ALTAIYA --- ---
    WODNYA: Chtelo by to si overit, ja to mam jako info ze skoly od Horacka a nejakou dobu jsem to vyuzivala, ale uz to budou minimalne 4 roky;)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    ALTAIYA: no tak jestli to tak stale je tak by to melo bejt v rozhodne v zahlavi! .]
    ALTAIYA
    ALTAIYA --- ---
    Pokud vim, tak vsechna kulturni centra v brne (Moravska galerie, DUMB, Technicke, Prazakuv atp.) jsou zdarma kazde prvni utery v mesici. Aspon to byvavalo...
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    LION168: haha super,)
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    OFFINKAA: Xmeda chtěl něco pro sebe, noco:-)
    LION168
    LION168 --- ---
    v pondeli 22.9. MHD v Brne zdarma v ramci dne bez aut.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ty voe, ja tady s kulturou a vy vytahnete tohle a to jeste urco nebude zadax :-( perly svinim, hrach o stenu
    MATHEW: beda tobe voe, jestli neprides na vernisaz :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    ELECTRICFRET: ne já ne. ale možná bych mohl získat nějaký volňásky, kdyby byl zájem. teda jestli mi rozumíš
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    MATHEW: půjdeš dělat report?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    ELECTRICFRET: ani nemluv. budeme to mít jako hlavní kulturní článek dne, už se na tom pracuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam