• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    DANUNA: Oholená hlava je na dotyk super. To že nesmí ven je normální a logický, ty kočky jsou zvyklý na teplo domova a imho by ven ani chodit nechtěly, to ti jich nemusí být líto :))
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    SASH: kamarad hlidal cely minuly mesic takovouhle "hambářku" svy segre. Pry ji stala 20k. Pred par dny se mela vracet a kocour zacal mit najednou chudak strasny potize. Zchladnul, nehybal se, tak se zacal bat, esli neumre. Nakonec se z toho dostal sam. Pry vykakal naky strasny tuhy bobek, pozvracel se a byl oukej ;) ...mel stesti (ten kamos). Nevim, jak by ji to vysvetlil.

Ten kocour se mi moc zalibil, ale dys sem zjistila, ze nesmi ven, tak sem ho chtit prestala, pac by mi ho bylo lito. V zime by nastydl a v lete by chytil vsechny nemoci od ostatnich kocek a umrel na to, pac je preslechteny. Na dotyk to neni nic moc. Je to jako kdys si oholis hlavu. Ty chlupy nerostou zadnym smerem, takze je to porad "proti srsti" a hrne se mu ta kuze. Ale zase je prijemne teply - fakt velky rozdil od "normalni" kocky. Jo, a ma strasne srandovni koule ;)
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    SASH: no, tak ta je neuveritelne krasna!!!!!
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    VAJCE: no těch 10k je tak zhruba nejnižší cena..většinou když bereš z chovné stanice tak nejmň 15k za kotě
    FREYA
    FREYA --- ---
    ten je nunu!!! ale chteji za nej 28000:(

VAJCE
    VAJCE --- ---
    RAPID: tywoe za tu cenu sem meli rusku...sem myslel, ze sfynxove sou jinde cenove...:)
    SASH
    SASH --- ---
    VAJCE: no zatím hledám a vybírám..tak nějak výhledově bych nějakýho chtěla.)
    RAPID
    RAPID --- ---
    http://www.inzerce-kocek.cz/sphynx/ tady jsem nasel jeste jednu za 10tis
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    sash ty kupujes sfinxe?
    SASH
    SASH --- ---
    RAPID: dikec.)ja mam dojem že už sem prolezla celý internety, ale třeba tam na něco narazim.)
    FREYA
    FREYA --- ---
    VAJCE: :)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    FREYA: taky si kočičí žena, měla bys vedet .))
    FREYA
    FREYA --- ---
    VAJCE: divam se na to upe stejne:)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    SASH: tmavyho sem vzdycka chtel :))
    sfinxik a ruska modra...pro me nejhezci kocky :)
    jo jeste zeru habešky :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    skvělý záhlaví
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    To se ti nedivim, dost nefer jednani.. Mozna bud rada, ze to takhle dopadlo, treba ti ani nerekli opravdovy duvod, proc se kocicky zbavuji. Tak drzim palce, at se ti podari sehnat nejakou nahradu:-)
    SASH
    SASH --- ---
    Potřřebovali se jí zbavit co nejdřív tak ji prodali chlapovi co si ji odebral o víkendu, já z důvodu stěhování byla schopna pro ni přijet až v půlce února. Taky jsem myslela, že jsem ji měla slíbenou, očividně ne...no povedená rodinka, která se mezi sebou nedokázala domluvit. Fakt mě to nasralo :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam