• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PRASAD: To snad nemyslis vazne?
    PRASAD: A je vykastrovany? Jestli neni, tak stejne driv nebo pozdeji znackovat zacne..
    ZONICEK: Kazdy, kdo ma doma kocky, ti rekne, ze lepsi jsou dve nez jedna:-) Pokud si teda neberes z utulku starsi kocku, ktera vylozene spolecnost ostatnich kocek nevyhledava.. Ja za sebe taky doporucuju kocky dve, jsem klidnejsi, kdyz jdu do prace nebo odjedu na vikend, vim, ze jim neni tak smutno a zabavi se spolu:-)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    pokud chodite do prace tak mu davejte prasky naspani do jidla aby to vydrzel
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    a mohu se zeptat kdyz Baddy ma uz rok a koupim mu jeste jednoho kamarada tak nebude to pro neho stres? kdyz kocky maji svoje teritoria a nebude to brat jako utok? aby potom nezacal znackovat!!!nebo neco
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    ZONICEK: Rozhodne je lepsi, kdyz jsou dve :-) a nemusi to byt druhy sphynx. Proste spolecnost.
    NEKE
    NEKE --- ---
    ZONICEK: to by potom asi žádný normální člověk sphynxe mít nemohl. \těch 8 hodin není žádný problém. Moje kočka je doma alespoň se psem, ale je mi jasné že oba dva tu dobu co nejsem doma jen prospí:) I v týdnu kdy má přítel noční a přes den spí tak sním i zvířátka:))
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Mohl bych se zeptat, o sphynx se píše, že špatně snáší samotu. Jenže to je dost subjektivní. 8 hodin (pracovní doba) doma bez lidí vydrží, nebo i to je problém? Díky
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Boží !!! Ty černé jsou prostě nejúžasnější :-)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Спасибо
    SASH
    SASH --- ---
    PRASAD: ta je nadherna!!
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    eto ja

PRASAD
    PRASAD --- ---
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Koček už jsem pár měla. Ale žádná, ŽÁDNÁ, si v téhle poloze neobjlímala přední packy zadnimi !! :-))

NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: jojo taky šmatlame po telce:))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: modem máme na půdě, to má holka smůlu :-) Čekám, kdy začne chodit po televizi - siceje tenká, ale přeci jen hřeje, že :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: vidím že máme doma stejnou kočku i stejný noťas se stejnou úchylkou..pak bych přidala ještě k oblíbeným hřejidlům wifi modem a setopbox:))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    HELLEJU: veliká :-)
    Akorát potřebuje vykoupat, smrdí jí nohy a má hnědé bříško :-)) Patří k těm, které je potřeba koupat jednou týdně
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    TERRYNKA: To je mazlinka:-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    každou noc... a v podstatě i kdykoliv jindy, když si sednu/lehnu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam