• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PAFKA: Teda ty jsou uplne uchvatny!! :-) A uz ses rozhodla, ze si nejakyho ufonka vezmes?
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    fotka nicmoc ale líbí se mi ten postoj obou

PAFKA
    PAFKA --- ---
    PAFKA
    PAFKA --- ---

PAFKA
    PAFKA --- ---
    Máme špinavej krček a ouška, protože se nepočítalo, že budu fotit jak magor.
    Jinak by sme prej byli vypulírovaný :-)
    (já si myslim, že to těm fotkám nevadí že maj zrůdičky špinavej krček)

Mám skoro 200 fotek ze včerejší návštěvy, tak je přebírám a ořezávám, takže to tady dnes postupně, jak se k tomu dopstanu, trošku zahltím ufounama
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    MAR_TINA: Souhlasim a co se tyce ty vymazlenosti, ja si kdysi brala segru a brachu kotatka a kocourek byl neuveritelny lidsky mazel a zaroven byl mazel i s kocickou, takze je to i o povaze:-) Ale hlavni je, ze se ty dva mrnousci zabavi spolu a nedevastuji tolik byt:-) Ja jsem hrozne rada, ze jsem tenkrat vzala oba dva (na rady mistnich kocicaru), protoze to je to nejlepsi jak pro cloveka, tak pro kockouny, pokud si teda clovek bere kotatka.
    PAFKA: Tesim se na fotky:-)
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    TERRYNKA: ta je ostra :-))

Tak už jsem domluvená. Dnes se jedu podívat na ty zrůdičky. Tak je nafotim - měsíční koťata..
    Rozhodně se pochlubim :-)
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    MAR_TINA: no to je i u potkanu taková "hroší" kuže. A Fuzzové ještě víc než sphynxové. Když se šlo na injekci tak se jim o něj o chudáčka ohnula jehla .. hroznej masakr než se to propíchlo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: tak to je dobrý
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAR_TINA: bezchlupáci mají o něco silnější kůži, než chlupatci - je to ve výsledku kočka jako každá jiná, co se zranitelnosti týče :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAFKA: to je tak ošklivý až je to krásný.
    vem jednoho mimozemšťana a jednoho stejně starého útulkáče.

já pracuju doma, loni v červnu nalezené kotě mělo péče a her dost, ale s příchodem druhého, zase nalezeného, škůdce strašně moc pookřál, zabavili se spolu a přestal kousat a nadbytečně zlobit. místo hodin škození a vyvádění si hráli hodinu a pak tvrdě usnuli vyčerpáním. jen se trochu sníží mazlivost a přilnutí k člověku.

ale nevím, jak probíhají kočičí bitky bez chlupů, aby ho druhá kočka neporanila. u nás občas fakt lítají chlupy, když se kluci perou.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    fuj ten je krasnej
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    čerstvě narozenej mimozemšťan:

ted už jim jsou asi 4 týdny, dnes nebo zítra je uvidim. Tyjo to je dilema... Sice jsem měla i 30 potkanů a zvládla jsem to. A byli všichni vymazlený a opečovávaný..jen jsem nebydlela sama a měla víc času ..no ne o moc vlastně
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PAFKA: jestli si můžeš finančmě dovolit dva kožnatce, tak paráda. Pokud ne, tak se lysokočka určitě neurazí, když bude mít kamaráda chlupatého a neurozeného, hlavně, že bude parťák :-))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PAFKA: Rozhodne! Dve kocky lepsi nez jedna, zvlast kdyz jsou to kotatka:-) A nebo muzes mit jednoho sphynxe a druhy kote si vezmi z nejakyho depozita:-)
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    MAR_TINA: právě že chodim do práce , tak na těch +/-8h tyjo, jenže rovnou dvě...to je jako u potkanů ..no mám ještě 2 měsíce na rozmyšlenou, ale zítra nebo pozítří se jedu na kotata a kočičí maminku podivat (takže rovnou si zamluvit dva brášky?(sestřičky) :-D)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAFKA: jsi doma nebo celý den v práci? kočky mají se samotou problém, ale ten lze vyřešit DVĚMA koťaty.
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    sakra já tady strašně dlouho a často slintám nad těma sphynxama. Ja měla dycky jen sphynx potkany. A ted mám asi možnost mít jednu nahou kočičí krasivici, nebo krasavce...
    Já nevim já jí strašně chci, ale co když bude vyžadovat víc času než ji budu moct dopřát. Najednou když vim, že jí můžu mít, tak mám strach, že jí nebudu dobrou matkou :-)

Když se rozhodnu že jo, tak jakej je povahovej rozdíl mezi klukem a holkou?

U potkanů jsou kluci mazlivější a holky jsou takový svý, je u koček taky takovej rozdíl?
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ja myslim ze je jeste nikdy nevidela
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam