• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    PRASAD: máme doma středně velké škrabadlo a budu ho prodavat..kočka ho vůbec nebere..chodí na něj jen proto že tam má misku na jídlo..ona je gaučová ma tady stále k dispozici deku do ktere se zavrtava..takže tak,a hračky..heheh...když sem si jí pořizovala nakoupila sem plno hraček..a přisaham..ani do jedné nešprtla..jediná zábavná kočičí hračka je takové prachové peří na hlouhé gumičce připevněné na tyčce..stejně jí nejvíc baví vršky od pet lahve, špilky do uší, mince, gumičky a sponky do vlasů laser a lovení nohou když jsou přikryté peřinou nebo dekou :DD
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: tak to jsme na tom podobně...no já už před nějakou dobou krmivo změnila a špinavost beze změny..možná by nebylo marný vyzkoušet caniny přímo pro sphynxe.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Splhadlo, cokoliv si najde, dite, hracky ditete :) je jedno co je kocka zac, nejvetsi uspech maji vzdycky kraviny typu neuvarena testovina spadla z linky, pingpongac, kulicka z obalu od Fidorky a tak dale :)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    jaky máte hračky a prolejzačky pro sfinxe?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Amy bych musela koupat denně, aby nebyla nahnědlá. Což by mě asi točilo a jí taky, takže koupu jednou týdně.
    Zkus změnit krmivo, může se hodně mastit po něm.
    NEKE
    NEKE --- ---
    SASH: Tak tím to asi nebude..ta moje nikam nezalíza..maximálně vleze pod postel kde se stejně vysává ale špinavá je jak čuňátko. Ze steliva bych taky neřekla..protože to mám téměř bílé bezprašné..značku ted nevím..Spíš je to taková lepkavá špína..jakoby z potu. Jinak co se týče koupání (já sprchuju) ..nijak nadšená taky není ale ve vaně stojí, ovšem stačí se otočit pro osušku a hned hupne z vany. Někdy se mi jí ani nechce koupat tak jí obetřu dětskými vlhčenými ubrousky.
    SASH
    SASH --- ---
    No moje And´a se taky spini hodne, ja to prisuzuju tomu, ze vymete kazdej kout, rada zalejza za lednici nebo za sporak. Driv ji taky hodne spinilo stelivo, takze jsem musela vymenit za jine, ted pouzivam Happy cat http://www.nejlepsiceny.cz/tema/happy-cat-stelivo.html a spokojenost.
    Mimochodem, jak vase kocky snasi koupani? Ta moje na to moc zvykla neni a zezacatku se ji to vubec nelibilo, ale pomalu si zvyka. Koupu ji maximalne 1x za tyden, obcas je potreba i casteji.))
    NEKE
    NEKE --- ---
    zdravíčko milovníci nahotinek, jak se mají Vše čičiny? chtěla jsem se zeptat na jednu věc, jak hodně se vám špiní sphynx. Vím že někdo koupe jednou týdně a někdo jednou za 14 dní..Mám pocit že ta moje se špiní celkem dost, už druhý den po vykoupání má pod krkem a mezi zadníma nožkama takové ty hnědé tečky..Myslíte že to můžu nějak omezit kromě každodenního koupání ( né že bych každý den koupala) nebo je to genetické?
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    DZEJN_A
    DZEJN_A --- ---
    DZEJN_A
    DZEJN_A --- ---
    SASH
    SASH --- ---