• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    Pokud se věnujte někdo chovu a uvítali by jste posilu vzácné krve mám pro Vás tip !
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=440184709360572&set=a.106155692763477.3305.100001071405178&type=1&theater

K prodeji je dcera mojí Galy import z Ruska.

Masha Dance of Light
    24.12.2009
    otec: Bastet-Max Lutic *RUS SPH n 03
    matka: Bastet-Max Gala *RUS SPH n 03 33

a kocour
    BABY RAH SILVER PRINCE * RUS
    male 23.9.2008
    otec: WGCH, DGCH Lanion Pigmalion *RUS SPH d
    matka: Yanga Black Diamond *RUS SPH n

V chovatelské stanici Aniger Sphynx Kanadian Sphynx
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS:
    vaše číča?...parádní pelíšek, něco takového bych taky ráda sehnala te mojí nahotině...nějaký tip prosím?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---

SASH
    SASH --- ---
    posledni dva kocourci volni, k odberu ihned, blizsi info do zprav
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    FLOE
    FLOE --- ---
    AMARYLLIS: "milacku ja ti zapomnel rict ze jsem smrtelne alergicky na kocky a mohl bych umrit" v momente kdy jsme mu jen trosku nastínila starost o kocky"

Dekuju :]]]]
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    AMARYLLIS: omg, písu jako tatar, omlouvám se za překlepy,hrubky atd. :D
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    KIKAA: děkuji, ano přehnana přítulnost a zavislost mi je známá,to je mimojine duvod proc volim plešounka :)

FLOE: Ano,víme o tom :) A kočky budou asi na 99,9 dvě..a co si budem, nejspíš i budou obě dvě moje, přitelovo "tutu nunu kosista" preslo v "milacku ja ti zopomel rict ze jsme smrtelne alergicky na kocky a mohl bych umrit" v momente kdy jsme mu jen trosku nastínila starost o kocky :D Takze o odstehovani kocky i v připadě toho že mi krachne vztah nehrozí. :)

Díky moc vsem. O přitulnosti a zavislosti jsme vedele zajímaly me hlavně rady ohledně toho že se musí koupat,cisti ouska víc než u normální kocky atd. :) Byla mi jiz poslana stránka na ktery je opravdu jednoduse popsán zivot s Sphynxem. :)
    SASH
    SASH --- ---
    CISTICZ: neni tlustoucka, jen vyrostla :]
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SASH: uz ji skoro rikam lady fat :P
    FLOE
    FLOE --- ---
    SASH: Psala, ze bude mit dalsi kocku jeste, tak sem to nebrala v potaz. Ale je fakt, ze jestli dalsi kocka nebude jeji a je sance, ze se casem odstehuje nekdy, tak bych zvazila porizeni opravdu dvou vlastnich kocek.
    SASH
    SASH --- ---
    FLOE: potom je castecnym resenim poridit kocky hned dve, pripadne k ni jeste jine zvire ;]
    CISTICZ: kraasna beruska, pekne vyrostla :]
    FLOE
    FLOE --- ---
    AMARYLLIS: Rozhodne bych zvazila povahu tyhle kocky, pokud mas volnejsi a nezavislejsi zivot. Tyhle kocky jsou hodne navykove. Neni to pravidlo, ale obrovsky procento lidi co znam a maj Sphynxe se pomalu nehnou z domu, protoze je na nich jejich kocka extremne zavisla a ne kazdy si tohle muze dovolit.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    obvykla poloha ;)

KIKAA
    KIKAA --- ---
    AMARYLLIS: ahojky, tak péče o Sphynxe není kromě častějšího mytí, čištění oušek a zajištění teploučka nijak odlišná od péče o klasickou kočku... Ale musíš počítat s tím, že Sphynx vyžaduje neustále pozornost, budeš ho mít non-stop na prsou, před noťasem, na krku, prostě všude :-) Alespoň takhle to je u mojeho kocourka..
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    Zdravím... Planuji se ke konci mesice, zacatku dalsího stehovat...a s tim příjdou konecne i vysněné kočky...tak bych se rada zeptala na nejaky rady pro zacatecniky s Sphynxy....popripade..jestli si mám neco precist...a jestli starani o ne se nejak extremne lysí od staraní o jinou kocku.... Budu ráda za opravdu cokoliv, chci si zjistit co nejvíc veci než do toho opravdu pujdu.

v plánu je bydlení s přítelem a snad kamaradem...a 2 kočky. z toho tedy jenom jedna Spnyhxíí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam