• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MEANDER: A nebo tak.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TERRYNKA: Tak ať si místo kočky pořídí ještě jedno dítě, když mají málo starostí.
    Kočka je dost křehká hračka. Z věty "doma se přítel s semnou hádá že když si tu kočku pořídím tak mi hned chcípne a že to bude i měsíčně drahý" mi nepřipadá, že jakákoliv kočka si zaslouží něco takového.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to očkování a kastrace vychází i levněji, pokud teda mají sphynxové stejné ceny jako chlupaté kočky.
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA: to jakoby dreveny? diky..to mam taky vyzkousene a moc mi nevyhovovalo
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: Cat´s Best, vždycky ho vyhlídnu někde v akci, kupuju ten 40l pytel.
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA: co kupujes za stelivo?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OCTOPUSS: ..se dost blbě aplikuje v případě, že s přítelem má třeba dítě :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SWATKA: desetikilový pytel žrádla je plus mínus za tisícovku, stelivo na půl roku cca. 500,-. K tomu maso, třeba kuřecí srdíčka. Pár korun. Sphynxové mají, většinou, dost citlivé zažívání, takže je nejde krmit low end granulemi, protože pak mívají sračku. Děsnou. Očkování, odčervení, budeme počítat třeba 1500,- ročně. Kastrace cca.1500,- , pokud nechceš chovnou a necheš co půl roku tři týdny vřeštící nadrženou horkou broskev nebo kocoura značkujícího byt. Ale ! Pokud kočka nebude zdravá, což se může stát a kteréžto riziko se jaksi s věkem zvyšuje u zvířat, stejně jako u lidí, bude, samozřejmě, stát víc. Pokud počítáš každou korunu, pořiď si křečka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SWATKA: Doporučuju postup "poslat přítele do prdele a místo něj si pořídit tu kočku".
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    jak dvouhlava sphynx kocka :)
    SASH
    SASH --- ---
    Radek a Radim
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    koupila jsem Ufonovi nové granule - jsem nadšená.
    - Moc jí chutnají
    - Mikrohovínka
    - TÉMĚŘ SE NEMASTÍ !!!
    :-)
    Porta 21 krmivo pro kočky, Porta 21 biokrmivo výhodně u zoohit: Porta 21 Holistic Cat kuře & rýže
    http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/porta21_biokrmivo/121623
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    gremlins
    SASH
    SASH --- ---
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BRUMLIK59: Já bych ho možná byla schopná pohlídat. Kočku teď nemám a aspoň bych si zkusila naživo jaký jsou Sphynxové a třeba pak taky nějakýho pořídím :) Kdyžtak do pošty.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: pugét :-))
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    pokloňte se! :)

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    NEKE: nojo, nejradsi zaleze uplne pod perinu a chrni tam
    NEKE
    NEKE --- ---
    CISTICZ: u nás kočka už pomalu ani nevylízá z pelíšku, jen v nejnutnějších případech a nebo když má šanci přesunout se z pelechu do postele pod peřinu :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    uz je zima, takze spime pod perinou :)

BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    Nepohlídal byste mi někdo taťku kocoura od těch rozkošných koťátek, které zde ukazuje SASH ? Budu cca od 17.12. do 3.1. mimo ČR a nemám ho kam dát ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam