• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    CISTICZ: moje čičins žije v jednom bytě s 30 kg Pitbulem. A v pohodě. Jako není to láska jako trám, ale respektujou se. Víc se kámoší pes než kočka, navzdory tomu, že kočku jsem donesla domů až když měl pes 3 roky. Když je mu moc nablízku tak by jí pes pořád oblizovat a jí se to nelíbí tak mu vždy uteče z dosahu. Ale taky už se párkrát stalo, že se s kočkou nikdo z lidí nemazlil tak jí i pes byl dobrý a otírala se o něj jako by to byl nejlepší kámoš. Ale spát spolu nespí :) už jen proto, že číča je gaučová a tam pes nesmí.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CISTICZ: Pokud Ufo nevnikne do předsíně za sklo, nemají psice, žijící venku, šanczi zjistit, že v jejich teritoriu je kočka :-) Nestýkají se. Pokud by se setkaly, s největší pravděpodobností by to bylo 2:0 pro psovité. Jsou hodné, ale jsou mohutné a s kočkou so chtějí hrát tak nějak po jejich, což by tělíčko, vážící dvě a půl kila, asi neustálo.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERRYNKA: aha :)
    a jak se snesou psi s kocici modelinou? :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CISTICZ: Myslím, že to bude podobně lukrativní, jako můj zamýšlený prodej psích exkrementů (máme dva rotweilery) :-)))
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERRYNKA: :) da se na tom vydelat? :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CISTICZ: No jo, některé lysokočky na to netprí skoro vůbec, u některých si na ten ušní hnus můžeš zřídit důl :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    a strihani drapku uz je evergreen, drzi statecne
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERRYNKA: sracky z ucha? to jsme jeste nelovili!!
    cumim ji tam furt a nic nevidim, jen lehce odstranuju hnus na boltci
    a mimochodem ji stourani v uchu strasne bavi :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: oddrápkovávání a lovení sraček z oušek je kapitola sama pro sebe :-) Nutno obalit tvora dekou a mírně zasednout, jinak je to Mission:Impossible :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    No tak my zvládáme sprchování sice s kyselým xichtíkem kakabusa, ale ani moc neřve jen když ji houbou myju pupek. Tragédie je spíš když jí zabalím do osušky vytahuju jednu packu po druhé a čistím a stříhám drápky. To řve zlověstně jak tur a naznačuje že by mě i kousla jestli jí ten drápek budu čistit moc dlouho :D Tak pak řvu já po ní a vlastně je o tom kdo koho přeřve..utěšovat jí totiž nepomáhalo :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo při koupání trpí statečně, ale nahlas. Pokusy o útěk podniká velmi pomalé, dle logiky "žádné prudké pohyby a nikdo si tě nevšimne" :-) Jen u toho vříská jako bych jí vraždila.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SASH: no vidis, hracka, tu sm kachnicku bych mohl poridit :)
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS: mne na to kocour taky skocil na tu hracku, ale hned z te plne vany zase rychle vyskocil :] ja nevim, jak to ty lidi delaj, ze jim ti sphynxici nechcou z vany ven
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH: Já jsem dal do vody plastovou misku a do ní pár granulí, 2 x mi na to skočil, ale už mě má prokouknutého! Docela rád slyším, že v tom nejsem sám, podle internetů by jeden nabyl dojmu, že Sphynx se do vody snaží dostat o sto-šest.
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS:
    CISTICZ: no u nas je to taky tak..mama uz nenadava, jen se tvari nastvane, kdyz ji koupu, kotata nadavaj a snazi se utect, taky ale porad doufam, ze je to casem naucim :]] zkousela sem jim i dat do vody hracku a moc to nezabralo
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SASH: ja to Karu jednou naucim! :)
    uz je teda klidnejsi, ale furt strasne nadava
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH: Tak u nás to je přesně naopak! Občas schytám i nějaký ten škrábanec, když se snaží kocour dostat z vany ven.

SASH: Díky. Dnes byl extrémně roztomilý už ve čtyři ráno! :(

SASH: Žížala Julie? :D
    SASH
    SASH --- ---
    :]]]
    Skeen REFUSES to get out of the bathtub! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=31A5Np5kGRQ&feature=share
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS: nejroztomilejsi! :]