• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: aha,pána prstenů jsem nikdy neviděla ale kouknu se ať mám přehled :D já vždycky když příjdu domů a vítá mě jen pes tak mu říkám, kde je Goald, hledej! a on mi jde ukázat ve které dece je schoulená :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: No vypadají jak Gollum z Pána prstenů :-)
    Souhrnně jsou prostě kočky. Ufo se jmenuje ofic Amanda, říkáme jí Amy, málokdy. Nik je ofic Niko. Nejvíce jsou oslovováni "micáci, micmicoidi". Jednotlivě pak "Ufo, Amiška" (když k ní hovoří čtyřletý syn), Amouch, Amaroun" a "Nikišek (opět od syna), Nik, Nikouš". Ale micáci vedou :)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: Gollum? já jí zase říkám Goald ikdyž se jmenuje jinak :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: moje kočky tohle dělají taky - ulehnou na mě, že je čas spát, zhasnu, zachumlám se... a během pár minut z pod deky vylézá první Gollum, aby vrkavým "Mňaaauaaaarrrr..eeee??" vyburcoval k dostihům Golluma druhého. Baví je to ale tak půl hodiny až hodinu, pak si zase přijdou lehnout .-)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: to závidím, moje číča chrápe večer a když zamířím do postele já a zhasnu světlo tak začne běhat a skákat a dělat bugr v celém bytě no a samozřejmě se k ní začne přidávat i pes..hrůza, musím jí každý den budit ať nechrápe večer ať spí v noci :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mámoooo, pojď už spát...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Nevím, ale zkusím to zjistit.
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: můžu se zeptat ze které chov. stanice je?
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRYNKA: Tak to je to o to smutnejsi. Tak hlavne jestli se ma kocicka uz dobre.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    FLOE: jo, s PP, ale ani to bohužel není záruka, že se chovatel nebude chovat jako kretén.
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRYNKA: A to ma s papirama? Jeslti ne tak jako podle popisu pani zdarila mnozirna aka vseho co se da [?]
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA: ..akorát bych tu paní, od které mnicátko má, musela kopat do hlavy. Kotě by mělo být ještě 14 dnů u mámy, nejsou jí ani tři měsíce. Kamarádka říkala, že když viděla ta kvanta zvířat, které paní vlastní, pojala odvoz kotěte v podstatě jako záchrannou akci...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Sphynxové jsou nesmírně přátelské plemeno - stejně jako siamky, orientálky..celkově kočky s obrovskýma špičatýma ušima a štíhlou hlavou bývají kamarádské :-)
    Ovšem kočka je také značně teritoriální tvor a pokud si nějaké území obydlí a není úplně nejmladší, nemusí parťáka přijmot vůbec. Má pocit, že jí bere území, podřízené..
    OPI
    OPI --- ---
    MAR_TINA: tak to bych nečekala, mě paní řekla že kdybych neměla psa tak by mi sphynxíka asi ani neprodala že by neměla být sama když jsem půl dne v práci ale prý že se psem bude klidná...a měla pravdu a psovi kamarádka taky prospěla...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OPI: i půl roku, i nikdy. Sfinxové a siamky jsou ještě velmi přátelské. Kočka často není smečkový tvor.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: týden je na kočky docela hezký výkon, kolikrát jim to trvá i déle.
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: číčám to trvá tak dlouho? já si ji pořídila k 30kilovému psovi a radši před vánocema když sem věděla že budu 14 dní doma a po příjezdu na psa syčela, v noci jsem je držela od sebe ale na druhý den už leželi spolu v jeho pelíšku a teď jsou kámoši že mě ani nepotřebují :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Zasednutý Nik zde
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PAFKA: Týden :-)
    Neservali se vůbec, syčet na sebe přestali po dvou dnech, pak se sen jen obcházeli, následovalo pacičkování se a zběsilé honění se po domě a v sobotním podvečeru si Amy na Nika poprvé sedla :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam