• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LADY_LEIA: Napsala. Reakce zatím žádná. Snad se alespoň stydí.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    TERRYNKA: Napsalas ji aspon, co si o ni myslis? Ja bych asi neodolala.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: (a ta lhůta je šest týdnů :-) )
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    vezme si ho jedno místní id, takže o fotky nepřijdete ani vy, ani já a mám sychr, že se bude mít královsky :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Paní je mrcha, rozhodně jí ho vracet nebudu.
    Už má novou paničku, ve čtvrtek se stěhuje
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: vy ho máte měsíc? v zákoně je určitě nějaká lhůta pro vrácení zvířat myslím bez důvodu do 14 dnů jako jakékoliv jiné "zboží" a při tzv. skrytých vadách určitě déle a tohle si myslim že by prošlo, prostě vám záměrně zatajila nějakou informaci která je dost podstatná....ale teda zas nevim jestli je lepší vracet to někomu takovému anebo radši prodat dál noo....je to škoda, je moc pěkný
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: já bych nedbale zabalila uzenou makrelu a poslala jí to poštou ;)
    Je to škoda, zbytečné trápení pro všechny včetně kocoura.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Corim: ja vim, kocky mame petadvacet let :)

Martina: ano, to presne udelame. V inzeratu zminuji, ze k dospelym je mily a mazlivy, ale neni vhodny k druhe kocce a detem. Mrzi me to, ale jinak to nepujde. Puvodni majitelce bych dala facku :-(
    CORIM
    CORIM --- ---
    TERRYNKA: Kdyz po nekom skoci - tak po nem taky skocit a zakousnout. Idealne vzadu na kuzu a primacknout k zemi.

Jinak to vypada, ze asi byl odebranej od mamy moc brzo - takze je spatne socializovany (nebo je to proste hajzlik).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: Asi bych zvážila možnost kocoura předat někomu jinému.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: Tak to je hodně hodně moc nefér. Stačilo to říci, sphynxe by se rád ujal někdo bez dětí a bez dalších koček, je to atraktivní plemeno. To je tak hnusný.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    TERRYNKA: to je jasny, je to ufoun, ti maji UFO prece :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAR_TINA: kastrovaný je.
    Mám pocit, že tohle chování byl hlavní důvod, proč ho původní majitelka dávala pryč. Vivat moderní technologie - paní mám uloženou v telefonu. Ten mi tuhle vnucoval, že projde mé uložené kontakty, zda někdo z nich není na FB. Našel paní. A FB vyplivl informaci že má ještě jednu kočku, o které se ani náznakem nezmínila a jakýsi komentář, že už má kočička konečně klid ! Nezazlívám jí, že dala pryč kocoura, který masakroval druhou kočku, ale přijde mi značně unfair, že to nezmínila, když jsme spolu komunikovaly a já jsem psala, že už jednu kočku máme.
    Syn ví, co by měl dělat, ale neudělá to, protože "kočkám se neubližuje!!". A kocour vesele dál terorizuje nejmenší členy domácnosti.
    Nejvíc mě točí že synovi jde po obličeji. Na drápance na rukách kašlu, ale ten obličej mi vskutku velmi vadí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: je kastrovaný?
    I kdyby byl, asi si zkouší získat pozici hlavního samce v bytě. Nacvičit kočičí dominantní chování a srovnat ho. Pokud je to synek dost starý na taktiku, naučit ho, jak chytnou kocoura za krk a zatřepat s ním. Možná nějaké ty chemické "zbraně" - feromonové odpařovače a tak. Ale někdy nepomáhá nic :(

Jestli se ho původní majitelé nezbavovali kvůli tomu chování. :/
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Akorát s ním máme problém, začal děsně napadat Amy. Máme ho měsíc, týden byl hodný, ale jak se rozkoukal, nastal teror. Z Amy je uzlíček nervů, neskutečně hodná kočka začala být plachá lekavá, nechce se mazlit. Kočky by si to asi po čase vyřešily, není to má první dvojice koček, ale co nekousnu je, že jde po synovi. Ten mu fakt nic nedělá - kočky miluje a chová se k nim hezky. Nik na něj číhá a když ho vidí, skočí po něm, zakousne se a drápe ho. Syn se ho samozřejmě bojí, zdrhá ječí, kocoura to provokuje a jde po něm o to víc. Snaží se ho drápat do obličeje, což už se mu párkrát povedlo :-(
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Normálně, vyskočil ze skřínky, která je kousek od linky a mě je cca. po kyčle :-)
    Běžně ho omylem shazuju z horní hrany dveří - tam nevím, jak se dostává, nikdy jse ho neviděla. Zásadně tak činí potichu a potmě, takže se vždycky děsně leknu, protože o něm nevím, otevřu a za mohutného mňoukání a změti drápků mám najednou kocoura za krkem..
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: chápu to dobře že je na horní skříňce linky?? bože jak se tam dostal?? :D
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    PRASAD: to teda :-D
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    kuchynsky dozor je moc
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KIKAA: Chůdě :-(
    takhle brzy dopadne náš kocour. Takový hovadiny dělá pořád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam