• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    LIQUORBRAND
    LIQUORBRAND --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    BIGDEMENCE
    BIGDEMENCE --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    a jeste jedno neprofi ode me aneb "koukej co to tamhle je"
    SASH
    SASH --- ---
    taky od id mizuki

SASH
    SASH --- ---
    MLUFFY: ti maj taky krasne nasrany obliceje :D to na nich uplne miluju
    OPI
    OPI --- ---
    MLUFFY: skoro to vypadá jako by ty kérky byly na těch čičinách :)
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    akorat Anda je takovej malej zloun, zas se tvari jak kakabus :]]]
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    love
    SASH
    SASH --- ---
    foto od id mizuki
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TERRYNKA: kocka ma vyssi teplotu tela, takze ji urcite nehrejes, ale chladis, ne? ;-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    TERRYNKA: Je to tak, kočkové jsou dopoledne zcela autonomní, bez ohledu na to, zda je či není někdo doma, nicméně s blížícími se Bořiči mýtů na DC už vyhlížejí strategické pozice na mazlení, otírání se a ve Wizího případě i okusování vhodného dostupného dvojnožce.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Pracuji z domova, takže vidím, že kočka celé dny chrní a probírá se odpoledne a navečer, kdy jsme tu všichni. Dopoledne o ní nevím vůbec, je zachrutá pod dekou v ložnici, akorát mě ráno, když vstávám, seřve, že lezu z pod deky a nebudu hřát, ale ona pokračuje v nečinnosti. Takže bych to s nutností mít kočku ve více vydáních neviděla tak ostře. Ale ! Důležité je věnovat se jí, když ona chce - na Ufo přichází mazlící čas kolem páté a to je neskutečně neodbytná. Stane se z ní Mic Nesklepatelný oblažuje nás všechny, neví, s kým se zběsile mazlit dřív. Pokud bychom jí neposkytli tyhle mazlicí chvilky, jsem přesvědčená o tom, že by tím trpěla.
    FLOE
    FLOE --- ---
    NEKE: Jasne, ale tady jde o to, ze zjevne nechce zvire, ktery by Sphynxovi stacilo, takze je odpoved jasna, tak i tak zejo.
    OPI: Nejde o to ze se nesnese, ale ze to ty kocce nebude stacit. Kocce staci jina kocka a nebo pes, se kterym si sedne. Zkratka at setri, jinak je to dle me fakt kravina.
    NEKE
    NEKE --- ---
    FLOE: tak někdo dělá standartně 8 hodinovky a někdo dělá 12ti i 16ti hodinovky. V tom si myslím že je zásadní rozdíl . Pokud je někdo v práci jen 8 hodin tak to zvířata dma samy zvládnou. Nejsem zastáncem toho že sphynxe může mít jen člověk co sedí doma na zadku a nehne se z domu ;) A taky si nemyslím že bych měla doma nezávislej kus ;) Jen vím to co dělaj dopoledne..spí..ať už jsem nebo nejsem doma a určitě neblázní.

OPI: neboj, tady se nikdo nehádá ;)) moje kočka se se psem třeba vůbec nebaví, nemazlí se ani spolu nespí. Jen prostě spolu sdílejí domácnost, ale myslím že jeden i druhý je rád že tam jsou spolu. A podle mě jim je jedno jestli během dne co spí tam s nima jsem nebo nejsem- prostě spí :). Už si zvykli probrat se až odpoledne když se vrátíme z práce.
    OPI
    OPI --- ---
    FLOE: já tady nechtěla vyvolat nějakou hádku, prostě jen zjišťujeme možnosti...já mám doma sphynxe taky se psem a myslím že mě ani moc nepotřebují, mazlí se spolu, hrají si spolu, mě ani moc nevnímají pokud zrovna nemají hlad...
    s tou nemocí to mám teď přesně taky tak, v pátek mě šéf poslal domů hned ráno a zvířata jsem našla spolu v jednom pelechu, prostě pohodička
    FLOE
    FLOE --- ---
    NEKE: A mezitim je prosimte rozdil jakej krome slovickareni? Nebyvat doma vs nebyvat doma kvuli praci... Nevidim rozdil.

Samozrejme clovek muze mit stesti a chytit nezavislej kus.
    Jinak co popisujes, neboj, ty zvirata o tvy pritomnosti moc dobre vi a ackoli si te nemusi vsimat, tak je uklidnuje prave ta tvoje pritomnost. Ja mam zase z praxe zkusenost takovou, ze kdyz jsem doma, tak spinkaj, obcas se pridou pomazlit, ale jakmile se hnu, moc dobre si me hlidaj. Nicmene jakmile zmizim, tak se muzou zblaznit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam