• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Výbornej nápad...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Tchánova půda vydávila sadu dvou dek a futrálu na polštář. Cedulka udává, že se to jmenuje "Beránek" a ač je to umělina, je to neuvěřitelně mazlivé. Futrál na polštář je k ničemu, věnovala jsem ho tedy slečně Ufo. Zdá se, že do parapetu, na který jsem jí ho umístila, zapustí kořeny :-) Velice šťastný Mic :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERRYNKA: mi neco pripomina ;)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Sleeping with alien
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Aristokrati
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE
    NEKE --- ---
    No zvládáme to přetrpět...sprchování mám i s protivným okomentováním, a když mám náladu si s koupáním vyhrát tak jí napustím lavor a může si v tý teplý vodě sedět tak je to prý docela fajn, že když jí k tomu ještě trochu podrbu tak i přede, ale kdyby mohla tak by hned nenápadně odešla. Muka jsou ovšem v momentě kdy jí zabalím do osušky a čistíme ouška a drápky,,,
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo trpi celkem klidne, lec hlasite. Z umyvadla se snazi odchazet nenapadne pomalu, odvazana z toho rozhodne neni.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SNIPERCZ: Je to skoro urban-legend! Ani jeden z našich kocourů to vyloženě nevyhledává. Jeden to trpí a ten druhý tím trpí. Je to však s každým koupáním lepší. Musí si zvykat.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Jak to mají ty vaše potvůrky s koupáním? Ten náš mrňous má k vodě vysloveně odpor a to se prý sphynxům koupání líbí :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: dětské mýdlo, libovolné, v kostce, ne gel. A žádná houby, hadřík, prostě namydlím rukama. U Ufonky to nese nejlepší výsledky.
    SASH
    SASH --- ---

OPI
    OPI --- ---
    OPI: sorry za velikost, neumím zmenšovat
    OPI
    OPI --- ---
    mobilovka

NEKE
    NEKE --- ---
    SASH: tak my si ujíždíme na dětských motivech :D pro kočku máme jahodu a pro kobylu mám zase ve tvaru koníčka
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS:
    NEKE: taky tak, johnsons baby a klasicka houbicka na nadobi (tou jemnejsi stranou ovsem) a jedem :]]
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE: Používáme to samé, zkusím houbu, díky. :)
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS: dětským šamponem johnson"s baby...ale dost záleží taky na tom čím jí namydliš..když jsem použila hadřík tak sem ji taky pořádně neomyla, dobře to jde takovou tou klasickou pěnovou houbou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam