• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KYKUSE: hm. Vem to hned na veterinu, nech to vyšetřit a udělat všechny možné testy. Pár tisíc si připrav. A doufej, že to zvíře nemá některou z hrozných kočičích nemocí.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Dekuji vsem :)
    tak jsem sehnala kocourka z Barcelony za 175Euro :) chovna stanice tam rozprodava kotatka a tak zitra mi ho priveze nejaka agentura ;) jen doufam že to neni nejaky podfuk :( platba bude pri predani tak snad zadna cihna ;)
    takze ted schanim vse kocici myslela jsem ze na to mam dost casu a najednou po x mailove komunikace napsali, ze agentura ji preda zitra rano. a pritom jsem si vybrala z kotatek dnes ve 3hod rano a najednou mi ted prisel email ze ke me dorazi zitra rano...nechce se mi tomu verit.
    Takže, pokud vse projde a neni to podfuk :( tak od zitra budu patrit mezi vas :D
    moc se tesim a co na nej rikate...

BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    KYKUSE: kanadští bývají i okolo 15k pokud nejsou už jako koťátka kastrovaná a mají PP
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: Jinak doporucuju precist si clanek:

Koťátko.net
    http://www.kotatko.net/index.php?view=koteSppNeboBez
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: 5k Kc je dobra cena za kote s PP na mazlika. A odpovida priblizne nakladum ktere ma chovatel s kotetem.
    OPI
    OPI --- ---
    KYKUSE: 5tisíc je krásná cena, to berte...přinejhorším jsou občas na internetu nabídky že někdo daruje starší kočku ale to bych asi neriskovala..
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Ahoj všem,
    s přítelem jsme se zamilovali do kanadské sphynx :-) je to opravdu krásná kočka :-)
    Teď shanime koťátko, ale všude nacházím inzeráty za 15;10;5 tisíc a to je pro nás hodně.
    Prosím neznáte někoho kdo je prodává levněji :-(:-( nebo nepřebývá vam jedno :-D
    předem moc děkuji za rady a pomoc.
    BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    Lišti: já vím, vím, bohužel
    BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    ano, Praha
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BRUMLIK59: Ahoj, já bych ráda, ale od posledně jsem si pořídila taky kocourka a je dost nesnášenlivka na každé jin zvíře, takže bohužel...
    OPI
    OPI --- ---
    BRUMLIK59: já bych neřekla že je to o koťatech jen je to tak vtipně nazvané....asi Praha co?
    BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    Ahoj, tato diskuse je o koťatech. Náš sphynx má už 4 roky. Máme problém, pomůže nám někdo ? Potřebujeme Baddyho pohlídat od tohoto pátku do neděle to je 21.6-23.6. Díky. Zná ho z této diskuse SASH a také 1MALALISTICKA. Když tak se na něj těchto našich společných kamarádek na něj zeptej. Ještě jednou díky.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: on je TAK krasnej :-*
    SASH
    SASH --- ---
    vyorana mys

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    TEMSTEAG: Sauronův náměstek pro záležitosti krmiv?
    CORIM
    CORIM --- ---
    TEMSTEAG: Cat's Best Oko Plus
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TEMSTEAG: CAt's best OKO plus
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TEMSTEAG: "Dej to sem !"
    :-)))
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    tyden doma

A jeste jsem se chtela zeptat, co pouzivate za stelivo? Nase odmita ji na cokoliv jineho, nez na drevene,ale to je dost neprakticke
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam