• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    OPI: mu nevadil, tak jsem mu ho nechávala, ale už ho sundaváme, při posledním koupáním šel postroj do pracky a bude ho nosit jen ven.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Toje necojako slipy
    OPI
    OPI --- ---
    KYKUSE: a proč má na sobě pořád ten postroj když je doma?
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    to je konec, hřeji si na prsou sphynx ;)
    (omlouvam se za kvalitu,je to focené mobilem)

KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Já mám kocourka chvilku a dle rad ho koupu cca po 10ti dnech. Vždy jen trochu ztmavne ale žádné fleky nikde nejsou ;) jen v jeho dece nepatrně (je totiž bílá). Vypadá to jako když si umažete halenku od make-upu. Hlavně jsem četla, že světlé "nešpiní" tolik jako tmavé sphynx. :)
    Granule má RC a dávám mu vitaminovou pastu: Baby-paste GIMPET (12 vitamínu a calcium), Jokies kolicky s vitaminem B s tou si hraje a pak ji sežere.
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: já to mám nějak naopak...právě že mi připadá že když se potí tak to pak někam otře a vůbec se jí to nezažírá do kůže...dneska je to už nějaký 9 den kdy jsem ji nekoupala a ona je furt krásně čistá...ale jinak je to magor, venku na slunku 64°C, pes neví kam by se schoval a ona se pořád vyhřívá na sluníčku..
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    NEKE: Ta moje se poti silene a jako prase je porad, jen jsem si rikala,ze to je asi v ni:D kazdy den rano nachazim otisky tlapek po celel koupelne a to ji meji skoro co 3 dny a koupelnu mam cistou:D
    NEKE
    NEKE --- ---
    čaute, taky se vám v těch vedrech čičiny tak potí a špiní? Já jí jeden den okoupu a druhej je zas jak prase. Teda myslím že je to horkem, ale slyšela jsem něco i o stravě.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    o hai! :)

TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    Kocka a krabice:)

a dneska Paprika začala aportovat
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    venkovsky modeling ;) by Sarri

DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    ISCH: Dokonalý, musela jsem si to pustit dvakrát ))
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    nic mu není cize

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    rocky catboa ;)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo žere Portu 21, ovšem nevím, zda mají i něco pro koťata. Poměr cena - výkon super.
    RC je také fajn krmivo.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    CORIM: U nás vyhrálo na plné čáře Ontario Adult Indoor
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: Co se tyce granuli tak u nas nejvic bodujou granule Mastery
    FLOE
    FLOE --- ---
    KYKUSE: Koukni na heureku, vyhodi ti to tam nejlevnejsi nabidky konkretniho vyrobku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam