• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CORIM:
    MOOOOOC DEKUJEM ZA DOPORUCENI.
    Veterinar je super velmi profesionalni a prijemny pristup, jak k nam tak ke kocourovi. Opravdu jsem moc rada a vrele doporucuji. sice to mame prez celou prahu a jeste dal, ale stoji to za to. Je videt ze ma zkusenosti ze vsema rasama a nejen to. Cena je zanedbatelna oproti sluzbam, ktere nabizi.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Pelechy jsem vyhodila. Ufo hnizdi pod dekami vseho druhu, idealne se mnou.
    Skutecnost, ze kdyz kocku pod dekou vidi chot, hypnotizuje me a chce taky, me nechava chladnou :-P
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Tento pelech jsme měli, ale kocouři již delší dobu dávají přednost peřině. Spí v ní s námi i bez nás. Do jisté doby, byl však velmi oblíbený.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    OPI: Já ne, nemám doma sphynxe, tak by to asi nebylo využívaný. Ale hodněkrát jsem tyhle pelíšky u chovatelů sphynxů viděla na výstavách a čičiny vevnitř vypadaly hodně spokojeně. Jestli si tam sama zaleze... to je asi kus od kusu, mam orientálku a ta když chce ke mě pod peřinu, asistenci nepotřebuje.
    Eventuelně ještě tenhle typ, ten má tu stříšku trochu vyztuženou
    Pelíšek pro psy a kočky Afrodithe 45 cm — e-zoo.cz
    http://www.e-zoo.cz/pro-kocky/pelisky-pro-kocky/pelisek-pro-psy-a-kocky-afrodithe-45-cm
    ale tam na číču asi víc potáhne :)
    OPI
    OPI --- ---
    DOMINIQUE01: to vypadá hodně dobře jen nevím jestli si tam sama zaleze, snad jo..ty ho máš?
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    OPI: co tohle?
    Pelíšek pro psy a kočky Adina 45 cm — e-zoo.cz
    http://www.e-zoo.cz/pro-kocky/pelisky-pro-kocky/pelisek-pro-psy-a-kocky-adina-45-cm
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    OPI: zkus neco na topeni
    OPI
    OPI --- ---
    CISTICZ: já když příjdu z práce tak je pod dekou na gauči ale chtěla bych aby měla nějaký suprový do kterého bude chodit radši než pod tu deku....v noci by mi ani tak nevadila ale když ji zahlédne pes že může do postele pod deku tak si sedne vedle postele a hypnotizujeme mě a mrčí dokud mu to nedovolím taky...a potom nastává trochu problém protože z jedné strany nalepená číča, z druhé strany pes a já se pak nemůžu ani pohnout :D
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    OPI: mam tri pelechy, jeden zavesnej na topeni, tam komati dost, druhej obych, u topeni, tam obcas, a v predsini je plastovej kde ma deku, tam taky obcas, sama si zaleze do deky. ale kdyz muze samozrejme se cpe pod deku se mnou :)
    OPI
    OPI --- ---
    taky jsou vaše pelíšky naprosto zbytečné? ta moje potvůrka má 2 které absolutně vůbec nevyužívá...cpe se jen pod deku, pod peřinu nebo když sedím na sedačce já, tak se mi snaží dostat snad i pod zadek ale do pelíšku prostě nejde, potřebovala bych nějaký který bude mít zároveň i přikrývku ale dostane se tam sama bez cizí pomoci..nějaký návrh?
    SASH
    SASH --- ---
    LADY_LEIA: bohuzel vubec nevim, nasla sem tu fotku na netu nezavisle na nejakym infu, ale zamilovala sem se, uplne tutu :]
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Pirat
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    SASH: co se ji stalo? nehleda treba domov? :)
    SASH
    SASH --- ---

krasna
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BIGDEMENCE
    BIGDEMENCE --- ---
    KYKUSE: Jinak pohlavní dospělost neposoudí lépe nikdo jiný než majitel sám :-). Puch je jednoznačný, takže se opravdu nedá přejít :-).
    BIGDEMENCE
    BIGDEMENCE --- ---
    KYKUSE: Přesně tak, počkat až do pohlavní dospělosti kocoura, což je klidně okolo 9 měsíců.Pohlavní dospělost se pozná opravdu jen značkováním. Postačí 2 dny značkování a klidně může jít. Každopádně dřív než v 9 měsících je to opravdu ojedinělé. Nejčastější je to 9-13měsíců.
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE:

Veterina Praha - Ĺuboš Hrib - Jesenice
    http://www.veterina-hrib.cz/
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: Ja jezdim do Libeře k p. MVDr. Ľ. Hribovi. Adresa Libeř č.p. 200. Telefon +420 721 030 843
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    KYKUSE: nemam "nahace", nybrz ruskeho modreho kocoura a veterinarka prohlasila, ze pro kastraci staci, kdyz dosahne pohlavni dospelosti. Coz bylo u nas zhruba v deviti mesicich. Myslim, ze kazdy dobry veterinar je schopny to zodpovedne posoudit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam