• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    SASH
    SASH --- ---
    SNIPERCZ: je to docela castej jev, ze muzi s kocourama souciti, kdyz dojde na otazku kastrace..pro ne je to ale opravdu lepsi, ten zakrok trva pul hodinky v celkove narkoze a u kocouru je to celkove mnohem jednodussi nez u kocek i co se tyce hojeni, neni se ceho obavat, ja mam svoje obe kocky vykastrovany a jsou v pohode
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Všem děkuji za názory, asi to jinak než kastrací teda nepůjde :-/ škoda pro něj.
    Tak rozhodně to doma probereme a asi to tak dopadne, i když jsem chtěl aby aspoň jednou byl "tátou"
    OPI
    OPI --- ---
    CORIM: fakt? no já se s nekastrovanýma čičinama snad vůbec nesetkala ale zase jsem nevěděla že bez kastrace to bude dělat každá...jak to řešíš ty se svýma chovnýma?
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    SNIPERCZ: dle mého názoru je brutálnější nechat kočku trpět. Pokud její reprodukční orgány nebudou využívány, zatěžuješ celý její nervový systém.
    A jak píše Terrynka, prát se každý den s kočkou, aby dostala tabletu, bude stresovat vás oba.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SNIPERCZ: ne ze bych chtela zvirata jakkoliv podcenovat, ale myslis, ze si to uvedomuji?
    Androcur a podobne jsou, z dlouhodobeho hledoska zateze pro organismus, daleko brutalnejsi.
    A rvat denne do micaka tabletky je opruz - mela jsem siamaka s nesestouplymi varlaty. Kastrovany byl napul, veterinar zakrnele varle v dutine brisni proste nenasel. Nicmene se projevovalo, Nac byl na Androcuru a kazdodenni boj o tabletu do tlamky byl stresujici pro kocoura i pro me.
    CORIM
    CORIM --- ---
    SNIPERCZ: Kastraci. Jinak to vyresit nelze. Existuje "cip" resp. podkozni implantat ktery by snad mel fungovat - ale je to jen na rok a zatezuje to organizmus.

Pak jeste se podavaji HA - bud primo kocici Felipil nebo Androcurova kura - presnejsi davkovani ti rekne veterinar.

Nicmene pokud zvire neni chovne tak jedinym rozumnym resenim je kastrace.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Lidi jak tu řešíte značkování, kastrace mi přijde brutální (udělat to někdo mě tak o fakt budu nenávidět)
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Druhý kocour a jeho harem - tomu neřeknem jinak než Tlustík.

VERIMP
    VERIMP --- ---
    První kocour Arthur - tomu teda říkáme Azrael a nebo Vořech.

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: On je tak krásnej ! :-)
    SASH
    SASH --- ---
    veget
    SASH
    SASH --- ---
    CISTICZ: pusinka :3
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CISTICZ