• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    CISTICZ: ahoj krasavice ;)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    ahojik! ;)

TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    CABANNOS: to mne moc tesi)
    OPI
    OPI --- ---
    VERIMP: :D já to mám doma naopak...kočka je pes a pes je spíš jak kočka :D :D :D
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    CABANNOS: Tak to je parááááda. To jem ráda! Když jsme museli dát Zacharyho pryč, bylo to těžký, ale má se naprosto skvěle. Dovoluji si říct, že lépe než u nás, protože jak už jsem jednou psala - Zachary je totiž stoprocentní pes, převlečený za kočku a je mu lépe ve smešce 3 psů, než dvou koček, což byl u nás. Arthur se bude mít také dobře, už jen v odpočinku od dětí :-)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---

Arthur se má v novém domově dobře.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Plšouni double
    Ufo se konečně zase mazlí a je nesklepatelé tak, jak jsem byla zvyklá :-)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Vsechny zvu na výstavu kocek v Praze 6 v hotelu Diplomat o pristim vikendu 14. a 15.2.2015 - v sobotu budu vystavovat i ja.

Český svaz chovatelů; Základní organizace chovatelů koček Praha 8 - Úvod
    http://www.kockypraha.cz/

https://www.facebook.com/events/767545063325283/?ref_dashboard_filter=upcoming

STAR SHOW .eu
    http://www.starshow.eu/
    SASH
    SASH --- ---

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TCHYBABA: povedu to v patrnosti :-)
    Ale zcela vážně uvažuju o výletu na veterinu. Oba konce kočky fungují jak mají, tzn. žere i sere, močí, není studená nebo moc horká, je poměrně aktivní, všechno se zdá být v normálu. Ale ze čtyři roky nejumazlenejší kočky na světě je v posledních 14ti dnech zpruzená protivka, což mi příjde divné. Na Silvestra jí bylo 6, takže přirozený vývoj ve stáří, například, to nebude a trochu mě ta změna znervózňuje.
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    TERRYNKA: no jo, zensky) proto doporucuji spise kocoury ;)
    tak pokud ji to neprejde, poprosim si o ten recept na "mnaukanou")
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TCHYBABA: ooooOOOOooo, ocicat!!
    Ufo má nějaké krámy, je protivná jak noc. mektá jen se k ní člověk přiblíží. Když je mazlena tak sice neuhývá a neřve, ale taky nevrní. Asi bude o víkendu k obědu mňaukaná :-P
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    TERRYNKA: a kdy se muzu zastavit na navstevu?) ne ze by ten muj Birmak a Ocicat nebyli mazlivi, ale nechat se pomazlit od takoveho krasavce se neda odmitnout ;)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI:

je taky moc dobrá :-)
    OPI
    OPI --- ---
    jinak moje princezna dostala od ježíška nové tričko...je pro ni praktičtější než mikina s kapucí protože ji ta kapuce věčně padá přes hlavu :D

OPI
    OPI --- ---
    SASH: nádhera...já takhle plánuju namalovat psa i s číčou ale zatím jsem nikoho nenašla
    SASH
    SASH --- ---
    od jeziska..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam