úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DOUPLE
reference:
+42
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
publikace : 1 inzerát
nabízím
sazba publikace
cca 220 stran, AJ a ČJ verze
- Sháním větrem ošlehaného grafika/dtpáka zkušeného v sázení publikací/brožur, někoho komu nevypadnou odrážky atd. a obecně se za svojí práci zaručí. Tj. ne někoho kdo občas splácá 20 stránek v Indesignu (což je důvod proč to nedělám sám).
- kromě vysázení obsahu je potřeba navrhnout graficky velmi jednoduchou obálku (vychází z graf. manuálu projektu)
- Knihu budu mít v jedné jazykové verzi zítra, v druhé jazykové verzi do konce týdne. Oboje bude potřeba relativně dost rychle (oba kousky příští středu nejpozději), je nutné počítat s několika drobnými zásahy do textu v průběhu (nic rozsahlého, text je z 99% odsouhlasený, mělo by jít jen o vložení závěru (2 strany), dvou odstavců do úvodu a jednoho odstavce mezi profily autorů).
- Výstup - PDF na web/el. prezentace + verze pro tisk (A5 bude výsledná velikost, šitá vazba).
- odměna dle dohody, peníze na to jsou. Do pošty prosím vaší představu o ohodnocení + nějakou podobnou práci z blízké minulosti.
Možnosti a ceny dopravy
Praha
TPA
---
---
12:16:16 9.4.2013
Ahoj, pošli mi vzor jak by to mělo vypadat (graf. manual projektu) a text.
Následně to naceníme a jsme schopni i celkem rychle zalomit. tomas(zavinac)simplesample.cz
NE7RA
---
---
9:00:50 9.4.2013
pokud nikoho nesezenez so patku - ozvi se mi. Ja ted nemam cas, ale ve stavu nouze budu mit o vikendu a pondeli cas...
viz:
[
LOOKING FOR WORK
SHÁNÍM PRÁCI
: Grafik / DTP / Retuser ]
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam