• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Už jsme se o tom bavili s alienem, ale nevíte, kde by se dal sehnat extrudovaný polystyren v blocích? Všude jsem narazil jen na desky...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ALIENJEDNA: Vida, aliení lapička - kolikadílná forma to byla?
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Tak ja hodim taky neco, sice starsiho..

AlienLamp | 2007 | 14"x14"x14" | Polyester cast with glass and UV light

TANAIS
    TANAIS --- ---
    Dobrý klub :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KTAIWANITA: princip té patiny je celkem snadný, ale pokud vím, tak existují různé další postupy, třebas tím, že se vyplňovací černá barva zpracovává hned - stírá hadříkem, nebo je v takovém zředění, že se sama zachytává pouze v prohlubních...
    RAEL
    RAEL --- ---
    Book. Díky.
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SUN_VU_KUNG: To je výborný!! To bych si pověsila hned. Krásná patina jako živý (kovový:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak, a teď, když jsme klub pokřtili, tak sem hodím něco svého (čímž jsem už zamořil řadu klubů XD ).

Plastika trilobita - určeno jako dekorativní objekt, možno zavěsit na zeď, protože spodní strana je hladká. Velikost 18x19cm, materiál je polyuretanová pryskyřice, odlitá do pružné formy. Opatřeno patinou z polyuretanových barev, doleštěno. Při výrobě jsem si užil spoustu problémů, na druhou stranu jsem se naučil spoustu nových věcí :)

ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    KTAIWANITA:
    Hodne dobry, ty draci s kruhama jsou mooc pekny
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    KTAIWANITA:
    Pekny masky :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KTAIWANITA: hm, tak to je škoda, že to končí :-/
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    My pro ně každej rok děláme loutky, produkce která ten karneval pořádá si vymyslí téma a my něco vyrobíme. Letos měli téma olympiáda, tak jsme to pojali čínsky. Ale pokaždý je na to děsně málo času, a průvod je čím dál menší a chudší.. a letos byl poslední, už to zabalí.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KTAIWANITA: tak to byla slušná akce, škoda, že mi to nějak uniklo :) Proč jste udělali zrovna loutky těhle tří postav?
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    tady jsou fotky z výroby a ještě další z průvodu -jako vzor jsme si stáhli fotky ze seriálu a měli vzorovou nástěnku jak každej vypadá
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KTAIWANITA: hůů, no to je něco :) taková pocta :) Čuník si je opravdu podobný a ta lemra Tripitaka taky :) to bych nevěřil, že si ten seriál ještě někdo pamatuje :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Není to úplně dílo, jsou to kašírovaný loutky Sun Vu Kung, Pašík a Tripitaka. Dělali jsme je letos v létě na Smíchovskej karneval. Tak mi nedalo je sem nedat aby pokřtili diskusi když jí zakládá opičák:) Byly na to tři dny tak proto má Sun tak chudej obleček. Jinak by dostal bohatší korunu i plášť.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam