• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    Tvorba plastiky, jako autorského díla, designu či projektu, modely, trojrozměrné realizace. Odborná diskuse nad technickou stránkou tvorby, materiály, postupy, provedení, nástroje atd. Ukázky vlastních prací, případně tipy na zajímavé plastiky a realizace. Skici, návrhy i nehotové projekty.

Plastikou myslím jakýkoliv trojrozměrný výtvarný objekt, sochu, bustu, masku, abstraktní strukturu, cokoliv, co má působit v prostoru, nebo má nějaký účel - dekorativní, funkční atd. Diskuse by měla přinést prostor pro rozvoj vlastních realizací, jako výměna zkušeností z tvorby a pohledů na plastiku z různých úhlů.
    rozbalit záhlaví
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Ty heled :) to koupíš skoro v každým bud modelářským nebo i uměleckým krámě :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: jasny, kdybych ho mel doma, tak uz je to davno nalakovany (:
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: mě tak napadlo, nechceš na ty oči (když už to barvíš) dát lesklej lak od vallejo třeba.. opravdu to tomu dodá takový skleněný vzhled :) a na žvejku pololesk :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Moc fajn! :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Bubblegum!

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: mensiho nezvladnu :D

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: to je na mě moc velký:)))
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    tady mas jednu miniaturu :D

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Jeee:))) a já se těšil na nejaký příšery :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: nene, to jsem si tam objednal :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Vlastní výroba totok? :) jinak není zač.
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    IVQ: ohybala jsem plexi horkovzdusnou pistoli, slo to dobre, akorat to chtelo trochu cvik, s rytim ani leptanim bohuzel uz neporadim
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: Dik za tip! Uz mam jednoho fesaka doma :D
    IVQ
    IVQ --- ---
    LIMONADA: praveze mam k dispozici hromadu plexiskla, nebudu to kupovat. diky:)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IVQ: na ohybani je lepsi vivak, ale taky drazsi.
    rezani normalne sukalkou, lepsi jemnejsi pilka. clovek musi pomalu, natavuje se to, ale jde to
    IVQ
    IVQ --- ---
    mate nekdo zkusenost s praci s plexisklem? cim rezat, jak ohybat? da se do toho necim ryt? a zkousel to nekdo necim leptat?
    diky:)
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    TURF: Od kolegy co to tisknul : Ano, tisknuto na rapmanu se standardním fw, počítáno netfabbem na high quality.

Tiskla se myslím cca 2,5 hodiny.

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT: Kašlu na to, budu to stříkat pistolí, když nikdo nebude doma .. už mě to štve :))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: No tomu jsem chtěl předejít jelikož už nemam dílnu a doma mi to neprojde :) ale vim že to štětcem jde.. ale jenom přijít na to, kde dělám chybu.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    co stříkací pistole?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ahoj, potřebuju lakovat dřevo, mám lak na jachty (uritanový se na něm píše :) výsledný efekt je krásný to co jsem několik let hledal), ale mam problém, dělají se mi bublinky po tom co to nanesu na plochu, ještě uvažuju že je to velikosti štětce, že je moc velký.. ale buh ví.

Poraďte mi jak těmto neplechám předejít.. už to brousim potřetí (i když zbroušený ten lak vypada ještě snad líp :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam