• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: ten jsem si chtěl taky pořídit, že bych udělal nějakou bystu.. ale nemam možnosti jak se k tomu dostat. Kdyby ses přece jenom rozhodl do toho Londýna zajet, tak jestli bych tě o jednu kostku mohl poprosit :)

PS: peníze na ruku samozřejmostí :))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jj, chavant - hard řadu. Když se zahřeje, tak se s ní krásně modeluje, a když ztuhne, tak je tvrdá skoro jako lipové dřevo a dá se tak i modifikovat třeba odřezáváním. Pořád se chystám do Londýna, že si tam v tom obchodě nakoupím do kufru spoustu kostek, protože to, co mám, je jen na nějakou malou plastiku :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: myslíš chavantt nebo tak něco? to bych chtěl zkusit docela.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Fajn, škoda, že nemají ale moji modelínu :( Ne teda, že bych ji od té doby, co ji mám rozbalil, ale chystám se :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Pro všechny co nakupovali těžce Super Sculpey po internetech tak je tu konečně obchod v ČR.

DECODANCE - DECODANCE
    http://www.decodance.cz/

Konec Hlášení.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Segreant Swine

RALI
    RALI --- ---
    RAEVA: Diky, je to z Super Sculpey Polymer Clay, takova plastelina co se po vypaleni v troube (15 min na 150°) ztvrdne
    RALI
    RALI --- ---
    Tak muj prvni pokus o tvorbu figurky, jeste to neni dodelane a ma ulomeny nos.

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT: *raritni sem chtěl říct (podělaný autocorect) :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tak 5 kusu půjde do oběhu :) což z nej činí ve své podstatě velmi tarifní kus:)))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    do pěti kusů bys to mohl uhrát na autorský originál :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Tzi vole vím :) ale tak jestli toho bude 10 kusu tak je to moc, mám Mignolu rad tak ho nechci naštvat :))
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: za kolik bude odlitek? (btw vis ze ho ani nesmis prodavat? :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: ted už je to ve své podstatě jedno :) já mam konečně klid na duši, že je to hotové :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jasně, jak říkám, může se mi to jen zdát, tyhle věci jsou hrozně těžké, když se mají zachytit v jedné statické pozici a přitom se mohou ve skutečnosti lišit ve stovkách drobných odchylek :)

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: já tu ruku měl předtím danou nahoru .. ale včera jsem si vzal do ruky objekt, který byl přibližně podobně velký.. a následně jí celou předělal ... tam je taky to, že je tam přilepená pouze tack-item .. takže je vachrlatá, nechci to lepit, protože to půjde na odlévání :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Záleží na objemu který držíš, u takhle tlustého svícnu bych tomu i věřil. Kdyby ho držel níž, měl bys imo pravdu.

Jo a odlitek bych bral. ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: moc pěkný... jen se přiznám, že mu trochu nevěřím tu ruku na svícnu, podle mě se prsty v tomhle úchopu stáčí spíš dolů než nahoru, ale těžko říct, to by chtělo studii. Jinak paráda... *žalostně kouká za sebe na objekt krytý zaprášeným igelitem* :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tak něco z vlastní zahrádky:

velikost 60 mm.. kdo by chtěl, budou i nějaké odlitky.

RAEVA
    RAEVA --- ---
    HE11_KNIGHT: díky díky vzkážu jí to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam