• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    REAP
    REAP --- ---
    Má... Jinak s Wileym víceméně souhlasím...
    Napadá vás něco skutečně tvrdého? To je to, co mi chybí... Většina mcs si střihne jeden, dva songy a zbytek je veskrze měkkej - nic proti tomu, ale jsem odchovanej hardcorem a podobne :-)
    V tomhle u mě asi zatím vede Ghetto, Sniper E se svým grime wars, thunderclaps taky...
    SIDE
    SIDE --- ---
    ale ten novej Kano ma luxusni beaty
    REAP
    REAP --- ---
    Ty roll deep mě minuli, musim sosat!!
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    Bro...no, ten posledni akustickej je nej :) ikdyz me v aute bavi i naplno ohuleny do me wrong :)

...jinak s tim Wileym to mam podobny (at uz co se jeho vytoupeni v pze tyce, tak sestupne tendence), az na ten rozdil ze Rolex me ba...halvne v Niteryders Remixu...

A k tomu Chipmunkovi (myslim ze uz jsem to tu nekde psal), no proste prisel zacal sazet jednu za druhou jakoze docela v rychlym sledu (sloka konec dalsi pecka) tak si rikam hm huste kluk, asi nechce nudit a at ma show spad, to je dobry...nicmene uteklo tak dle meho 10-11 minut ukazal zada a byl v tahu...tak ze si skocim pro pivo nez zacne Durrty Goodz a vracim se za par minut zpet a slysim jak akorat nekdo odchazi z podia...cili jestli to nebylo jeste kratsi vystoupeni tak nevim :) ale je mozny ze jsem vstoupil do nejak casoprostorove trhliny nicmene jsem si pripadal znacne oklaman tim co jsem (ne)videl...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    wiley si me trochu znepratelil zpusobem, jakym nedorazil do lucerny, pobavil svym definitivnim odchodem z majku a tak nejak i ta produkce se mi trochu prejedla, rolexky imho nebyla zas takova bomba, jak se tvrdilo, aktualni summertime nebo jak se to jmenuje... zívám
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    SIDE: jeste me hodne bavi akustickej rap song a taky ty sileny kopavy bici v uvodni skladbe rd is back nebo tak nejak, kombinace tech zbesilejch bicich (nevim proc mi prijdou tak nejak dubstepovy :) a ragga mc pasaze, je supr :)
    SIDE
    SIDE --- ---
    BROTHER: tak to je presne ten jedinej track co se na ty desce da poslouchat a je nejak zajimavej...ta wileyho produkce uz zacina bejt na palici, viz minuly cd (Grime Wave), kde dostal do ruky nejaky cd s keltskou hudbou a asi 3x to vysamploval....no nevim...treba beat na Johnny was a badboy je mega, ale v posledni dobe Wiley nudi hodne...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BROTHER: jeste samozrejme sway, lyricky imho nejnaslaplejsi mc z uk, to co provadi s papuli, je za hrancii chapani, videl jsem asi 3-4 nazivo, naposledy v lucerne, obsah i forma bravurni, smysl pro humor/inteleligence/sympatie, kontakt s publikem, hravost, pro me opravdu best uk rappa...

ale je zvlastni, ze ty nej jmena z uk grime, aspon tak mi to prijde, se grimeu paradoxne vzdaluji...

taky uz me zacina desit, kdo vsechno jeste zacne hopsat v klipech v skoro new rave barevnejch afrika modelech... viz. vilík a jeho letní video... :]
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    jinak ad
    Roll Deep - Return Of The Big Money Sound (2008):

"fat mac 90" gebnialni beat/track, naprosto me nadchl, jedu 20x denne, jak je to dobry, ta basa a zvuk, uplne to se mnou hazi, tudy zrejme vede cesta...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tinchy je frajer, star in the hood mam hodne rad (http://www.ukrecordshop.com/item/tinchy-stryder-star-in-the-hood.html), hlavne rely on me, kluk neni blbej a je to fajn melodicky... :)
    REAP
    REAP --- ---
    a já zase tinchyho .-)
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    ZERWOX: Vyprávěj! To by mě zajímalo, Chipmunka teď strašně žeru
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: To první instrumentální je výborné. Už do toho někdo něco nasekal? Jen, že to k tomu vyloženě vybízí :-)
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    Chipmunk si u me vykopal hrob na kempu :) takova hvezda aby dal snad ani ne 10 minut si myslim neni, on je asi jineho nazoru :)

...dobre tak trochu si delam prdel, ale me zklamal...
    COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    BROTHER: no smack urcite ne, ikdyz jsem mu zezacatku fandil
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    v okamziku, kdy grime mc neni schopny jiny polohy nez "jsem nejlepsi mc na majku" na 1000 zpusobu, je to fakt pruser, a co si budeme povidet, ne kazdej je lyrickej masér jako kano...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    podle me ho chipmunk ani griminal (atd.) uz nespasi...

muze fungovat sebedyl, urcite v tyhle sfere vyjde jeste spousta skvely muziky, ale sam o sobe v cisty podobe mi nejenom tou stylizaci (obsah i forma mcingu v grimu, postoje a realita v uk) prijde grime jako tak nejak "docasna" zalezitost, predpokladam totiz, ze s kazdym dalsim rokem, kdy se soucasni posluchaci prehoupnou nad 20 smerem k 30, bude velice tezke se s nim alespon castecne ztotoznit...

me docela bavi tinchy strider, ghetto, kano, roll deep a sem tam nejaky nepredvidatelny masakry, co nahazuje dí...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Grime do hoven?
    Hovno, je tu Chipmunk!!!
    REAP
    REAP --- ---
    No vidíte, ale já si myslim, že ta nastavená arogantnost je zábavná a chybí tady od dob supercrooo, kteří jen chytře prudili, ale postupem doby po sobě začali chcát, to iscream zatím příliš nedělaj... ale tak jasný, proč ne - mě to baví. Ale nebudu se opakovat.
    Jinak - co považujete za pět stěžejních desek?
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    DSTEPZ: bohuzel moje rec, maloco z novinek zabije...spis ty veci, ktere jdou jinym smerem za novym zvukem, jinak bohuzel...

a jeste k tem ISBojz, jsem snad jediny kdo se nevyjadril, tak tedy :)

– shadow ano, smack nikoliv...detsky hlas, detska flow, nulova temata, casto nestiha, nezda se mi projev uprimny, zbytecny halo kolem, chybi soudnost

...skoda ze tu shadow nema nekoho kvalitniho na mic nebo nedela vic kolaba s cizinou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam