• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    SIDE
    SIDE --- ---
    REAP: UK Funk je jako oznaceni stylu totalni blbost...ale pokud chces pristoupit na UK NOVINÁŘSKOU hru s vyjejšlením stylů každej druhej tejden, prosím...nejspis asi nepamatujes doby rozjety tanecni muziky, kdy se kazdej druhej den uk pridavalo ke slovicku house neco jinyho...UK, Funky, French, Hard, Deep....a pritom to vicemene bly furt ty samy beaty....to samy jelo i dnb, kdo myslis, ze vymyslel zanrovy kolonky jako Jump-Up, Liquid nebo Clownstep? Novinari a idioti z fór...
    REAP
    REAP --- ---
    DIE_DIE: Fakt si všímáš blbosti. IB udělali Mixtape 2, kterej produkoval pouze Šedivej a Suky. Právě to není pro mixtape uplně běžný, v UK se povětšinou setkáš s "klasickými" instry, ať už je to UFO od Rude Kida, pecky od Wileyho, beaty od Young Dotta a podobně.
    Mixtape 3 bude bomba, další jména z Anglie, u Teegoa to nekončilo. IB jsou tím pádem jediná crew, která má v Evropě to štěstí zajet s někým z UK. Netvrdím, že Smekův rap je top, ale vzhledem k možnostem a jinejm ČR pokusům je IMHO na hodně dobrý úrovni. Texty mě bavěj víc na tejpu jedničce, každopádně nejde o žádnej průser, v UK je taky nejedno jméno, který má ty texty snad ještě primitivnější. Jen pár lidí to tahá jinym směrem, než "jsem NO. 1".
    SIDE: Eh, co to plácáš? Sleduj řádná UK fóra. Pak možná pochopíš, že UK Funk je skutečně aktuální záležitost a žádné objevování nintendocore. Jinak se v UK samozřejmě více jak tady řeší, co je to za styl, podstatně víc. Viz neodmyslitelná potřeba se vyjadřovat k Wileyho postupům atd... Nechte si ten svůj Bap hejt na jindy ;)

DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    M4JKL05: ja myslel že je to ted, tak to jo, to si najdu asi čas i peníze :)
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    DIE_DIE: chystam se, 11.3. tesim se na Playdoe
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    M4JKL05:
    jo to nemusi bejt špatne, Sany, jelen (neley) a jejich noche de terror kalby.. ale ten Pantheon (sabotage) vypada pořad jako stejna díra..

anyway.. co ten KANO, už tu byl, nebo ted nak ma bejt jdete tam, bude asi mejdan..
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    tohle nevypada marne:
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    DIE_DIE: hehe, hajlovat na bassline, toe konec
    GREGI
    GREGI --- ---
    coze?:D kurva ja jak slysim basslajn tak nemuzu ani vklidu jit a proste musim chytit krok do rytmu, hazet rukama, hlavou a celym telem:D je to nejvic partyhudba co muze bejt kurva... a me nikdy nebavilo to jak rikas hajlovani... nuda
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    SIDE: :))
    maš recht, mě bavili IC boys na začátku, jsou to kámoši kámoše ze strašnic, takže jsem byl na jejich skoro prvních konzertech, ty voe to už je možna 3 roky zpět, a to jsem to jel, bavili mě, 20 lidi, kotel jak hovno, bylo to fresh.. ale ouha komukoli jsem to řekl tak o nich, a ani o grimu neměl ani tušení.. a ted kdy už do worldu na ně jde kamoška a dalšich 30 "radoby gangstru" kteři mi předtim řikali že to neznaj a tvařili se jakože "cože?" tak mě to nebaví

to samý jen pro příklad, ty voe, ted kick the shit 3000, tak nahovno lidi co tam byli, samý dresy, čepice, mega kalhoty, omg.. a vic než pulka z nich ani nevěděla že je to nějaký video oni si prosti přišli zahajlovat na Huga.. imho jak ma Hugo ty bassline pecky tak ty lidi se ani nehejbalí, pořad jeli s tou jednou zvedlou pravičkou :))
    SIDE
    SIDE --- ---
    M4JKL05: jj...se zas mentálové na bapu neceho chytli...s cim prijdou priste? objevej breakcore? nebo nintendocore?
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    SIDE: nebo UK funk :)
    SIDE
    SIDE --- ---
    DIE_DIE: tyvoe vzdycky kdyz slysim neco jako ceskej grime, tak se mi obraci kudla v kapse....instrumentalne budiz, ale s rapem nevim....to je jako kdyby si rekl ceskej gangsta rap nebo ceska socca....navic dneska uz ani nejde v UK moc rict co je grime, co je dubstep nebo bassline s rapem a co je jenom trosku rychlejsi hiphop nebo disco....a nejlepsi je, ze anglani to nikdy neresili, to jenom celej zbytek sveta..jinak by prvni grime mc musel bejt Roots Manuva :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    GREGI: aha, nevim jakým stylem se natačel, jesli amatersky nebo ne, ale je to supr, a hodi se to k tý pecce :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    hlavne to nacasovani... a mam pocit ze je to jakoby soutezni klip ze to neni profi jstli sem to dobre pochopil....
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    GREGI: jj taky me ten klik rozsekal _:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    ja si ted vzpomel na tohle

pecka nejviiiic! a klipek nechapu jak nataceli:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=s6bNKS8QAjM&feature=related
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    no ja řikam že na český poměry a českou grime scenu je IC asi zatim nejlepší co máme, ale srovnávat to s UK nema cenu ani.. (už jen proto že 1 mixtape IC, byl postavenej na UK beatech, docela známých pecek)

to takovej Wiley je schopnej si tu pecku sám i naprodukovat, to už je prostě jinači liga.

taky jsem řikal že texty českejch grimeru jsou fatálně blbý, samý sprostarny, samý Hate, samý teplouší a prdele..
    až na par pecek od IC kde to docela jede.
    to u UK raperu texty dávaj smysl i když třeba mnoho slangovejch věci nepobíram..

jinak sry, nemam zajem se tu s nikim hadat.. je to jen muj názor a reakci na tu pecku ze zdola..
    REAP
    REAP --- ---
    nevim, hodil jsi uplne nakej divnej koment...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    REAP: ja je mam taky rad..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam