• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    Všechno co má něco společného s Grimem sem!
    rozbalit záhlaví
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    HAVANA: nojono.. vidim jak tam byl ten kotel kterej boucuje pravačkou, a na Kanovo "london" si řikalí "ty voe kámo" :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak rybi publikum je bohuzel v cechach posledni dobou pravidlem...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    MADTURKEY: smutný, takže podle tohio co píšeš promotersky nezvládlý a rybí publikum?
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    MADTURKEY: bbarak? :))
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    ten london town este, aneb co vsechno ceske publikum nepochopi ani na popate, kdyz jde na grime pochopitelne z londyna: http://www.youtube.com/watch?v=ZCcWLpOeLAM&feature=related
    z toho "london london london town" delal "london londooon", aby se vsichni mohli pridat... myslim, ze kano cekrep propagovat jako koncertni destinaci a doporucovat kamaradum nebude.
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    no tak blbej pocit byl na miste. tuco ma s grimem spolecnyho asi tolik jako s dramenbejzem, takze tam hral ty svoje pozersky tancovacky, pak prisla predkapelka, kterou nikdo nepochopil (a musim rict ze to fakt bylo zvlastni stylo, spis dance music nez rap povetsinou), a kanovi pak proste nikdo nerozumel nebo nechtel rozumet. produkce to nechala (jako obvykle v lucerne) vyhnit straslivym zpozdenim proti lajnapu, takze tech malo pritomnych vetsinou uz ani nemelo silu, kdyz byli vyzvani "make some fuckin noise". takze obecenstvo cumelo jak telata, dobrou atmosferu mel tak jedek track. no a kdyz prisla pecka p's and q's (http://www.youtube.com/watch?v=n2VFF4_tto0), tak tou to skoncilo, pac nikdo neumel ani v refrenu rict to "p's n Q's". v jinym treku chtel zas opakovat "londooon", taky nic. a t d. takze koncertoval asi tak 50 min pokud vim dobre.
    lucerna music bar je proste zoufalej prostor se zoufalou produkci, v zasade zoufalym zvukem - za hodne penez malo muziky.
    REAP
    REAP --- ---
    DETAIL: Samozřejmě znám, určitě dej následně info. Kano se řadí do mých oblíbených mcs, ale prostě mám z té akce blbej pocit )
    GREGI
    GREGI --- ---
    kua ja sem zrovna v alpach sem si ted uvedomil:/
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    REAP: Jen to nebude hype? :) Koukni se na nejaky jeho videa na youtube...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    REAP: Ja jdu.
    REAP
    REAP --- ---
    520 vip, vic nevim, playdoe odpadli, nejdu a to kana mam rad, jen to nebude hype
    GREGI
    GREGI --- ---
    za kolik je ticket?
    REAP
    REAP --- ---
    jde nekdo na playdoe a kane?
    NETTAN
    NETTAN --- ---
    :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    NETTAN: svinstvo jmeném Sex, drugs and Fuck U? :))
    NETTAN
    NETTAN --- ---
    a to asi mělo taky významnej dopad na to co tvoří teď
    NETTAN
    NETTAN --- ---
    pořád sem si na celou desku čas nenašel, ale co sem zatim slyšel, tak nebylo vůbec špatný.. no a co se týče tý mezery dlouhý, tak já mam za to, že spadla do nějakýho svinstva a nějakou dobu se z toho hrabala ven...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    NETTAN:
    pravě že už jsem si řikal kam se poděla a ona dělala asi na albu, i když abych řekl pravdu..10 pecek, po prvním poslechu nic moc.. až na par pěkně použítých zvuku instra divna, a samotna SOV, to co jsem na ní měl rád mě už ted sere, hlas a zpusob rapu, kterej se skoro nezměníl :/
    ..ale v klabech bude znít asi trochu jinak než doma na notebooku :)

NETTAN
    NETTAN --- ---
    jj, zacala jezdit i koncerty po dlouhy dobe..
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    HAVANA: jo ted jsem si všim že vydala nový no :))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NETTAN: tesim :)

DIE_DIE: ted vydala(resp na netu se objevila) deska jigsaw, celkem povedena...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam