nedávno sem se tady rozčiloval kvůli jednomu příspěvku kde týpek mává bouchačkou (video
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1eyx6sz3YQs ) jo, mě se tyhle věci hudebně i líběj, a možná, kdybych neviděl ten klip tak ani neceknu, bo jim nerozumim skoro ani slovo) dovolte mi jen trochu vysvětlit můj názor.
myslím si že naprostá většina grime artist se od zbraní distancuje,jak nožů, tak kvérů a vůbec veškerýho násilí. celej tenhle bordel akorát zbytečně hází špínu na celou scénu. v letech 2006-2008 jsem bydlel ve východním Londýně, a i díky tomu, že jsem dělal jako doručovatel poštovních zásilek, dostal jsem se na takový místa, kam by člověk normálně nevlez, prolez sem spoustu strašidelnejch baráků a bloků. vím trochu o čem mluvím.sám sem byl svědkem 2 přepadení,a o nespočtu slyšel od známých. když vás ráno probudí křik z ulice "Help, help !!!" tam starej pán na zemi a nad ním 2idioti s kudlou, není to dobrej pocit. na mě samotnýho za denního světla skočili 3 15ti letý smradi a chtěli mi sebrat pytel skéra,protože mě viděli si balit brko.
šoupnu sem jeden klip, sice Professor Green není můj zrovna oblíbenec, ale tohle video je hodně autentický. a mávaj tam bouchačkama teda, i když trochu poselství je tady trochu jinde, než v příspěvku od PAPA_REJNOKa. Welcome to Hackney.
Professor Green ft. Maverick Sabre - Jungle (Official HD) - YouTube
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GLfEU5lelUM
každej třetí den v novinách titulní strana, další pobodanej, zastřelenej mladistvej. vraždy za denního světla.
celý tohle způsobilo že fízlové zavedli "Stop and search policy" znamená že můžou kohokoliv zastavit a prohledat bez důvodu, třeba jen kvůli oblečení, mě se to stalo 3 krát, jen díky kšiltovce, teplákům adidas a mikyně s kapucou je člověk poloviční podezřelej. hledaj zbraně, drogy, mě 2krát sebrali hulení,naštestí dycky málo a neřešili to.12ti letý smradi jezděj na bikrosech a prodávaj crack. no na hovno, člověk si nemůže dát ani v klidu špeka, furt někde nějaký fízlové. to byl v čase kdy sem tam byl, ted nevim jak to vypadá... z tohodle důvodu mě borci s bouchačkama prostě vytáčej...
tak sem se vypovídal , a jestli to sou kecy (možná i jo), tak sorry.ale mluvím z osobní zkušenosti a tak to cejtim. co se týká grime music, tenkrát sem si v tom docela jel, ale ted sem ztratil přehled a znova objevuju Ameriku. Takže budu rád když sem občas někdo něco hodí...
PEACE + fuck guns :)