• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    ATRON
    ATRON --- ---
    Já sem se před časem přistěhoval do Práglu, takže 1.12 se určitě přijdu podivat. No jinak já somzřejmě preferuju flowersticky :) Točim cca 5 let, ale poslední dobou používám jen 1 vodící hůlku. Sem kuřák, tak je to pro mě praktictější :D Nemá někdo typ na nějaké levné a odolné flowery? Mě dycky vydržej pár měsíců a konec :D
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    SKA_DAM: Chjooooo......18 jedu pryc tak to propasnu...ale jestli jsi z praglu tak se mutzem pobavit klido driv treba:)
    CUJO
    CUJO --- ---
    SKA_DAM: ja osobne nejsu z Prahy...bydlim docela daleko od Prahy.
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    Tak přidte 1.12 do palace akropolis v praze budu tam delat 1 a 2 flowerstick workshopy. Mužem se o tom pobavit osobne:)
    CUJO
    CUJO --- ---
    NIHIL23: Triky jdou dobre a hlavne pekne....sice zacatek je tezky ale musi se prekousnout(sam jsem novacek tak vim jake to je).
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    no ja jsem mel flowery jako cvicny nastroj k devilum..spousty triku mam prave od nich...ale nebavim me ta pomalejsi rotace ani to ze je to castecne kontaktni zonglovani....
    hlavne devily hazim do vzduchucoz s flowerama nema takovy efekt...nevim ale jeste mi nikdo nerikal ze by to vypadalo krecovice nebo snad trhane kdyz tocim...samozrejme ze si muzes udelat peknej scenar s flowerama, zakomponovat do nej pomaly i rychlejsi triky, nejaky to placnuti sem tam...je to hezky, ale podle me pokud divak neni znaly tak spoustu triku nedoceni...
    devily jsou omezenejsi....rotace na plocho, hod, pod haxnu...na jedny..do protismeru...vsechno rychly..zase hod hop do toho ten zvuk....mnooo mam to proste radsi tak....
    ale proti gustu zadny desputat:)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    jak vždy říkam devil je určite zajmavá hračka ale s floverem nemá moc splečného snad až na to že triky co jdou s flowerem jdou i s devilem při zachování laického efektu obtížneji.. viz dva devili\flowery tikum co delám s dvema flowery bch se s devilem ani nepříblížil flower dovoluje pomalejší spin tudíž i propracovanější techniku a plynulejší efekt triku naproti tomu devil i v rukou profesionála jako je markus furtner pusobí trhaně mnohdy až křečovite..

uff vyčerpávající celou problematiku bych charakterizoval větou proč točit složite když to jde jednoduše.. ovšem že hovořím z pozice zaritého flowerstikaře..rád si vyslechnu protinázor:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    pekne...ja uz taky nejakej patek...cca od patnacti..ale vic nez flowery me bavej devily:)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    točím 8let:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    Tak jsem si myslel ze si poctu neco o flowerech....to budem muset nejak rozjet...
    SKA_DAM: tocis netocis??
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    tjn:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    No ze to tady jede hmm...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam