• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: no je to těžké ale pamatuji si že když sem začínal tak sem v jedné ruce delal triky na hulce a v druhe sem držel stik a delal proste psí kusy se stickem bez hulky... pomohlo mi to..
    ATRON
    ATRON --- ---
    Zrovna dneska sem se vo tim bavil s mladou a ta mi povídala nemlich to samý. Dík za rady - zkusim to.. ;-)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ATRON: musis natrenovat ovladat obe hemisfery zvlast. zde maj imho zeny vyhodu.. :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Tož já levačku taky trénuju a celkem už něco dávám, ale pořád je tu ještě problém: automaticky točit i s druhou rukou. Vždycky když mám nějakej problém na levačce, tak pravačku zapomenu používat a všechno letí k zemi. Noa tak sem začal pilovat točení poslepu :D Je to dobrý, že člověk vnímá ten stick jen přes hůlku. Nakonec když sem se učil točit za konec sticku, tak mi to trvalo nejvíc dlouho a vůbec sem nechápal jak toho mám docílit. Pak náhle "PLESK", a už to lítá! :D
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: Abych ti pravdu rekl, tak uz ani presne nevim. Vzdycky jsem mival slabou levou ruku a vsechny triky jsem delal pravou a levou si jen prakticky pomahal. Pak jsem ale zacal trenovat levou a casem jsem se do toho dostal.. Rekl bych, ze je dobry zacit trenovat s vodicima hulkama takovy to "bubenicky toceni" atd a druhou rukou zkouset tocit, aby se ty hemisfery trochu oddelily :D Urcite je vic zpusobu, ale bez cviceni to nepujde. Ja ted po te zime taky zakrnel, takze uz vidim, ze jaro bude kruty :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Barane? Jak ses naučil točit se dvouma stickama? :D Já se prostě nedokážu soustředit na levačku a zároveň točit s pravačkou. Pravda - nezkoušim to moc často a ani nemám 2 stejný sticky, ale prostě nevim!
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: jo jo přesně Sunsan byl fakt hrubej. jedno z mých oblíbených videií.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: ten druhej (sunsan) je absolutni spicka. Miluju jeho styl i proto, ze dela triky, ktery nikdo jinej nepredvadi! Kloubouk dolu
    ATRON
    ATRON --- ---
    hecht... podle mě je to normální devil stick a triky - no má to promáklý to musim uznat, ale viděl jsem už lepší :) Např.: http://www.youtube.com/watch?v=Ka0ah44fIkA&NR=1 , a nebo s luna borec: http://www.youtube.com/watch?v=fx3ApFa7WQo
    CIPI
    CIPI --- ---
    SKA_DAM: borec, to se musi nechat.
    super ten trik s patickou :-)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SKA_DAM: uznávám a du to zkouknout :-D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    je to tu mrtví jak konzerva luchmeatu, tak to rozproudim trochu..
    tohle je fakt super video.. zajmavý styl i stick samotnej.. a mimo to dává fakt pekla:) no uznejte:
    http://www.youtube.com/watch?v=eHymyZY1U54&feature=related
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: no neasi:) lupeny mam už pekně dlouho po matrací.)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Já se rád přijedu podivat na Jesenicko (a hlavně ochutnat to pivo!). Mám 2 - 3 kámoše, který taky stickujou, takže když to klapne, tak i se mnou budem 4 stickaři..
    Jinak v zimě na pytel no, jedině by to vyřešila nějaká hala...
    SKA_DAMe deš na SKA-P? :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    SKA_DAM: jsem pro! Klidne i u nas v nasem krasnym jesenickym kraji, kde mame nejlepsi pivo.. to nekecam! :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: sem z praglu ale v zimě to stojí za nic moc..
    BARAN_: bys musel trochu blíž:) mužem na jaře udelat stick sraz:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: Diky ;) Taky bych se na nekoho koukl a priucil... a treba zkusil nakou kombinaci jak na videich
    ATRON
    ATRON --- ---
    heeej tak to je škoda, točíš dobře! Chtěl sem se od tebe něco přiučit ;-)
    Noa co ostatní? Někdo z Praglu?
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: ja su ze severni moravy, takze jsem mimo hru :(
    ATRON
    ATRON --- ---
    jj dobře to dávaj. ty japončíci sou vůbec šikovný na takovýhle hračičky.. :) Hele chodíte někdo někam do Prahy si zatočit? Já bych přišel.. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam