• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    CUJO
    CUJO --- ---
    JARDAK: Uv to neni

CHOTOUCHOVAK: Zadna nalepka tam neni, je to spis je o udelane posmelove. zkusim poridit foto a nahodit ho sem, at vydite jak vypada.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    jinak že by to někdo vyráběl v ČR se mi nezdá, i když to samozřejmě někdo dělat může. Vim, že se o to pokoušeli v hepu, ale nakonec to stejně brali od babache.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ptal sem se na to a prej to je fakt od Babache, měla by tam snad bejt nálepka na koncích.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CUJO: a je UV? nedivil bych se kdyby Mr. Babache pouzival takovy materialy. a jestli to opravdu nejsou tyhle, tak to tam mozna dela nejakej cech, ale ted nevim jakej :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    Zdravicko...Vydim ze to tu nejak moc nezije. Chtel jsem se zeptat jestli jsi nekdo nekupoval Devilstick z 22.cz (http://www.22.cz/shop/detail/63/827/Devilstick-UV). Mel jsem dostat UV od Mr. Babachy, a misto toho jsem dostal cosi neznamyho oblepenyho obyc darkovaci folii, za stejnou cenu. Nevite nekdo nahodou vyrobce tady techto Devilsticku uz sem to projizdel nekolikrat a vyrobce by me zajmal. Tak jestli nekdo byste vedel zkuste mi pisnout. peace
    CUJO
    CUJO --- ---
    YouTube - Old Improvised devil stick routine
    http://www.youtube.com/watch?v=t5OxpAhzsJA
    CUJO
    CUJO --- ---
    CUJO
    CUJO --- ---
    jj ja vim je to hruza....ale docela ji to slo :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Heeeej CUJO tak to si mě teda rosekal timdle, takovou disko princeznu sem nečekal :D Kdyby tam takhle házel nějakej týpek, tak to po půl minutě vypnu, ale takhle ne... :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    CIPI
    CIPI --- ---
    ATRON: no damy a panove, tak to nema opravdu chybu ;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    tak to skoda, bych ho hned brala :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    joo díky :-) Už to mám kouda v ruce no, ale mohlo by to bejt lepší..
    Jinak je to kick stick z pružný umělý hmoty, takže luxusní na vykopávání apod. A velikost řekl bych celekm průměrná kolem 50 cm, ale nevim přesně, protože už jsem ho prodal :D
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    ATRON: uzasny! :) co to je prosimte za stick? nejaky zkraceny? vypada, ze ti to jde samo, sikula :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: stačí napsat flowerstick
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    kdyby měl někdo zájem, prodávám na aukru nějaký sticky :-)
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    zdárek lidi. scháním za nějaký drobný peníz starší flowersticky. nejsem si jistej jak dlouho u toho vydržim a tak se mi do toho nechce cpát ze začátku moc peněz. ozvětěe dyžtak do pošty. díky
    ATRON
    ATRON --- ---
    Zdarec ve spolek.
    Tak sem dal na youtube konečně svoje první vidoe s flowerem. Je to jen jednoruční akcička do pohody, piánko, ještě tam do toho šťavim cigáro, takže sou tam kouřový efekty :D
    Kdo chce, ať ohodnotí.
    http://www.youtube.com/watch?v=80PuSYNEPm4
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: ja vim kamarád ti ho prodával.. jenže žonglováni.cz už nefunguje a kšeft je zavřenej dokonce už ani eshop, byla to jejich chyba končili a měli v tom bordel a prdávali neoceněné zboží- si klikař:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam