• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: 70 Dolarů je poměrně dost. Proc kurna musí být věci na žonglování ak drahé?!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda dokud si neudelam ten stick za tech 70 dolaru tak s tim svym zkurvenym se mi ani tocit nechce. je to takovej srac a ten kevlar na tom de do prdele jak svine... beztak je ta tycka uz kriva a zkurvena
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    jinak ted nevim kolik ani jak dlouhy retizky mam (dlouho jsem netocil s ohnem), chce to fakt vyzkouset a prijit na ten svuj ideal
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    LAKSYMO: dik za radu :D to jsem potreboval slyset
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    BBAN4N: hehe se mi to nějak překliklo :)

tak proč si ty zkušenosti nepředat vid, já bych byl rád kdyby mě na to někdo upozornil páč bych si nemusel vymejvat voko pomalu .)

BBAN4N: no hele nekupuj nějaký zěžký krávy heled. pak už stačí jen experimentovat, ubrat řetízek, přidat řetízek atp .)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    snad tu velikost řetízků nějak odhadnu, kdo má zkušenost (BARAN :-) ) moh by dát tip :-) dík..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jj :-) ti movitější nepohrdnou ani sortimentem v dobrém zlatnictví :-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    BBAN4N: v dobrym železářství si můžeš vybrat z více druhů a velikostí... ;-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: tjn.. když sem točil prvně s ohněm, tak sem to pořádně vymáchal že aby to dlouho vydrželo a pak mi jen všichni děkovali, když sem to roztočil :D
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    to měla bejt asi zpráva pro mě, baran točí asi už dýl :-) dík za starostlivost :-)
    BARAN: kde koupím ty řetízky simtě? :-)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    BARAN_: btw než začneš točit s ohněm. jakmile namočíš kevlar do petráku tak z něj "vycákej" přebytečnou tekutinu. jinak se ti stane jako mě, že sem poprví při prvnim protočení měl plný oko sajrajtu :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    s nezapálenym firestickem je to taky kouda rozdíl oproti namočenýmu a hořícímu...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    preci aby se to pomaleji tocilo...ten stejnej efekt jako ty mrdky na konci flowersticku
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    jen takovej dotaz...jakej ucel splnuji retizky na koncich tech firesticku?,
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    BBAN4N: hehe a ted si vem skok z flowru na devil firestix :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    BBAN4N: S firestickem je to vzdycky o neco tezsi nez s normalnim stickem. Je sice fakt, ze s kupovanym nemam zkusenosti, protoze me to pripadne dost drahy, takze jsem si radsi vyrabel sam.. Ale i ty moje nejsou uplnej ideal. Ale videl jsem na netu kupovany a podle tech jsem si delal svoje, ale chce to trochu jeste vyvazit tema retizkama. Tady jsou ty stranky. Konkretne primo jedny firestix http://westcoastjuggling.net/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=17
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    tak dorazil ten firestick.. a je to s nim teda o moc tezsi nez s tim new moonem.. jsem necekal takovej rozdil..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jo a ještě dotaz, za chvíli mi přijde firestick slikonovej, to se ten silikon neopálí? :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jj ten moon má kámoš a je moc lehkej.. ale new moon mi přijde fakt dobrej :-)
    má někdo ňákej tip na levnou uv lampu na netu? :-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    ...lepší vypálit něco jinýho... :D
    Ten flowerstick new moon jsem nezkoušel, ale stará verze moon nebyla dobrá (můj názor prosím:). Shodou okolností jsem ho vyklepal z báglu, když jsem sprintoval před revizorem a pak jsem si "musel" koupit lepší.. a spokojenost ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam