• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    CDR
    CDR --- ---
    ATRON: dobre .) mam co delat :P
    ATRON
    ATRON --- ---
    Vyštrachal jsem jedno starý videjko s mim prvnim Babu stickem. Vzpomínám si, že to bylo jako přesednout z trabanta do mercedesu :)
    Fast Flowerstick - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IaMB3ScqQhY
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Ten flowerstick na fotu je Babu - asi nejlepší flower co jsem kdy měl. Přesně vyváženej, fantastická přilnavost a pevný třásně co se jen tak neomlátěj. Dřív stál fakt hodně ale teď se dá sehnat za 1100.

DEVIL: Je to jak řikáš no - silikon is the best! A o těch lunastickách už taky dlouho přemejšlim. Měl jsem jednou tu čest vyzkoušet a je to fakt jiná liga. Nejvíc mě překvapila hmotnost, která ale zase může trochu vadit venku za větru.
    Nechce si je někdo taky objednat, že bychom se složili na dopravný? :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prave ty lunastix maj super konce z kozenejch trasni a fakt sou hodne dobre ovladatelny. ty pokud mas zaklad z devilsticku, tak nas flowerstikare budes skladat do kapsy po prechodu na lunastix. to je totiz uplne jina dimenze toceni...
    CDR
    CDR --- ---
    já moc flowery nemusím, ale začínám je používat kvůli složitějším trikům , které s devilem nedávám. Trochu s emi otevírá nový svět a trochu mě to nasírá .))
    Hrozně moc se mi líbil a výborně se ovládal flowerstick, který měl na workshopu na flaming nights ondřej z kruhový paraboly. Tenounké tělo, pravděpodobně ze sklolaminátu, potažené silikonem, široká krempa a jemné husté gumové třásně. K tomu taktéž tenounké handsticky, opět silikon plus sklolaminát. perfektně držel a výborně se ovládal. Ale cena 1700 mě tedy opravdu zarazila :O
    výrobce neznám, na fotu jsou moje handsticky
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ATRON: na tyhle sticky se vyser. co potrebujes je lunastix http://www.lunastix.com/lunastix/control/main
    vsechno je vyrobeny z uslechtilejch materialu a i dlouho a dost to vydrzi. ja mam 2 sady a prestoze jsem je prasil co to slo, tak furt super.
    silikon je super prilnavej a kdyz ho zabordelis, tak vezmes mejdlo a vodu a utres to a je to jak novy!
    ATRON
    ATRON --- ---
    ATRON: Tak první dojmy jsou bohužel špatné :/ Flowerstick má velice, ale opravdu velice špatnou přilnavost! Při half flipu, při 45° naklonění flowerstick sklouzává až k okraji. Čekal jsem alespoň stejnou přilnavost jakou má Babu, ale tohle...
    Jinak kvalita zpracování, hmotnost, rozměry - všechno super, ale u flowersticku jde hlavně o přilnavost.
    Alespoň mi pán poslal červenou variantu :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: zongluj.cz
    CDR
    CDR --- ---
    ATRON: jakej je to shop?
    ATRON
    ATRON --- ---
    Koukal jsem, že maj v nabídce novej flower, tak ho dneska otestuju :) Jen jsem zapomněl napsat jakou chci barvu, tak doufám, že mi nepošlou fialovej ...
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Vypadá to luxusně! Fakt pecka... a dost lidí přišlo koukám Jablonec žije :)
    CDR
    CDR --- ---
    nemusíte se koukat, jak se škrábu za uchem, ale v 4:48 je krátý záběr na pyrostick v akci. Takový malý fontánky a ono to vypadá celkem dobře .)

Jablonecký magazín - Rozsvícení Vánočního stromu | TV RTM
    http://www.tvrtm.cz/jablonecky-magazin-rozsviceni-vanocniho-stromu-ivysilani-5244.html
    CDR
    CDR --- ---
    tohlej e zatím jediné foto , cop jsem našel, video bude ke konci týdne

CDR
    CDR --- ---
    ololik :D ten efekt stoji za to. Ty fontánky jsou plný do poloviny, možná by šli sehnat plné, co by daly 1 min... Větší dávat na konec asi nemá smysl, mizerná ovladatalenost.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak to je fakt ololik :) 3 minuty mrdani se s paskou a pak to na me takhle 'prskne', tssss! pripada mi to od ty spicky uplne jako skodoliby, vis co!
    CDR
    CDR --- ---
    DEVIL: jj, asi 25 vteřin
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    to ale vydrzelo tak pul minuty max ne?
    CDR
    CDR --- ---
    pyrostick... voila! :D

CDR
    CDR --- ---
    před týdnem jsem byl po dlouhé době na mejdanu a zatočit si spontánně jen tak, bez připravené sestavy za potlesku a jekotu zmatlaných lidí je prostě něco jiného .)

CDR
    CDR --- ---
    tak včera proběhla naše show na Mírovém náměstí, hezký prostor vstupních schodů do jablonecké radnice. Vše proběhlo zdárně, jen naše firestickařská sekce trochu vázla , poprvé jsme s jonášem (id sasanas) dělali firestick synchro.. Chmm, mně to spadlo asi třikrát, naštěstí nijak daleko, dalo se rychle "podšťournout" a pokračovat dál. Naše synchro :D No, během 1m:40 s jsme se třikrát rozešli a zas sladili .) je kurva na čem pracovat.
    Pyrostick - jednoduchý, nespínaný elektřinou ale růčo zapalovaný - obyčejný devilstick s přilepenými kónickými fontánami na konci (ať žije gaffa páska) měl veliký ohlas a díky době hoření cca jsem ho zpracoval bezchybně. Pochopitelně s jednoduchou škálou triků, především propeller, abych si chránil obličej a oči před jiskrami, nepřechyloval jsme se s rotací do horizontální roviny.
    Doporučuji všem, co mají trochu jistější ruku, je to zábavné a velice efektní! A budí to dobrej adrenalin .))
    Fota brzo!
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    a já se přimlouvám za video .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam