úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
VALOR
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
byt : 3 inzerát
Pronajmu : 1 inzerát
nabízím
Pronajmu byt 3+1,76m2 na Hradčanské
3+1, 76m2 ve 4. patře a je nově zrekonstruován
Ahoj mám od od května volný byt v secesním domě v Praze 6 Dejvicích. Dobrá dostupnost MHD 300m od metra a zastávky tramvaje Hradčanská. Byt je na skvělém místě mezi Letenským parkem a Stromovkou na konci klidné Muchovy ulice. V blízkosti je mnoho obchodů, hospod, restaurací a dalších služeb. Byt je 3+1, 76m2 je ve 4. patře a je nově zrekonstruován. Rekonstrukce bude dokončena během víkendu. Zbývá už jen přidělat pár skříňěk. Byt je volný k nastěhování ihned. Byt má velkou kuchyň s novou kuchyňskou linkou. Jeden malý pokoj vhodný jako pracovna, nebo ložnice. Kuchyň a malý pokoj mají na podlaze PWC a dva velké pokoje mají parkety. Jeden z nich je průchozí. Nájemné je 13000,- Kč plus poplatky. Je možné se domluvit i na pronájmu parkovacího místa ve dvoře domu, nebo na pronájmu garáže.Více info v poště nebo na telefonu 722753959.
Možnosti a ceny dopravy
Tramvaj, autobus, metro, ČD
FRUITS
---
---
11:53:06 6.5.2013
kolik je zhruba za energie? Např 3500,-?
VALOR
---
---
14:59:14 3.5.2013
V poplatcich za dum je voda, odvoz odpadu, uklid a osvetleni spolecnych prostor, kamerovy system
VALOR
---
---
14:58:02 3.5.2013
Poplatky jsou 500 na osobu za dum a energie si prevadi najemce na sebe a vysi zaloh si urcuje sam
TIMBANDE
---
---
7:45:58 3.5.2013
zima a tma - byt malo poplatka
teplo a svetlo - byt mnoho poplatka
GINGERVEGANEDGE
---
---
19:28:32 16.4.2013
Ahoi...je byt stále volný.?..Stejně jako "Pavouk" mám dotaz zda jsou zahrnuty poplatky a jak je to se zvířatama?
Děkuji..;)..
mail: TynkaGinger@seznam.cz
PAVUK
---
---
21:19:44 15.4.2013
ahoj. můžu se zeptat co jsou to poplatky? kolik to dělá na vodném-stočném na jednu osobu a kolik jsou zálohy na plyn a elektro. Co zvířata - kastrovaný kocour. Děkuji.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam