• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    MATHES: O knírek.
    MATHES
    MATHES --- ---
    tentokrat to bylo o fous!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Nyní je Vesmír opět v rovnováze.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: hitler.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHES: klidně i žádné ChatGPT
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: rozumim - priste min chatgpt a vic hitlera.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: to je asi první verze, píše chyby i jako "aby jsi vstooupil", to by si moje verze nedovolila
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHES: to je zas ChatGPT, i když obsahuje homeopatické množství Hitlera
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK:

H Faktor

Adolf nervózně klepal prsty na stůl. Před ním ležela depeše. Göring a Goebbels se chystali na víkendovou pitku v Alpách, a on byl opět uvězněný v Berlíně, pod neustálým dohledem.

„Nemůžu tě pustit, zůstaneš tady,“ řekla mu Eva Braunová, když se o víkendovém výletu zmínil. „Vzpomínáš, jak to dopadlo minule? Když jsi byl pryč, všechno se zkomplikovalo a musela jsem se kvůli tobě dostávat do problémů.“

Představa, že by zůstal a strávil víkend s Evou, ho dusila. Potřeboval plán. A měl jeden šílený nápad.

Vyšel do pracovny a jakmile Eva odložila telefon, rozhodl se jednat. Rychle vzal papír a tužku a sepsal depeši pro Reinharda Heydricha, bývalého přítele Evy, který byl v jejím životě před Adolfem. Heydrich byl vždy v pozadí, ale Adolf věděl, že pokud se do věci vloží, může vyvolat situaci, která mu otevře cestu k víkendovému výletu.

„Heil Hitler, Reinharde,

Potřebuji Tvoji pomoc. Mám možnost, jak si užít víkend s Göringem a Goebbelsem, ale k tomu potřebuji, aby jsi na chvíli znovu vstoupil do života Evy. Pokud se opět objevíš v jejím okolí, mohu naoko propadnout žárlivosti a udělat scénu, čímž bych měl volnou ruku k tomu, abych odjel bez jakéhokoliv odporu. Vypadalo by to, že jsem uražený a potřebuji se trochu zchladit. Prosím, pomož mi, ať to vyjde. Kdybys mohl nějak znovu navázat kontakt, bylo by to ideální.

Tvoje pomoc by byla nenahraditelná.

Heil Hitler!

Adolf“

Po několika minutách obdržel odpověď v podobě rychlé depeše:

„Heil Hitler, Adolfe,

Rozumím, jaké je Tvoje přání, a jsem připraven pomoci. Můžeme to zařídit. Pošlu Ti zprávu, až to bude vhodné. Snažím se, aby Eva neměla podezření, že něco není v pořádku.

Heil Hitler!

Reinhard“

Perfektní. Už si představoval, jak odjíždí na víkend, naplno si užívá čas s Göringem a Goebbelsem, a přitom všem vypráví, jak si „vzal věci pod kontrolu“. Ale pak přišla další depeše.

„Ale pod jednou podmínkou: Musíš mě vzít s sebou. Heil Hitler!“

Adolf se zamračil. To nebyl v plánu. Eva nikdy nechtěla, aby její bývalý přítel měl jakýkoli vliv na jejich vztah. Ale pak se usmál. Možná, že situace s Heydrichem bude ještě více vyostřena, což by pro něj znamenalo ještě lepší příležitost pro svůj útěk.

A tak začal nečekaný víkend – nejen s Göringem a Goebbelsem, ale i s mužem, kterého nikdy nečekal, že bude mít na své straně. Možná to nakonec nebude jen obyčejná pitka.

Ovšem to ještě netušil, že vše skončí katastrofou.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DRAGON: a teď toho Hitlera. Jinak započnou represivní akty.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ex Faktor

Ondřej nervózně ťukal prsty do stolu. Před ním ležel telefon s otevřenou konverzací. Jeho chábři se chystali na víkendovou kolumbii na chatě a on byl tou semetrikou uvězněnej v domácím vězení.

"Já tě tam nepustím, zase budete celej víkend smažit a dojedeš jak prase" řekla mu Petra, když se o tom zmínil. "Vzpomínáš, jak to dopadlo minule, byla se kvůli tobě tři hodiny na fízlárně."
    Představa, že si to s homies nedá ho dusila. Potřeboval plán. A měl jeden šílený nápad.

Šel do obýváku a když Petra odložila telefon, dohledal si jeho číslo.

"Čau, ty jsi ex mojí Petry, co? Mám správný číslo?"

Odpověď přišla prakticky okamžitě:
    "Jo. O co de?"

Nebylo cesty zpět..
    "Mám na tebe obrovskou prosbu, kámo…"
    Napsal mu celý svůj plán. Kdyby její ex tak trochu znovu vstoupil do jejího života, mohl by využít situace, udělat scénu a s pocitem vítěze vysmahnout.

Odpověď ho překvapila.
    "Jo, to by šlo."

Perfektní. Už se viděl sjetej jak kotoučový brzdy, jak sedí u ohně a vypráví bros jak to geniálně šéfnul. Ale pak přišla další zpráva.

"Ale jedině, že mě vezmete s sebou."

Ondřej se zamračil. Tohle nebylo v plánu. Ale pak se usmál. Možná, že mít sebou Petřina ex by bylo ještě lepší. Kdo jiný by rozuměl jeho situaci líp než někdo, kdo v ní byl před ním?

A tak začal nečekaný víkend – nejen s partou, ale i s mužem, kterého nikdy nečekal na palubě. Možná, že nakonec tohle nebude jen obyčejný výjezd.
    Ovšem to ještě netušil, že to bude naprostá katastr...

--
    Máš vyčerpaný limit používání GPT.
    Upgraduj na ChatGPT Plus nebo to zkus znovu po 18:20
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    A není vtip v tom, že ten "návnada" to bral, ale jedině když ho vezmou s sebou?
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    sieg AI!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: Hitlera můžeš
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: nepřivolávej ChatGPT
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    DRAGON: Záleží na tom? Při troše fantazie se toho dá nafabulovat:)) Tak třeba se expřítel bál, že zhrzená Petina využije otevřených dveří a nasáčkuje se mu do kutlochu. Mozek říká jasně NEOTVÍREJ, ale pták už stojí u dveří. Lepší vzít kramle.
    A to se k tomu ještě nevyjádřil Adolf Hitler nebo ChatGPT. Taky se z toho dá chytře vykroutit, ale tos už přede mnou udělal ty. A pak se ten vtip dá kompletně dojebat přehnaným vysvětlováním, což právě dělám já. ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nenazval bych to treskute vtipnym, ale imo je minimalne usmevny jak na prvni pohled absurdni pozadavek skryva naprosto racionalni a pragmaticky reseni - na obou stranach.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    THEON: patri to spis do https://www.reddit.com/r/AreTheStraightsOK/, humor tam zadny neni, krome obvykleho "Nenavidim svoji zenu, ty taky, co? To je ale rachanda, hahaha."
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    REFALLENONE: ono se to dalo pochopit jinak než tak, jak jsi popsal? :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    THEON:

Aktuální přítel Petry chce jet na chlastačku, Petra ho nechce pustit. Proto tento přítel žádá ex-přítele, aby Petře poslal nějaké zprávy, jako třeba "myslím na tebe" apod., na které ten současný přítel jako náhodou přijde, udělá Petře scénu, ta bude tvrdit, že nic, ale současný přítel udělá scénu a jakože uraženě odjede na chlastačku.

Ex-přítel souhlasí, ale pouze za podmínky, že ho na tu chlastačku vezmou s sebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam