• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Priklad odtrzeny od kontextu CR a vypadku:

Tacoma Narrows Bridge - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Tacoma_Narrows_Bridge?wprov=sfla1

Lide si mysleli, ze narust populace byl zodpovedny za pad mostu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KUBIIK: Je to pretizene vedeni, musime byt opatrni aby do neceho nespadl a nespustil reakci co rozbije ruznorody socialni system.

Prvni je format, ktery zda se pochopil - Joey je snadno ovlivnitelny a tak udela ten extra krok co neni treba.

Druhy je koncept toho, ze nazor nevznika z toho co je mozne, ale je omezen tim co si ty myslis je mozne.

No a na zaver meme koncept - lide si vytvari obdobne nazory i presto ze se nikdy nepotkali. Mozna inzenyr prijde na to, ze linka byla pretizena a doslo k predcasnemu vypadku. Nicmene to neospravedlnuje blbecky za obrazovkou. Tech je podstatne vice a specialne v CR.

Takze je to vtipne protoze prilis mnoho lidi ma blby nazor a pokud necestujes casem, tak si jeden z nich.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    HARVIE: Otázka nezněla, jestli může. Otázka zněla, jestli se to z těch důvodů stalo. Vypadá to na dlouhý vedení.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARVIE: může, ale od "fyzicky spadnul kabel" k "kvůli přetížení sítě (a ne hromadě jiných nejspíš obvyklejších důvodů jako je zrezlej šroub nebo jiné selhání fyzické infrastruktury) spadnul kabel" je trochu dost jump to conclusion. Korelace neni implikace and all that shit.

Mohlo to tak být? Možná ano. Bylo to tak? Remains to be seen.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    MAR_TINA: ptas se, jestli nevyvazeny rozlozeni zdroju a odberu energie v evropsky siti muze zpusobit fyzicky spadnuti vedeni, ktery na neco takovyho nikdy nebylo dimenzovany? ano muze.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HARVIE: hrají v přetržení a pádu vodiče nějakou roli EU, green deal a obnovitelný zdroje?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    SIRIEN: v tom hrala roli nejaka pilka nebo kleste?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARVIE: EU, green deal ani obnovitelný zdroje nejspíš nechodí kolem fázových vodičů s kleštěma ani pilkama.
    I když ta představa je cool a říká si o nějaký webkomiks
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Muze mi nekdo prosim vysvetlit jak se ty dve veci vzajemne vylucujou? :-D

[SHAAG @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

To je asi jako rikat, ze dvojcata nespadly kvuli narazu letadel, ale kvuli naruseni statiky :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MINERWA: To by spíš Disney prodal SW. Coz jsem si myslela, že mi uniklo.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    QWWERTY: "We're free from disney, Chewie!" ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: To jsem právě zaznamenala :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MINERWA: how tf jsi z tohohle vyimplikovala koupi startreku? 0_o
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NELLAS: podle mě tyhle meméčka, že disney koupil star trek, přitom vskutečnosti nekoupil, se objevují už nějakou dobu....přes 10 let je to určitě,...tak mě napadá, jestli to není taková debilní sranda z debility, takže trošku meta
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    *startrekovského. ale starkrekovského se mi líbí víc
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: no jo, uniklo ti, že mladý Harrison Ford a Chewbacca se díky/kvůli chybě starkrekovského transportéru dostali do spodního patra Star Treku a jsou za to rádi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GREATDRAKE: No, jestli Scotty použil transpondér místo transportéru, tak se to celé vysvětluje!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NELLAS: žádná zpráva ti neunikla, prostě jen práva na star trek nevlastní Disney, a Star Wars filmy jsou až na vzácné výjimky poslední dobou sračka, takže jsou Han Solo a Chewie za chybu v transponderu rádi, neb nejspíš unikli osudu horší nežli smrt.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tady mi asi unikla nějaká zpráva, můžu poprosit o kontext?

[QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: kdybys měl hledat kočku, asi by to bylo v instrukcích nějakých...
    no ...asi jsem na to právě přišla, ten jednorožec se jakože pase, omg, vtip z mimibazaru na nyxu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam