• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KAKIHARA:
    aha, děkuji
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    RAGNAROK: ciste jen o to, ze green day prej vypadaj jako starši lesbicka trojice (imo sestrihy, make up, barva vlasů…)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    PECA: To bys měla, Peco.
    PECA
    PECA --- ---
    ASHLEY: Jasné, to jsem byl v tom případě nedovtipný. Za trest se večer pořádně zmrskám.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    PECA: Jde o to, že já nejsem ženského rodu.
    PECA
    PECA --- ---
    NAZARETSKY, LIQUID_SOUND: Ano, ASHLEY bylo odpovezeno by KOZINA.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    MINERWA: Ne, neptala. Víš jaký měl kouty Leslie Howard když hrál postavu Ashleyho Wilkese? Tak stejný má pan Ashley.
    BOD
    BOD --- ---
    GREATDRAKE: 630 z boku vypadá jako slečna s culikem, velkými prsy a boky, měl jsem to za nějaký man crypto talk o tom že má novou dívku
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    BELIEVER: adventure time

p.s. na večírcích se mnou není legrace
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Naprosto chápu princip prostého muže, který vidí kozy a dá lajk, dobře to znám, já zažil to sám. Ale nedaří se mi v tom detekovat humor, tak si říkám, že mi něco uniká.

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    BATMATES: Klikneš na "řetěz" a po načtení nové stránky zkopíruješ link a umístíš ho kam potřebuješ.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BATMATES: protože zjevně zkoušel nastavit budík na 6:30, ale nastavil si čas buzení na kalkulačce
    BATMATES
    BATMATES --- ---
    Nechápu ten příspěvek od CHROCHTADLA jak tam je proč jsi nepřišel do práce; 630; understood. Tak já bohužel neunderstood.

Sestka jakože six - sick a je mu třicet?

// nevím pořádně jak se přikládá odkaz do jiného auditka
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: metafory jsou různý a nediv se, že u mě převládaj ty absurdní
    Colombo měl taky oblíbenýho psa, jmenoval se Dog
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: takže když se budou slova používat v jiném významu, než kdyby se použila správně, je to "metafora"

Každý den se člověk učí, jak s oblibou říkal... třeba poručík Columbo. Teda řekl to asi jenom jednou, ale s oblibou.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    WOLFZOV: Ben Affleck má v piči meme

Ben Affleck Smoking | Know Your Meme
    https://knowyourmeme.com/memes/ben-affleck-smoking
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    IOM_NUKSO: Pravděpodobně Zdislava Pokorná redaktorka Deníku N.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam