• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    vyrobce cele rady nastroju pro postprodukci filmu a videa

http://quantel.com/

Quantel has been at the forefront of the use of digital technology as a creative tool for the last 30 years and it is now using its vast experience to create tools for the new digital age - covering everything from terrestrial and multi-channel television, to broadband internet, DVD and d-cinema.

Quantel’s generationQ is a radical, all-encompassing, new concept that offers total scalability in both hardware and software across post production, graphics and broadcast for multiple resolution, team-working production environments. With its sQ server technology, the company produces the world's most popular server-based newsroom systems; its iQ machine is responsible for more digital intermediate work, in more suites, in more countries than any other system; and with eQ it is leading the global transition towards HD production workflows.

Since completing a management buyout in 2000, the company is now privately owned and employs nearly 500 people worldwide. It is headquartered in Newbury, UK and has offices in the USA, mainland Europe, Hong Kong, China, Japan, Korea and Australia.
    rozbalit záhlaví
    FOUR
    FOUR --- ---
    KOZZA: chvili mi to trvalo:)))) Ale pozdravim:)))
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    ja budu urcite ... GL (a OT: pozdravuj tu se syreckama)
    FOUR
    FOUR --- ---
    :)
    EXXXE: Dik Ja se ted snazim o MTV...tam bych uz nemela delat "makacenka".....tak mi drzte palce.....
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    CLOJSTER: ty jokere jeden ;]
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    DENISA: Joke ;)
    DENISA
    DENISA --- ---
    CLOJSTER:barvit na maya filmy?
    DENISA
    DENISA --- ---
    EXXXE,zvlada toho malo,strasne malo.Je jasny ze dobrej operator z toho fakt vytahne maximum,ale ja uz par mych reklam videla pekne doku....ch a posledni hubbabubba jsem si radej delala post sama jen aby se to nedostalo do ruky quantelakovi
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Az budu velkej, koupim si Mayu a taky na ni budu barvit vysokorozpoctove filmy...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: dobrej operator zvladne s quantelem vsechno, stejne jako mcgaiver s kancelarskou sponkou... ;]
    hele deniso, posta
    DENISA
    DENISA --- ---
    mam,ale dostala jsem job na jeden vysokorozpoctovej film/myslim na post/a musim se vybavit,takze pocinaje filmovym scanerem/asi northlight/ az po napalovacku filmu.Budu potrebovat neco na barveni a konecne asi pujdu do flama.Q nechci ani za boha.Majitele studii mi sice vzdy rikaji ze tam to nebo ono Q zvladne,ale od operatora jen slysim...tohle quantell neumi.Prote tomu neverim
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: nemas doma nahodou uz toxika? :]
    na barveni by byl lepsi asi baselight, pokud na nej mas, jdi do toho :]]
    /nicmene neznam quantel pablo, kterej je primarne urcenej na barveni, treba je taky dobrej...
    DENISA
    DENISA --- ---
    zvazuji koupi Q na kolorizaci,ale rozmyslim se zda by nebyl lepsi baselight,co myslite? mne preci jen prijde q jako vykopavka
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    nejlepsi je snazit se nasimulovat prostor v dve
    uz se seru s jednim zaberem cca pet hodin a ne a ne se dobrat vysledku
    to jsem si na sebe usil boudu, tech zaberu je cca osm :]]
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    FOUR: hehe nam ted chtej vymenit jedno eq za paintbox :] takze ve 13.00 budu bojovat aby to tak nedopadlo
    delam v selfu, znelky upoutavky...
    jinak jestli cces do ct, tak v gc hledaj klikare http://www.grafika.cz/sluzby/detail.php?server=grafika&uid=103890 mozna ze to na quantelu je...
    FOUR
    FOUR --- ---
    EXXXE: My jsme radi ze nam dali tohle:) v zakladni vybave, ani efekt ani rendrovac takze to jede na rendru jak pos...ale lepsi nez to co bylo predtim ...spise nas tlaci do vizrtu....Kde presne v Ceske sidlis? taky mne ty zpravy nebudou bavit vecne...Nekdy je to pekna pruda.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ALI: iQ a eQ jsou v podstate totozny...
    ALI
    ALI --- ---
    eQ neznam, ale mozna do budoucna bude. mame iq a pablo a uprimne receno, jak rikam, jsem spis zacatecnik. ale muzu se ti zeptat kluku, ktery to znaj dokonale.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ALI: a znas treba eQ? na tm delam ja, by me zajimal rozdil mezi eq a pablem, co se s tim da vsechno delat?
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: ano
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ALI: chapu to spravne, ze mas neco docineni s pablem?
    ALI
    ALI --- ---
    a jinak pada jak svestky .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam