• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    ALI
    ALI --- ---
    nemluvim o kompozicich... snad mi nechcete rict, ze nekdo na quantelu kompozituje ,)

ja si moc nedokazu predstavit v afterech delat online grading teda... pripadne natahovat/vysypavat matros .)

jinak kompozice jedem ve fusionu a je to zlatak.
    CLAD
    CLAD --- ---
    ALI: aftery (nebo spis stroj na kterym bezi) se narozdil od Q daji vytunit, ze jsou opravdu stabilni a proste nespadnou i kdyz najednou otevres treba 100 kompozic. a to nemluvim o zpetny kompatabilite, kdy v CS5 neni problem otevrit projekt z AE6 (a asi i starsi, nemam odzkousenou) . eQ neni kompatabilni ani mezi verzemi rozdilnymi o jednu desetinu...

EXXXE: privez novej komposter na nase kompozice :)
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ibc nee... chystam se na zemi zivitelku :]
    ALI
    ALI --- ---
    v aftrech? to si teda pomohli... z toho bych se taky posral. nicmene quantel je sracka no, jsem akorat zvedavel na v5, co pobezi na sedmickach... uvidime.

nejedes nahodou na ibc?
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    je to smejd... quantel zaspal.
    kolega byl v bbc a tam opustili q preed dvema roky cca a klikaj v aftrech a ja se jim nedivim, ackoli jsem byl dlouho zastance q
    ALI
    ALI --- ---
    dneska jsme tam hodili 4.2 rev1 p2 a spadlo to asi osmkrat, a to jenom pri hazeni dpx do importu...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ja jsem dnes v klidu, spadlo to jen jednou a dela to co ma...
    ALI
    ALI --- ---
    ja tu masinu rozmlatim
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    o co ti jde? ted uz to musis rict :]]]
    ALI
    ALI --- ---
    jde mi o neco jinyho, ale to je fuk. pockam na novou verzi .)
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    timeline ma vlastnosti jako prvni klip na ni vlozenej
    ALI
    ALI --- ---
    v tajmlajne
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    to jsem uplne nepochopil, delas to v fx, nebo z timeline?
    ALI
    ALI --- ---
    hmmm

mas zkusenosti s multilayer efektama? ja se tomu uspesne vyhejbam, ale nedavno jsem neco resil s tim, ze by se mi to docela hodilo a opet jsem narazil - nechapu, proc je to zavisly na vystupu a kurvi to obraz ve vrstvach. mam na mysli, ze mam treba dve 2k vrstvy, hodim tam efekt, ale ven mi leze hd, takze ty vrstvy jakoby spoji a spocita je v hd... nevic nejak nechapu, kde mu mam rict, aby ten efekt vyrenderoval. proste tam udela zlutej pruh a konec...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    eQ 4.1
    nicmene mne to ani nespadlo... proste nektery vrstvy se po renderu a ulozeni ztratili, zustali tam keyframy, takze jsem to potom obnovil ve starsi verzi setupu, kterej jsem si ulozil, ale piplacku to dalo...
    nicmene je to fakt smejd, muisto abych se soustredil na praci, tak obchazim bugy a vychytavam nefunkcni nastroje..........................
    ALI
    ALI --- ---
    ale tri hodiny... to se mi teda nikdy nestalo. naopak jsem byl prekvapenej, ze pablo to vzdycky po padu vicemene obnovilo tam, kde to bylo. co mas vlastne za stroj?
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ja taky, ale nezbyva, nez si k tomu sednout a naklikat to znovu.
    snat to tentokrat dopadne lepe, asi budu casteji ukladat
    ALI
    ALI --- ---
    to bych blil!
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    je to smejd, tri hodiny prace v prdeli, bez varovani... chjo
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    tezce :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam