• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHAOS_RK301.cz
    SHADY
    SHADY --- ---
    STU: Ma porad jeste ventyho foun? Ja jen ze mam Ventyho baterku a on moji. mimochodem VENTURO tvoje baterka vydrzi hovno xD
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    STU: a vy jste mu ji tam nechali ;D no mne rikal ze o ni bude pecovat, tak doufam ze dodrzi slovo..
    STU
    STU --- ---
    INSANE_FX: zadnej stres, hodku predtim nezs to psal jsme se u nej stavovali s ventym kvuli telefonu a tak. knizka lezela v poradku na stolku vedle tyvky... :)
    SHADY
    SHADY --- ---
    INSANE_FX: no nedelam, ale knizku snad neztrati
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    SHADY: to si delas prdel ne?
    SHADY
    SHADY --- ---
    INSANE_FX: jo to mu uz asi budes muset vysvetlit ruco... Ja nevim kde mam moje pecka sipky... jo jasne nekde v Beroune... a tak
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    SHADY: dik.. byl to darek.. takze fakt VEDET BUDE!
    SHADY
    SHADY --- ---
    INSANE_FX: "nebude"
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    STU: tak az ho uvidis, tak at mi po nekom posle knizku.. on bude vedet..
    SHADY
    SHADY --- ---
    STU: cuze nezvestnej? jupi
    STU
    STU --- ---
    CHAOS_RK: asi ne clovece... nejvic se o to staral cap, ten je ale nejakou dobu nezvestnej... :(
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: No ja hraju proti botum, ale pristi mesic nejpozdeji by sme meli bejt zapojeny. budu moct zase chvilkama zavyslacit xD
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    INSANE_FX: tož tady jste Vy, tady je kaplička a kde som já???:D:D:D:
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    STU: no bohužel nejsou penízky momentálně no :( Ale už potřebujou jako sůl, furt nás někde předbíhá prdel to je fakt :D Ale tak mi pujč ty broky, drift už si udělám sám :D

CHAOS_RK: Hele netušim, já si zahraju jen tak relaxačně jednou za 200let, se zeptej spíš těch závysláků co to berou tak vážně :))
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    CHAOS_RK: a kde sem ja? ;D ze bych zase nekde chybel? no i neeeeeee.. xD
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    STU, SHADY, VENTURA: mate uz nejaky klanovy stranky? delame s emylakem tu stranku kde budou sponzorovani...
    STU
    STU --- ---
    VENTURA: backory potrebujes ty na bawo... backoro.. ;)
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    CHAOS_RK: juuj.. v ten vikend akorat jedu pomoct stehovat segru a svaru.. no tak priste no.. kakra..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Zdravicko panove ;)
    INSANE_FX: zatim to vypada ze dalsi akce s 301 bude http://www.vll.cz/kalendar-vystav.php?id=1021 ... kdy jak a kdo tam pojede se musime s emylakem jeste dohodnout...
    SHADY: np, ono nevim co jineho by se tam dalo dat ;)
    VENTURA: makal jsem na chate... sekani travy, strihani tuji, cesani jablek atd...
    MARTIN_1: jj, je to nase dalsi divize ;)
    STU: seatry jsou zatim stale WIP, je problem sehnat skrine na compy ( http://silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=lc11m&area=usa ) nas dodavatel ceka az mu je dodaji... jinak zitra emylak vyzvedava 2x LCD ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41689 ), G25ky uz mame, tak doufame ze tak do tydne max dvou bychom to meli mit postaveny... premiera se asi odehraje na vyse zminene vystave...
    SHADY
    SHADY --- ---
    HONZAF: Ale jo nas clan v CS:S se jmenuje [www.301.cz] :: .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam