• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHAOS_RK301.cz
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    SHADY: ok, diky :)
    SHADY
    SHADY --- ---
    INSANE_FX: ty si batman? xD
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: tenhle obrazek ma 72 dpi:) ale jinak priste dejte vedet driv nez dva tri dny predem a my se na to se sejnem mrknem:)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    SHADY: no delaj nam to panove z plzne - http://www.abstrakt.cz a myslim ze vi co delaj ;) kazdopadne mi to jako aspon 300dpi prijde... kdyz to zvetsim abych pixely videl, tak je to plachta jako krava...
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    SHADY: pisu, ze mu to nejak poresime az bude priste tisknout..
    SHADY
    SHADY --- ---
    oh hell... na tisk ma byt aspon 300 dpi... no kazdopadne zalezi jakym profilem to hodis do PDF prinejmensim by to mel byt profil pdf-x:1a
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    SHADY: nevim v jakym rozliseni to emylak posilal ke zpracovani... kazdopadne v tom pdfku jsou vsecky fotky rozpixelovany kdyz to zvetsim na vic jak 300%
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: nemuze to bejt mazli kvuli zvetsovani, navic z toho fotaku jdou 10 MPix fotky xD kazdopadne je to blbe zaostreny s cimz se ve fotokramu da jeste neco udelat, ale budiz:)
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    CHAOS_RK: nejvic nejlepci.. ja ci testerovat ;D
    SHADY: chtelo by to trosku jeste poresit.. si k tomu snad i sednu.. co bych pro Robina (me druhe "zabrzdenejsi" ja) neudelal ;D
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    SHADY: mazly to je, jelikoz jsem to asi zvetsil moc... na letaku je ta fotka tak 4x4cm
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: to je ten letacek co vam delali? Ja jen jestli nejsem slepej nebo nemam vysvicenej monitor tak je to rozmazli...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Nase nove hracky

30" monitor @ 2560x1600, volant Logitech G25, kozena sedacka
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    STU: aaa skoda... ale stejne jako panove doufam a tesim se :)
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    take doufam a plne v to verim ;D
    SHADY
    SHADY --- ---
    no to doufam xD
    STU
    STU --- ---
    CHAOS_RK: ty jo... to zrovna nemuzu... peta ma 1. zavody na konich a tak.... ale myslim ze casem se moje dostupnost vuci prazakum dost zmeni ;)
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    SHADY: jak zase? rikal jsem to tri tydny dopredu ze 1.11. stehuju sestru a svaru a rodinu na barak..
    SHADY
    SHADY --- ---
    INSANE_FX: kam zase?:)
    INSANE_FX
    INSANE_FX --- ---
    to je presne ten vikend, kdy jedu pryc.. kua :(
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    takze potvrzuju ze 301+2x RaceBox bude k vyzkouseni pristi patek az nedele na http://www.vll.cz/kalendar-vystav.php?id=1021
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam