• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHAOS_RK301.cz
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: pekne:) hezky udelany... hlavne jak rikal ze se $slikama bude vetsi zabava xD;
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: ¨dyt si Dspavce vole x
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    sice OT, snad mi bude prominuto ;)
    http://www.redbullracing.com/en/4th-Sector/Webber--Vettel-Rip-Through-The-Rule-Book/
    co bude jinak v F1 2009, moooc dobre provedeny
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    STU: njn, to asi vymýšleli v dobách dávných, kdy toto stačilo ;)
    STU
    STU --- ---
    SHADY: Díky perfektní simulaci síly a zvuku motoru a unikátnímu trojdimenzionálnímu systému generování tratí přináší simulátory naprosto realistický jízdní zážitek. Licence okruhů Rally i silničních vozů z celého světa. Možnost paralelních závodních her, dva jezdci proti sobě!!!

LOL
    SHADY
    SHADY --- ---
    koukal jsem na tu dodavku jednou v praci na cigu... az ted jsem si vzpomnel ze jsem se chtel podivat co to je... meli bysme to obhlidnout.)

http://www.automotoevent.cz
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    SHADY: no zas tak uchvatny fotky tam teda nejsou, abych se s tim musel ještě matlat ;)

STU: tobě to nejde stahnout :) a natáhnout ti to šlo? :D Pohar fotit nemusiš i když ty jsi ho chtěl aspoň oprášit co? :)))
    SHADY
    SHADY --- ---
    VENTURA: amateri:) kdyz je to tmavy tak si to zesvetlim ne?.)
    STU
    STU --- ---
    VENTURA: ja to nevidim... me to nejde stahnout... ;) ale vyfotim jeste pohar at je tam neco kvalitniho ;)
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    STU: nic moc teda, nevidim tam nic použitelneho, nebo neco na co by se dalo aspon trochu kouknout. Většina je mazla :( a nebo tma :(

Ale děkujem za snahu ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    STU: thx, akorat jsem ti chtel psat jak to s nima vypada :)
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    STU: No máš bydlení, tak už tu máš bydlet a místo tohodle pindání na nyxu můžeš oběhávat a shánět 8-) Ale jinak super, aspon ze jedna cas zařizena...už tě moc nedělí 8-)
    STU
    STU --- ---
    chaos: mrkni na http://rapidshare.com/files/181483586/Po__269__ta__269_ov__hry.rar.html - mely by to byt fotky z ty sportovky snad...
    SHADY
    SHADY --- ---
    STU: no ale uz!!!
    STU
    STU --- ---
    SHADY: ted mi psal landy ze mu psal kamos ze je schopnej sehnat jakoukoliv praci v praze :D tak ho otestuju :)
    SHADY
    SHADY --- ---
    STU: to je pecka... tak makej na praci
    STU
    STU --- ---
    VENTURA: uz mam vyreseny to bydleni u viktora v podstate :) takze to porad zdrzuje jenom ta prace... :(
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    stu: prestehuj se do PHY, pak se nebudes muset ptat :) budes v centru deni :D
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    STU: akcicka je v planu na konec ledna, litam po praze s metrem a hledam vhodny prostor...
    STU
    STU --- ---
    CHAOS_RK: ou hell :) to asi budu muset :) co jinak v praze? nejaka akcicka v dohlednu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam