• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRK2D Bojovky - Street Fighter, King of Fighters, Guilty Gear, Capcom vs SNK a jiné
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: tak Vendetta to neni, po shlednuti tohohle videa http://www.youtube.com/watch?v=YM89wa44-yA kde je i "intro"...vim ze v intru jim takova hnusna zenska unesla kamosku, a ze cernoch mel na sobe takovej oblecek s ostnama... vedel by nekdo ?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JOPS: já jsem to hrával na gamepadu, skrze emulátor na nejvyšší detaily a nemohl jsem se tý hry nabažit, jak měla úžasnou grafiku, a ty komba... ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Na PSN jednu dobu byly obě verze - Online i neOnline. Ale když si dáš na to bacha...

    Kofila třeba sosnul bez online a divil se.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOOMIX: ja TEKKENa 3 hraval pouze na PC :))). Docela prdel, ale pak slozitejsi veci, kdyz sjem se naucil na klavesnici, to potom byla teprve radost :)


    DAVESADE: je mozny, ze Tekken 5 Dark Ressurection Online je jina, nez Tekken 5 Dark Ressurection bez toho ONLINE ?? A nebo se to da koupit pouze na PS Store ? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    pro mě jedině Tekken 3, jede i na PC :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ale já šestku nemám a ani mne neláká (kupodivu) ;).
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: to jsem chtel slyset :)) diky moc, uz ho objednavam a pak te vyklepu :))
    PETJU
    PETJU --- ---
    Galaxy Fight


    Naprosto bozi a TEZKA hra :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tekken po netu je hratelnej, ale je lepší sehnat protihráče v evropě, ideálně ČR. Pak jsou lagy minimální.
    JOPS
    JOPS --- ---
    nazdarek, chci se optat, je TEKKEN 6 na PS3 hratelnej po netu ?? Na PC hry po netu behaji v pohode, pingy kolem 20-50 ms, tak si rikam, ze TEKKENa bych si dal. Ale cetl jsem, ze byval problem. Uz to je vyreseny nebo se na to mam vys*at ? :))

    TEKKEN je jedna z mala her, kde si verim :))) ale je fakt, ze jsem ho uz asi pet let nehral....
    K_0S
    K_0S --- ---
    hraje se tu GGXX#R online?

    :3
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: no měl jsem za to, že tu kámošku unesla ošklivá ženská. Nebo ještě je i hodně podobná hra, nevim, ale možná že ten černoch měl na sobě i takový malý ostny :)


    A tak mě ještě napadla jedna hra co jsem hrával, ale o tý vím úplný minimum. Opět klasika mlátička s posouváním obrazovky. Proti mě chodili i nějaký týpci, co mlátili flaškou, tu jsem jim mohl sebrat a mlátit je taky. Na výběr za postavu byl myslím modrej a červenej panák, vypadal tak trochu jako rambo. (ale jinak než ten co byl v Contra) V jednom levelu (myslim že 1.) byla na pozadí auta, potom se vyšlo po žebříku nahoru a tam byl závěrečný levelový boss, blonďaté vlasy a snažil se mě mlátit takovou velikánskou dřevěnou palicí.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ta ošklivá ženská v kabrioletu zmátla ;).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KRLEESH: aby ti to pán bůh oplatil na dětech :) dík moc
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Což mi připomíná, že furt nemůžu najít tu bojovku s "klaunama". Teda nebyli tam jenom klauni, ale byla to jedna z postav a tu si pamatuju jedinou. Možná jich bylo víc? Nevím. Každopádně hlavním prvkem byla možnost boje ve dvou rovinách. Buď se stálo na zemi, ale pak měla každá aréna ještě něco "na stropě" - nějaké trubky, lana a podobně. Postavy se mohly na stropě chytit rukama a pak normálně bojovat dál a to s možností útočit na protivníka na zemi, i s možností, že byli oba chyceni za strop.

    Grafiku to mělo klasickou Capcomáckou, Street Fighter klon, ale přímo od Capcomu to myslím nebylo.

    Hrál jsem to jen párkrát v životě v Laser Game a to z toho důvodu, že po vytažení ze zásuvky bylo možné nastavit "test režim", kdy nebylo nutné vhazovat mince. Taky nás tam ocaď několikrát vyhodili ;).

    Ona ta hra je asi špatná, ale rád bych zjistil, co to bylo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mám takový dotaz. Za mladých let jsem v maringotce hrával na MAME automatu 2D chodící bojovku s posouváním obrazovky. Základ byl, že byli tuším 4 chlapi a jejich blonďatá kamarádka, kterou ukradla taková ošklivá ženská v kabrioletu. Vybrali jste si jednoho (ve dvou i druhého) pána a šlo se na záchrannou misi. Co si vzpomínám, tak jeden chlápek byl černoch s kšandama a slunečními brálemi a jeden byl takový velký a svalnatý zápasník. Neví někdo co by to mohlo být za hru? díky moc :)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    Report:
    Na PSN je ted HDR za 200,-, stejne jako MvC2.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    Muzem, to abych si zacal navykat na gamepad :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam