• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    Zámek Jezeří-perla Krušnách hor, architektonický monument napříč časem i prostorem od středověku po temný věk mosteckých dolů. Místo, kde se snoubí krása i hrůza v jediném pohledu. Jezeří-záchrana zámku, strašení a jiné povedené akce.

    OŽIVLÁ STRAŠIDLA NA JAZEŘÍ
    26.-27.10. 2013
    Karneval mrtvých se blíží! Je čas zapálit svíce, oprášit rubáše a vyrazit do temných zámeckých chodeb. Letos se setkáme nejen s upíry ale i s Dias de los Muertos, Přízraky, duchy, zazděným kominíkem, šílenou kněžnou i duchem popraveného mnicha. A jako novinka, letos poprvé se strašidela rozšíří i na nádvoří zámeckého areálu. Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční stánky a občerstvení.
    Přihlášení:

    Průvodci
    Pip plus

    Vypravěči a strašidla na nádvoří

    U alchymisty a přilehlá chodba:

    Chodba-

    Upíří ples

    Sklepení

    Temné kouty zámecké a pohyblivé osoby





    rozbalit záhlaví
    RAILA
    RAILA --- ---
    ANDY_WARHOL: Jezdí hodně lidí s malými ratolestmi i s kočárky. Na www.zamek-jezeri.cz se kdyžtak podívejte na terén, ale podle mě to není vůbec žádný problém. Jediná drobnost, s kočárkem se nedá do zámku přímo. je tam dost schodu na strhnutí jednoho tatínka;), takže pokud půjde přímo na prohlídku, tak doporučuju malého mít v nějakém tom miminkovském šátku. Kočárek není problém nechat venku, v praxi to tak dělá většina lidí. A v neděli doporučuji přijet mezi jednou až půl třetí, to jsou nejlepší prohlídky:)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chteli bychom se na straseni s zenou a malym podivat, nekdy v nedeli bychom prijeli, ale chci se zeptat, da se s kocarem ?
    RAILA
    RAILA --- ---
    SMRTKA: Ahojky:) Rouzhodně:)Velmi intenzivně hledám sochy do chodby(kostým je to hadrovitý, tudíš snadno zateplitelný)A chemické kroužky dodám já:)Jde o to vypadat světulkově:)Pokud by vám to nevadilo, budu ráda. Kostým by měl být šedobílí, případně hnědošedo, možno trochu černo..ale každopádně aby z toho hodně vyseli cáry a tak...a nebo úplně celý v černém s bílou máskou...od hlavu k patě v černém a k tomu ta světla:)
    SMRTKA
    SMRTKA --- ---
    Jo a v případě, že Tvá odpověď bude kladná, hlásím se do role jedné "panenky", je-li volná;)
    SMRTKA
    SMRTKA --- ---
    Ahoj Railo, ráda bych se letos přidala taky, myslíš, že bys mě i s mým protějškem mohla nějak spotřebovat? Slyšela jsem na tyto akce ty nejlepší reference a ráda bych zámku pomohla. Dík, Smrt (a Skautík) :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Dracula bude, neboj:) Vem své nejoblíbenější šaty, určitě tam máš něco hezkého a paruku určitě tu zrzavou a tu druhou vem taky, pokud ti nevadí jí půjčit:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    RUNEMAKER: Budeš? Prosííím:))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak jsem tu - kdovi jak dlouho me ten system (myslim nyx) bude zas bavit :) Ale nasla jsem Jezeri coz je dobre.
    Mam toho ted docela hodne a doufam, ze mi Raili co nejdriv napises v cem mam prijet. Jinak, kdby nekdo potreboval nejaky hadrik na kostym, nase pujcovna je k dispizici, i kdyz se teda obavam, ze na baroko toho moc nemame. Raili, to mame fakt byt totalne zamotani v latkach a mit masky vsichni? Myslim i nas hodne upirky...btw, jakto, ze nemame naseho oblibeneho Draculu tenhle rok?
    RUNEMAKER
    RUNEMAKER --- ---
    RAILA: V tom prvním je suprová ta červená stím cilindrem na starnu..a v tom druhým ti úžasní mimové se slzičkou. Fakt roztomilý
    RAILA
    RAILA --- ---
    Sochy: bílo šedé potrhané oblečení, bílá maska, něco přes hlavu(ti na chodbě ještě dostanou chemická světla)
    masky: benátská bílá maska či maska se škraboškou, barevný hezký kostým
    panenky: nažehlené krásné vrstnaté oblečení, částečně rozpité, částečně dokonalé líčení
    obludy aka obludy..protě zrůdy, co kdo vyrobí
    upíři-karnevalová barokní dekadence
    průvodci-livreje půjčené ze zámku, doufám, že i paruky
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Já si to pořád neumím představit jak podle tebe ty jednotlivá strašidla vypadaj :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Některé role už rozebrané a rezervované. Nezlobte se na mne proto, když nedostanete to, co byste nejvíc chtěli. Čm dříve mi napíšete, tím větší je pravděpodobnější, že vám najdu místo, které chcete. A s kým chcete.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Ahojte:)Info máte v záhlaví, aspon to základní. Potřebovala bych ale, pokud se přihlásíte, aby to bylo závazné. Čím lepší akce to bude, čím víc si to užijeme a ším víc se do toho položíme, tím lepší si uděláme reklamu, lidi přijdou zase. Strašení se silně odráží i na Zahájení:)Když si to lidi užijou, přijdou zase. Ráda bych do toho lidi daleko víc zatáhla. Někde nechala ten odstup pro strach, jindy víc diváky zapojila do hry.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Jezeří je velmi specifické místo. Vždy se tam něco stane, ale ne vždy je to kladné. Během posledních tří akcí jsem tam spíš prožíval zničení přání a ztrátu nadějí. Připusťme, že během poslední jsem za to alespoň něco získal.
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Pokud já vím, tak téma by měly být benátské masky nebo karneval celkově...
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Kdo hledá ten najde.. třeba na jezeri.wz.cz ;)

    1. a 2. listopadu Oživlá strašidla
    Na rozloučení s návštěvnickou sezónou je i letos připravena jistě nejúspěšnější akce zámku Jezeří. Přijďte i Vy se příjemně bát do zámeckých komnat a sklepení za přítomnosti nejrůznějších strašidel, duchů a upírů a bytostí astrálních.
    Začátek v 11 hodin.
    Vstupné 80,-Kč (děti 40,-Kč)
    ORIONKA
    ORIONKA --- ---
    Přidávám se k volání po informacích. :) Kdy? Jak? Co? Tentokrát mi to snad konečně zase vyjde. Jo a Smrt se chtěla letos taky přidat. :)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    PULNOCNICE: Jak kdy a jak v čem:-D......
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    No rád bych zase přijel, loňský strašení bylo úžasný a tentokráte bych byl na celé ne jen na sobotu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam