• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    RAILA
    RAILA --- ---
    Moji milí přátelé:)
    Jak už to tak na zámku chodí, včera jsem se od paní kastelánky dozvěděla, že všechno nakonec bude jinak.
    Kaple nebude. Zase. Zase mi ji zakázali.
    Takže...nemění se scénář, pouze místo určení. Čarodějka věštkyně bude u Alchymisty i se svými panenkami, sochy s chem světly zůstávájí na chodbě.
    Upíři zůstáváají v Malém sále, takže upíří salonek nemění místno a bude tam co vzdy.
    Obludárium zůstává.
    Benátských karneval se stěhuje do Stříbnice se záclonovým bludištěm a jako bonus dostaneme uv zářivku, takže budeme svítit....tudíš kašlu nakarneval a vše se prostě hodí do černo bíla a karneval bude až konečně dostanu to kapli...a jednou mi ji dát musí..jednou...budou upíří zuby, paruky, kdo nesežen kostým, dostane...moc se na vás těším.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SELLIGAN: Jé, Labyrint, tenhle film jsem neviděla, ani nepamatuju. Jako malá jsem vůbec ulítávala na veškerých filmech, co mají něco dočinění s tématem labyrintu. Kdo ví proč :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Labyrith je úžasný film, taky ho mám moc ráda:)A v tomhle duchu bych ráda udělala někdy zahájení:)kostýmy, masky a tak:)a pohádky a všechno prostě takhle:)a larp...no to zní jako výzva:)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KACENKODLAK: Jéé kachna :)
    KACENKODLAK
    KACENKODLAK --- ---
    Task sem se chtěl přihlásit ale koukam že už sem obsazenej. Tak snad už jen potvrzuju že jo a sem ochoten dělat skoro cokloliv
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    no, krom masquerade me napadlo jeste tohle - http://cz.youtube.com/watch?v=Fi1A9s6WTiw&feature=related

    nemuzu za to, ale tenhle film mam rada a kdyby nekdo ulelal LARP nebo Jezeri v tomhle duchu, hlasim se
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    RAILA: Cokoliv jen né tu masku. To sorry ale znovu se takhle trápit nenecham:-D
    RAILA
    RAILA --- ---
    Abych udělala Fraelovi radost, začnu psát definitvní obsazení. Prosím hlašte se mi, pokud ještě nic nemáte a chcete strašit.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Tento film a hlavně hudba z něj je pro mě pro Jezeří naprosto stěžejní...je v něm kus atmosféry, kterou se snažím stále udržovat:)Pevně doufám, že se mi to podaří i letos.
    RAILA
    RAILA --- ---
    RAILA
    RAILA --- ---
    IRWIN: Když si budeš hrát s Alexem a Jiřinkou a Kachnou a Vojtíškema Ondrou v kapli, tak ti budu vděčná:)Potřebuješ oblečení na sochu...bílo šedo a sem tam cár, k tomukapucu, neb dostaneš bílou masku:)Zase, ano já vím..promiň:)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Ahoj Railo. Tak nějak jsem bezradný co bys když jsem přemýšlel co bys potřbovala nejvíc abych ti nějak odlehčil:-) Takže si řekni co bych měl dělat a kde mě bude nejvíce potřeba.....
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    nešlo by nástěnku házet lidi, kdo kde bude? :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Jezeří je kouzelné, magické a úžasně strašidelné :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jezeri je stejne zvlastni stavba, kdyz sem byl maly tak sem se vzdycky bal ze jak ukousavaji ten kopec, ze se to cely sesune dolu do dolu, sem rad ze se to nestalo, jezeri tam vzdycky koukalo a ja sem se na nej chtel podivat, ale nikdy se mi to nepodarilo, ted uz asi 11 let nebydli v tom prokletym Moste a teprve se tam podivam :) tedy doufam ze vsechno klapne ale mame to naplanovano, ze zajedem za rodicema v sobotu a v nedeli vyrazime na vejlet na jezeri. doufam ze bude hezky
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    hm...Raila bud ignoruje me dotazy nebo...ignoruje me dotazy :))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    diky moc, vak mame, ta prohlidka trva par minut, tak to bude asi lepsi :)
    tesime se :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ANDY_WARHOL: Jezdí hodně lidí s malými ratolestmi i s kočárky. Na www.zamek-jezeri.cz se kdyžtak podívejte na terén, ale podle mě to není vůbec žádný problém. Jediná drobnost, s kočárkem se nedá do zámku přímo. je tam dost schodu na strhnutí jednoho tatínka;), takže pokud půjde přímo na prohlídku, tak doporučuju malého mít v nějakém tom miminkovském šátku. Kočárek není problém nechat venku, v praxi to tak dělá většina lidí. A v neděli doporučuji přijet mezi jednou až půl třetí, to jsou nejlepší prohlídky:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam