Myslim, ze budu mluvit za vsechny kdyz podekuji Raile za to, ze nas donutila prijet, ze zvladla komunikaci s mistnimi, za napady, ktere ma a taky za to, ze je umi dostat do prostoru a nacpat do lidi :) (i kdyz pravda pokazde dochazi ke zmenam, ale to se holt deje vzdy...musime reagovat na poptavku :)
Skoda ze jsem nevidela panenky, ale z toho co jsem videt stihla se mi to moc libilo, (skopda, ze nas nebylo vic ve vice mistnostech) mozna bych priste zmenila trasu (ale to asi kvuli rozhodnuti pani kastelanky neovlivnime) a samozrejme bych pridala i neco jineho, ale uz i ty panenky byly prima zmena, masky byly super (krasna tanecnice Malakk se nezapre a ja ji poznala hrozne rychle).
A dekuju vsem co hrali se mnou, protoze uz jsme hezky sehraná parta, i kdyz myslim, ze priste vsichni dotahnem Matyska i proti jeho vuli.
Ha, ani se mi nechce verit, ze jsem v sobotu jela bez prestavky
No a z Jezeri si krom nachlazeni, strevni chripky,nevyspání, znicenych hlasivek a neustalych tendenci nekoho kousat, vezu spoustu zazitku s lidmi kolem
Jezeri me vzdycky desne inspiruje (jsme proste nejlepsi!!! ) a uz ted se tesim na otvirani sezony