• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    RAILA
    RAILA --- ---
    Přátelé a kamarádi:)
    Letos dříve než je zvykem se vás ptám, kdo byste mi opět chtěli pomoci s koncem sezóny. Brzký čas těchto otázek je prostý. Letos je v plánu opravdu velké strašení. Bude náročné kostýmově, maskově i choreograficky, no prostě letos to konečně rozjedeme ve velkém stylu:)
    Všechno, co jste znali z předchozích let se změní:) Začneme úplně novou epochu práce se zámeckým prostorem:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    TAMARIX: Zasvěcení bohužel vědí.
    A bohužel je to tak, jak je psáno. Koček moc, ve špatném stavu a ne, že by to už někteří lidé neřešili. Byla tam městská policie..ne jednou...ale bohužel...ještě se nenašel někdo, kdo by sehnal drsnější způsob řešení, který by zabral,....bohužel.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    [ FLOE @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]

    Nevíte k tomu někdo něco bližšího?? Taky jsem tam párkrát byla, přišlo mi děsně sympatický, že je tam mají a tolik, ale když se o ně nezvládají postarat, tak je to smutný..
    ZURG
    ZURG --- ---
    hadejte co jsem vcera hral v hodine na klarinet: dona nobis pacem!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    RAILA: Mně to totiž celou dobu vrtalo hlavou - na jedné z prohlídek se mě jeden z návštěvníků po skončení scénky optal: "Aliprandi - nebyl to náhodou ten architekt?!" - vehnalo mi to lehký ruměnec do tváře. Je blbé, když návštěvník ví víc než účinkující. Ještě že se zjistilo, že to byl i muzikant, aspoň jsme z obliga :D
    RAILA
    RAILA --- ---
    RHIAN: To není jen náhoda:) Já jsem z něj včera skládala zkoušku...renesance a baroko.
    Ani nevím, proč jsem si pamatovala zrovna Alliprandiho.
    Ale stále ještě není vyloučeno, že to mohl byt zpěvák Aliprandi(třeba syn slavného cellisty;)
    No cesty páně jsou očividně nevyzpytatelnější, než by se dalo čekat.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RHIAN: mno... kdyby to byl Bernardo Aliprandi - cellista a skladatel (1710 Milán –1792 Frankfurt nad Mohanem) - tak by to možná šlo i když to je zhruba o generaci někde jinde... ale čert aby se v těch taliánech vyznal
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    RHIAN: Škoda že jsme to nevěděli předtím, na to jsme mohly také zatlačit ;)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Já mám pro vás, přátelé, perličku :-) V hudebním salónku se pan Beethoven rozčíluje, že zdejší muzikanti stojí za starou bačkoru a že měl kníže František Maxmilián pozvat pana Aliprandiho z Vídně, coby reprezentanta hudby na nejvyšší úrovni. A co o tom všem říká Wikipedia?
    Cituji:

    Giovanni Battista Alliprandi (cca 1665, patrně Laino ve Val d'Intelvi (Provincie Como, Itálie) – 13. březen 1720, Litomyšl) byl významný, v Čechách působící BAROKNÍ ARCHITEKT italského původu.

    Vedle Giovanniho Santiniho a Kryštofa Dientzenhofera je Alliprandi nejvýznamnějším českým vrcholně barokním architektem. Významně byl ovlivněn vídeňskou architekturou své doby. Domenicem Martinellim, Johannem Lukasem von Hildebrandt, a především Johannem Bernardem Fischerem z Erlachu, jehož osobité, vrcholně barokní pojetí architektury Alliprandi přinesl do Čech. Ovlivněn byl ovšem také dílem Jana Baptisty Matheye a Giovanniho Santiniho."

    Zajímavé, že? :-)))))))))))))))))
    ZURG
    ZURG --- ---
    tak dneska jsem uz konecne mel cas zpracovat svoje fotky - http://zurg.rajce.idnes.cz/Jezeri_2009/
    dost tech fotek je podobnejch nebo skoro stejnejch jako ty od Kathy, pac mi casto vrazila do ruky jeji fotak (ale myslim ze to vubec nevadi)
    HELA
    HELA --- ---
    k mému velkému překvapení jsem v neděli projížděla pod Jezeřím s autobusem plným vyčerpaných botaniků na exkurzi po republice, tak jsem trochu udělala reklamu;) (fuj, poprvé v životě jsem mluvila do mikrofonu v autobuse plném lidí:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Jak jsi tak prohlížím ty fotky, čím dál víc si uvědomuju, jaká to byla boží akce. Děkuji všem, speciálně Kathy a Sakuhenovi, za úžasný den ve věži ;)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Ahoj vši, chtěla jsem vám statečným za všechny zpěvanky v salónku poděkovat. Ačkoli jsme už pak byly unavené, pořád nás to kvílení aspoň jakžtakž bavilo a uspokojovalo, ale vy, co jste to tam s námi celou dobu trpěli a neřekli jste ani slůvko na téma kvílení, vytí a skřípání, máte náš obdiv. 2 Zurg a Matýsek: :o* ;-)))) Jo, a pro ty, co neznají mé alter-ego (Rían, ale nyx neumí čárky), tak tady paní Mihaiová :o)))))
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    ZURG: Taky co nejdřív hoď na net svoje fotky :)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ZURG: Jo Mihaiovi ráno bylo už do smíchu :D
    RAILA
    RAILA --- ---
    VŠEM DÍKY MOC:) BYLI JSTE ÚŽASNÍ A ÚSPĚŠNÍ:)MOC SE TĚŠÍM NA STRAŠENÍ V LISTOPADU:)
    ZURG
    ZURG --- ---
    musim rici, ze toto byla z meho velmi podarena akce, kterou jsem si bajecne uzil :-) diky vam vsem, kteri jste tam byli!

    se scenkou (a se mnou) to nejdriv vypadalo vselijak, ale pak kdyz jsme vychytali detaily tak to bylo v pohode a naramne fajn

    mozna nemam takovy rekneme chlastaci skill, jaky bych potreboval/chtel mit/mel mit ale nastesti mam skill atvypadamjakkolitakkdyzsevyspimjetovcajku, takze v tomto ohledu taky zadny prusvih... i to kolecko z kazoo se naslo (tedy mihai ho nasel, myslim)

    KATHY_: tak tahle u me asi vede http://katthy.rajce.idnes.cz/Jezeri_2009/#DSC05937.JPG (zvlast ten mihai :)) nasledovana http://katthy.rajce.idnes.cz/Jezeri_2009/#DSC05949.JPG :D
    no, vsechny jsou uzasne, ono ani nejde poradne vybirat xD svoje planuju dodat taky, co nejdriv

    a hlavne nezapomente: nepoblijes blizniho sveho!
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ZURG
    ZURG --- ---
    a co lokaj? budu se ometat nekde kolem tech satu?
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Ty si tam ještě dopředstav brigádnici, ještě to upravíme na místě podle potřeb:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam