• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    MERLE: Ano, to jsem já :)
    MERLE
    MERLE --- ---
    jinak podle myho hodnoceni (nekomu sem ho uz vnucoval) to tenhle rok bylo celkove hodne dobry, a ja si to zase fakt uzil.

    divoci hned na zacatku naladili a rozberceli deti - dospeli se zacinaji desit, kam to vlezli. brouseni mece i jeho odhozeni skvele, rakev perfektni.

    bafani v prilehle mistnosti hezky zahralo na rozjitrene nervy (ta holka na podlaze byla super).

    sochy/bludicky trochu vsechny uklidnily (to ty svetylka). kdyz nekdo brecel nahlas, tvrdil jsme ze kdyz neprestane, privola tim dalsi strasidla - to vzdy zabralo.

    loutky nahore byly dobre ale prislo mi ze mely nejmene vyuzity potencial (jen blokovaly cestu) a u skupin s "odvazlivci" schytavali nejvic posmesku (moje skupiny mi prislo, ze si to nedovolily - alespon sem to nezaznamenal)

    sasek + panenky - snadno se to bez nich obeslo, coz mluvi za vse - kdyby bylo vic casu na jednu prohlidku, dali by se vyuzit lip.

    karneval - prislo mi (pres moji velkou neduveru) ze to byla nejlepsi cast. vynucene ticho, pocatecni uklidneni tancem, perfektni melissy krik - nikdo ani nedutal, dokud jsem lidem nenabidl masku (nechcete masku? ja taky jednu mam a jsem uplne normalni) - dospeli se bavi, ale deti se dal boji. podle meho nazoru dobre vyvazene)

    zpatecni cesta pres loutky a bludicky uz byla rutina, ale deti se porad baly - ale uz nebrecely.

    oddech na slunci a vstup do sklepa - rusalky byly rozhodne lepsi nez potom strasidla - ale i tak to bylo hodne pruchozi, a tak nemely moc co udelat.

    strasidla co tam byly potom byly vubec nejhorsi - bylo videt ze se decka nudej a tak porad menili pozice, odchazeli a vraceli se. behem straseni si povidali, atd. pritom nektere jejich straseni bylo vyborne.

    rytir u vychodu branici vylezu byl podle me super (ikdyz nebyl planovany), a v nedeli docela chybel.

    celkove byla vsechna hudba moc nahlas - a ikdyz se ztisila, tak scenkam u divokych i na plese to kupodivu ubiralo na atmosfere (zarazene ticho je mnohem strasidelnejsi) - ale chapu, ze s hudbou se lip hraje karneval. idealni by bylo, kdyby hlasitost nekdo zesiloval a tlumil (vypnul) podle situace.
    MERLE
    MERLE --- ---
    rad bych pokracoval v poznavani...
    ivana_anavi - takova ta mensi zrzava s vlnitymi vlasy?
    vanidlo - ??? za by loutkar nebo doktor Nebudetobolet?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    http://ivanaanavi.rajce.idnes.cz/Jezeri,_konec_sezony_2009/

    Nemožné se stalo skutečností :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Určitě se časem objeví fotky tady: http://tarcinec.cz/alba/ , o jiných nevím, ale Raila bude :)
    VANIDLO
    VANIDLO --- ---
    MELISSA: gratuluju...já jsem na svoje vlasy vždycky sváděl akorát absenci jakýchkoli myšlenek(přecejenom jsem blonďák), ale nějak jsem se ještě nedostal k tomu, že by se mi v nich ztráceli věci, lidi, a podobně. :D je fajn, že to taky někdo umí...
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MORGANA_ANAZUZ: stejný dotaz :)
    MORGANA_ANAZUZ
    MORGANA_ANAZUZ --- ---
    máte někdo nějaké fotky? nebo víte, kde budou?
    LALALEE
    LALALEE --- ---
    MELISSA: Máš očividně magnetické vlasy :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Zajimavá informace pro všechny, kdož tenkrát byli u záhadného zmizení sichrhajcky z Railiných rukou, když se pokusila přidělat Borůvce šátek na hlavě.. Našla jsem ji... Před chvílí jsem ji vyčesala z vlasů.. Ne, nekecám, málem jsem dostala infarkt, když jsem si představila, kolikrát jsem ji někde mohla mít zabodlou. A ne, taky naprosto nechápu, jak se tam dostala :) No ale, Railo, pokud ji chceš zpátky, tak přinesu :))
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Bylo tu supr, fajn a vyčerpávající.

    Za prvé poslouchat celý den Fraela. Za druhé se celý den usmívat nebo dělat ,,hihihiHIHI!!!´´. Za třetí se klepat zimou. Za čtvrté dostat herdu do ramene. Za páté opravovat návštěvníky, že nejsem koza, meluzína ani bludička. Za šesté si vyslechnout bafání ze strany účastníků. Za osmé si vyslechnout, že jestli se někdo nebude čit, dopadne jako já. Za deváté koukat na toho vycpaného koně. Za desáté se cpát pizzou. Za jedenácté poslouchat pět hodin v kuse Cimrmana. Za šesté dělat strašně blbou a úmornou práci proto, abych s ní měla kulový, ale někdo co nejvíc. Jo, má to smysl.

    Omlouvám se za nicneříkající příspěvek, jsem nevyspalá, smrdím, mám hlad a pokouším se hodit fotky na internet.
    MORGANA_ANAZUZ
    MORGANA_ANAZUZ --- ---
    Bylo to supr. Vážně jsem netušila, že mě bude tolik bavit strašit děti :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Ahojte všichni:)
    Chtěla bych vám všem, kteří jste mi statečně poslední dva dny na Jezeří intenzivně pomáhali strašit a připravovat konec sezóny, Vám všem patří má nesmírná vděčnost a obdiv. Vydrželi jste hodně a ještě víc, první den neuvěřitelné množství lidí, druhý den vlezlou zimu. Museli jste snášet kostýmy, masky, stále stejnou šílenou hudbu a nervózní Railu k tomu. Za to vše vám patří mé díky. A abyste věděli, tak vaše práce nebyla marná. Z peněz za vstupné se opraví další část omítky, okna a okapy. A to je víc než dobré:) Děkuju za pomoc. Za obětavost a vytrvalost. Ráda bych se rozepsala o každém jednom z vás, ale bojím, že bych na někoho mohla zapomenout a to nechci, protože jste všichni, všichni bez výjimky byli skvělí. Lidi odcházeli spokojení i vystrašení. A to je dobrá vizitka. Doufejme, že příští rok se nám vydaří ještě lépe. Děkuju.
    KADOUS
    KADOUS --- ---
    smrt
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    njn ja premejslim ze zacnu balit a schanet veci ael asi to necham jeste chvili : ) tak doufam ze se uvidime vsichni... nakonec nikdo z mejch lidi co rikali ze pojedou nejede teda krome Laury : )
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MELISSA: taky mám šátek, v kukle bych se udusila (ne že by to bez ní bylo lepší...maska se zadýchá do 5ti minuta je to děs :) ale na to si zvyknem
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    GRINDAINE: Děkuju. Ale když se nenajde, tak nevadí, vyřeším to šátkem nebo tak nějak.. Stejně podle mně do žádné kukly nenarvu vlasy :)
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    IVANA_ANAVI: Co jsem vyrozuměl, tak by bylo nejlepší už zítra...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Dotaz: Máme přijet už zítra nebo až v sobotu?

    (Omlouvám se za zmatkování, ale já jen, jestli jsem nekoupila blbě lístky :/)
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    MELISSA: Zkusím se podívat, ale myslím, že bych jednu navíc snad měl mít... Ale nic neslibuju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam