• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    Zámek Jezeří-perla Krušnách hor, architektonický monument napříč časem i prostorem od středověku po temný věk mosteckých dolů. Místo, kde se snoubí krása i hrůza v jediném pohledu. Jezeří-záchrana zámku, strašení a jiné povedené akce.

    OŽIVLÁ STRAŠIDLA NA JAZEŘÍ
    26.-27.10. 2013
    Karneval mrtvých se blíží! Je čas zapálit svíce, oprášit rubáše a vyrazit do temných zámeckých chodeb. Letos se setkáme nejen s upíry ale i s Dias de los Muertos, Přízraky, duchy, zazděným kominíkem, šílenou kněžnou i duchem popraveného mnicha. A jako novinka, letos poprvé se strašidela rozšíří i na nádvoří zámeckého areálu. Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční stánky a občerstvení.
    Přihlášení:

    Průvodci
    Pip plus

    Vypravěči a strašidla na nádvoří

    U alchymisty a přilehlá chodba:

    Chodba-

    Upíří ples

    Sklepení

    Temné kouty zámecké a pohyblivé osoby





    rozbalit záhlaví
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RAILA: dotaz od mnoha tazatelů - proč jsme tam uvedeni jako Štěk? Většina ani neví co to je...já osobně jen matně tuším. Díky
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Bude:) Zatím je to na stránkách Improvizovaného cirkusu, dále jako akce na facebook, na ofiko stránkách zámku:))
    Já asi ještě udělám webové plakátky jako pozvánky:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    RHIAN: Paráda, děkuju:) Maminka mě zpanikařila zbytečně..díky bohu:)))
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    RAILA: Mám potřebu být nějak užitečná aspoň teoreticky (jinak to opravdu zatím s Andulkou na ruce nezvládám :o)), tak jsem pro klid našich duší zjistila, že Den Magistra Edwarda Kellyho bude na Hněvíně až o měsíc později, 19. června (http://www.mesto-most.cz/vismo/akce.asp?id_org=9959&id=1118). Takže žádnou paniku, kdyby se proti sobě postavily dvě takové akce, nikdo by z toho nic neměl, páč na obě akce přijedou stejní návštěvníci. Takže hurá :o))
    RAILA
    RAILA --- ---
    Prosím vás, jen připomínám, že v zámku bude kosa a klemra a nepotřebujeme, aby víly měly přirozeně modrou barvu, na to budu kupuvat líčidla:)Jen na to prosím myslete, aby si pod to měli co vzít:)Díky:)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Tak v sobotu nemůžu. Jinak nevím, kolik toho stihnu udělat, uvidím.... :-)
    Kytičky neumim, nemáš nějaký návoc, líbí se mi, tak že bych to někdy taky zkusila (navíc bych chtěla nějaké z konkrétní látky k ke konkrétní sukni a tak).

    Materiálny zatím moc nemam... a hlavně zatím nemám vize...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Co se workshopu týče, tak šiju na stroji a ten do DDM nepovezu, na druhou stranu kdyby mělo dojet max 5 lidí,t ak se dá workshop udělat u jmě, stroj využít a prostřídat se u něj a tak. Přičemž bych mohla v podstatě celou neděli.

    BTW: Deex s tím zatím počítá, kostým asi nemá, do dveřníka se mu nechce do jiného skřítka ano.
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    SELLIGAN: To jo, ale ve vzduchu visí i jiné možnosti...jak říkám, nic zatím není jisté;)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    SELLIGAN: Ještě přesně nevím co budu dělat, tak je zatím kostým předčasný, ale stejně ten víken nedávám - obecně jsem na tom teď s časem špatně:(
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SELLIGAN: Řekni mi co budu hrát a já ti řeknu proč to nestíhám :)
    LALALEE
    LALALEE --- ---
    Johanka se hlásí raději na skřítka než na vílu...
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Jelikož koupelna stále není hotová, tak to nevidím růžově. Je to neděle, takže je to otázka, ale budu to vědět až tak den dva před tím. Moc se mnou nepočítej, mám to ted narvaný.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LALALEE: kostymy resime z toho co kdo ma, nejake krejcove mi daji zbytky latek, ja neco mam, ze stareho obleceni co uz nenosis se taky neco da udelat, na kostymy bude almuzna od kastelanky,takze aspon neco maleho se bude dat koupit. Kdyztak mi napis do posty, dohodnem se co by slo vyrobit, pouzit
    LALALEE
    LALALEE --- ---
    RAILA: Raili, já bych klidně brala ňákou pomocně organizační roli... v kapse ani floka takže na kostým teď fakt nemám...
    RAILA
    RAILA --- ---
    FRAEL: Potřebujeme hlavně baviče a lidi, kteří budou chtít čtyři hodiny dělat blbiny a zároveň aby to mělo úroveň, tak už u lehce zkušené a talentované lidi:) Ale zatím je stav relativně uspokující:)
    Třeba Pontifex by se nám určitě hodila:))

    KADOUS: Počítáme s tebou:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    RAILA: Však žádné vydírání, jinak když je napsáno že sháníš lidi tak se máme ptát známých?
    KADOUS
    KADOUS --- ---
    Já taky potvrzuju oučast, jsem zmíněnej už v tom prvnim seznamu. V době vorkšopu budu cca 200 km daleko a stejnak mi ještě nebylo přiřčeno nic konkrétního. Jen bych tentokrát něco, kde mě tolik nezmlátí. Mail je možno zjistit kliknutím na mé jméno.
    RAILA
    RAILA --- ---
    ELVOTHIEN: Nápad můžeme použít, něco podobného už jsme tu měli tak před třemi lety, kdy byl na zámku šlechtický i pohádkový dvůr. M"žeme to udělat jako kontrast k běžnému životu na zámku.
    Na masky pro návštěvníky nemáme pěníze. Líčidla jsou otázkou rozpočtu, který spíše říká ne, ale není to zcela vyloučené. Ale spíše s tím nepočítejte. Může tam prosít až na cca 800 lidí, pokud budeme mít štěstí(dnes jsem se dozvěděla, že v ten samý den je Den Magistra Kellyho v Mostě na hradě Hněvím-dotuje ho mostecká honorace), takže budeme muset víc zamakat na reklamě, aby lidi opravdu přišli. Sem tam někdo může malovat kytičky na děti, to snad by mohlo být tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
    Nepočítejme s úplně masovou akcí, potřebujeme mít tolik lidí, kolik ubytujeme a nakrkmíme(ano, část rozpočtu jsem urvala na jídlo pro účinkující;)))
    Dále se k nám přidá Markus jako skřítek. A snad i Frael, až tu přestane řešit mail(který postě nekdy nemusí dojít) a konečně se výjádří, co bude dělat:)Dveřník by mu šel:))
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Zpěvačky budou cokoli, ale renesanční šaty na ně nemáme a mít nebudeme. Takže improvizace. Budou to víly z čistě praktického důvodu, aby mohly blbnout i mimo zpívání:)
    Souhlasím, mořské panny nejsou nutné.
    SELLIGAN: Autorské čtení se týká kultury na severozápadě, zámku a Jiřetína. Pokud v něčem lehce vypadnou z kontextu, nevadí, aspon divák nebude přeskřítkován a bude na co reagovat...střet fantasie s realitou:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    KADOUS: Na tebe ho nemám:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    FRAEL: Nech si to citový vydírání:) Nedošel mail, tak máš nyx:)Výběr je tu široký, tak si vyber a nedržkuj:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam