RAILA: A to je přesně ten problém - ve výsledku nebudou dělat nic jiného než poutavě vysvětlovat.
Průměrný rodič asi nepochopí co dělá někdo takový na pohádkovém zámku, pravděpodobně ani nebude pořádně vědět o koho se jedná a bude muset vysvětlovat svým ratolestem co to je za divné panáky. A pohádkový zámek to prostě je, to Jezeří nikdo neodpáře, každý návštěvník to tak bere.
Most opravdu není jediné město v okolí - je tu ještě Litvínov, Jiřetín, Černice a spousta dalších metropolí :) Railo, tady nejsi v Praze a nejbližší velké město je Ústí a to je dobrých 60 kilometrů daleko. Teplice a Chomutov jsou taky z ruky a co do prdelovosti si nemají s Mostem co vyčítat.
Prostě je to navíc a vůbec se to tam nehodí.
Pojďme říkat věci naplno. Podle mě je to zbytečná blbost která vnese plno neporozumění. Bude z toho víc škody než užitku a solidně to pohřbí klasickou atmosféru.
Pro mě osobně visí ve vzduchu otázka co je pro tebe na letošním zahajování opravdu nejdůležitější. Spokojení návštěvníci to evidentně nebudou...
Chápej, nejde mi o to obouvat se to tebe nebo tvého konceptu. Chci vědět na rovinu na čem se vlastně mám podílet. Podle toho co píšeš chápu, že pointa letošního jezeří je jakási externí partička ve skvělých kostýmech která každému ochotně a poutavě vysvětlí co vlastně jsou zač a co dělají na Jezeří (což možná i někdo pochopí) a běžný klasický program bude odsunutý na vedlejší kolej.
"Já se zameřím na největší lákadlo celé akce, SW a vy si nějak poradíte. kostýmy si popučujete nebo si pomůžete jinak. Hlavně se mi do toho přestaňte montovat." Uniká mi něco podstatného?
Co se fotek týče: máš ráda strašidelný zámek na pouti? Zkus si představit vyfotit to uvnitř s bleskem... Fotka nezachytí herectví, atmosféru, realitu.
Jestli tolik toužíš po Hvězdných válkách na Jezeří, udělej z toho samostatnou akci, nalákej na ní hafo fantazáků, udělej z toho třeba con nebo cokoliv jiného, ale míchat to do otevírání sezóny je podle mého velká chyba.