• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    Zámek Jezeří-perla Krušnách hor, architektonický monument napříč časem i prostorem od středověku po temný věk mosteckých dolů. Místo, kde se snoubí krása i hrůza v jediném pohledu. Jezeří-záchrana zámku, strašení a jiné povedené akce.

    OŽIVLÁ STRAŠIDLA NA JAZEŘÍ
    26.-27.10. 2013
    Karneval mrtvých se blíží! Je čas zapálit svíce, oprášit rubáše a vyrazit do temných zámeckých chodeb. Letos se setkáme nejen s upíry ale i s Dias de los Muertos, Přízraky, duchy, zazděným kominíkem, šílenou kněžnou i duchem popraveného mnicha. A jako novinka, letos poprvé se strašidela rozšíří i na nádvoří zámeckého areálu. Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční stánky a občerstvení.
    Přihlášení:

    Průvodci
    Pip plus

    Vypravěči a strašidla na nádvoří

    U alchymisty a přilehlá chodba:

    Chodba-

    Upíří ples

    Sklepení

    Temné kouty zámecké a pohyblivé osoby





    rozbalit záhlaví
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SELLIGAN: Tak sem s tím :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ELVOTHIEN: ja mam :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SELLIGAN: A kde ho vezmu, co?
    KAKANA
    KAKANA --- ---
    Krump :D
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ELVOTHIEN: chce to poradny techno!! :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Vezmu orient a bolly,vezmete,co mate-bude party!!!!!!
    KAKANA
    KAKANA --- ---
    ELVOTHIEN: No to je přece jasný!!
    RAILA
    RAILA --- ---
    MERLE: V pátek si se scénářem můžeme dělat totálně co chceme...se všema ho projedu, budete mít možnost si to zkusit a předělat podle potřeby...a na tvoji postavu už se moc těším:)
    MERLE
    MERLE --- ---
    jinak moje představa průvodce je vysloužilý hloupý honza / krásný princ - dožívající jako kouzelný dědeček - spíš trochu dědek. zase sem si nechal narůst fousy, a tak budu vypadat nějak podobně https://picasaweb.google.com/barunka.rian/LoneWolf19A20Cervna2009#5350252659408139922 jen
    MERLE
    MERLE --- ---
    bylo by možný ještě na poslední chvíli ten scénář zaktuálnit?
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ELVOTHIEN: Ne že bych to uměla :) Ale jasný proč ne :)) Hlavně aby bylo krásně
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RAILA: Ptám se, ale zatím je to pro lidi příliš na poslední chvíli... :-(
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Když vezmu muzicírovací CDčka, přidá se ke mně některá kráska k trsání, ať neumřeme večer na zimu? Chci tancovaaaaaaaaaaat!
    RAILA
    RAILA --- ---
    MORGAIN: Stále platí, že lidi potřebujeme:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Dětské atrakce odpískány....Mihai nemůže, já nejsem bůh..nedávám to...odměny schováme na příště...vymyslím něco jiného...poradíme se v pátek na místě, až bude komplet osazenstvo zahrady, tedy eflíci a impro cirkus...
    A modleme se, aby lidi nečetli plakáty příliš pečlivě...:)))
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA:
    Jestli ti to jakkoliv pomůže (nebo komukoliv jinému), tady je rozvaha co by bylo třeba aby byly atrakce aspoň trochu na úrovni. Pytlíkovat to na místě taky můžeme, ale bude to horší než když žádné atrakce nebudou.

    Celkově
    razítka (kolik bude stanovišť, tolik razítek), záznamové aršíky (cca 500 kartiček), ceny (tak 100 věcných, zbytek sladkosti)
    Dále pak někdo kdo bude za 10,- prodávat kartičky na razítkování (ať se aspoň trošku vrátí náklady), někdo kdo bude udílet ceny za orazítkované kartičky (buď losování kartiček s názvem ceny - nutné připravit, nebo jiný systém. Jenom ať to není podle xichtu nebo podle pravidla kdo dřív přijde...

    Popelka
    Pomůcky: několik misek (2-3 sady po 3), stůl nebo jiná plocha, dva druhy něčeho (ideálně čočka a hrách, pro naprostá mrňata brambory a cibule.
    Personál: stačí jeden človíček, ideálně holka jako macecha.
    Průběh: Macecha vezme misku se směsí, promíchá jí prstem a dá dítěti 2 prázdné misky. Dítě to musí bezchybně roztřídit (třeba hrách a čočku). Pokud macecha nemůže nic vytknout, prdne děcku razítko.

    Zlatá rybka
    Pomůcky: 1 prut, lavor nebo jinak vymezené území, rybičky (jakkoliv realizované, aspoň 10 kusů), jedna z nich "zlatá". Pomůcky lze jakkoliv násobit (2 pruty, 2 lavory...)
    Personál: jeden človíček ke každému "rybníčku"
    Průběh: Děti loví rybičky. Mají 3 pokusy. Pokud během nich uloví zlatou rybku, dostanou razítko. Pokud ne, mohou po chvíli pokus opakovat. Po každém dítěti personál rybky zamíchá.

    Peklo
    Pomůcky: alespoň 1 pytel od brambor, ideálně tak 5-10.
    Personál: jeden člověk. Ten by byl (chlap jak hora, černej už je od nátury - ale stoprocentně skvělej človíček, šel by do toho s radostí:)
    Průběh: Čert vysvětlí dětem, že se ocitly v pakle. On je ale hodný čert a tak jim pomůže utéct. Problém je v tom, že se nesmí nohama dotknout pekelné půdy, jinak by jejich duše skončila u Lucifera. Proto jim dá pytle a ukáže cestu pryč. kdo doskáče za vymezenou čáru, dostane na tvář máznutí uhlem a do kartičky razítko.

    Jeníček a Mařenka
    Pomůcky: Mraky pastelek, fixek a jiného kreslení, stoly a židle, kolíčky (tak 500), šňůra (dlouhá, natažená ve vzduchu, případně hodně velká plocha stylizovaná do tvaru střechy a spousta lepidla - např. tyčinky Kores), omalovánky (A5 papír s obrysem perníčku, nejlépe srdcového, ještě lépe rovnou vystřižené, 500 kusů)
    Personál: 1-2 lidi, ježibaba, ježidědek, cokoliv
    Průběh: Děti musí zachránit Jeníčka s Mařenkou, kteří uloupili pár perníčků. Nezbývá než ježibabě nakreslit nové perníčky aby Jeníčka s Mařenkou pustila. Za perníček razítko a dobrý pocit.

    ??????????
    Pomůcky: sáčky s aromatickými látkami (tak aspoň 10). Jedná se o známé a dostupné věci - koření, bylinky...
    Personál: stačí jedna osoba
    Průběh: Děti musí určit co je v pytlíčkách. Podle věku a schopností určí personál limit pro udělení razítka (předškolák může dát 3, puberťákovi nebude stačit ani 8).

    Boj s drakem
    Pomůcky: drak a meč (nedomyšleno)
    Personál: jedna osoba, rytíř nebo princezna.
    Průběh: Děti musí porazit draka. Střelba? Sekání?

    Jak je vidět, je toho opravdu hodně a krom čerta a odměn není zařízeno nic. A jít do akce s takovouhle žádnou přípravou je trochu sebevražda. Na nějakém táboře by nám to asi prošlo, ale tady bohužel musíme nabídnout trochu víc:(
    Já osobně toho teď mám víc než dost, kromě čtvrtka mám každý den zabitý až do pozdního večera. A ani ten čtvrtek není jistý... Prostě na shánění, zařizování, organizování, výrobu a realizaci nemám ani čas, ani sílu.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    mě štve to naše pokazené auto, to by chtělo za chvíli už vlastní autobus :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RAILA: Poptám se, nic neslibuju...
    RAILA
    RAILA --- ---
    ELVOTHIEN: Luk máme.
    MORGAIN: Vejdou se, vem je, budeme je potřebovat.

    MIHAI: Mám cca 3 divadelníky z týna, elfohraničářskou bandu a pokud někoho přiveze Morgain, aspon pět disciplín bychom měli dát dohromady...


    ANDROMEDAAA: Nemůže vám někdo vzít věci autem a vy se pak nalehko dopravíte dopravními prostředky?Protože mínus další lidi už je hodně špatná varianta...
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    RAILA: Laura neumí, nemá o tvorbě plakátů ani páru, Kathy umí, ale příště se to musí říct všecho předem a včas. Zkus si někdy napsat seznam toho, co potřebuješ udělat a pokus se zaúkolavat další lidi. Divila by ses,co všechno se skrývá za možnosti v lidech, které máš nejblíž. Nemá smysl tahat všechno sama pak se nic nestíhá a všichni jsou zbytečně nervní.

    Ad uši: http://www.fantasyobchod.cz/elfi-usi-jednoduche-p-977.html tady jsou za 70korun, PPL přijedou na dobírku do druhýho dne. Takže kdo nemá, ať řekne, objednám, nechám dovézt a hodím na hlavu Kathy nebo Barunce s Mihaiem - ti dovezou na Jezeří a vyberou výpalné. ALE POTŘEBUJU TO VĚDĚT MAXIMÁLNĚ DO STŘEDY, aby to bylo do čtvrtka, maximálně pátka u mě doma.

    Měla bych tu i nějaké propriety na kostýmy - černý plášť s kápí, bílé tuniky, modré saténové šaty v princess střihu, tunu korzetů a nějaký ten metřík modrého šifonu. Skuhen má ohromnou hromadu černých hadrů, to by mohlo být také k dispozici.
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA: Disciplíny bych měl vymyšlené, akorát k nim nejsou lidi a ani potřebné propriety...:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam