Tož přátelé:)Byla jsem na zámku, moc se na vás těší:) Paní kastelánka nám upravila prostor, takže už je jasné, cokdejak:)
Náš prostor hrací začne na schodech u koně, kde bude Bětka a spol a Spor o Jablko(představení řeckých mýtů, troja a blablalba), na hlavní chodbě se bude ondra socha, ve kulečníkovém sále budou orgie s Césarem a Kathygirlsband:) načeš vše skončí v malém salonku, kde bude Hanka a HOnza a jejich přesah antického dramatu do současnosti:)
Prohlídky začnou v 10 a poslední(pokud bude) v 17 hodin...ale..půjde se po hodinových intervalech, takže v mezičase máte veget, jen si musíte hlídat, abyste byli tam kde máte včas..očekává se docela velký nával..na tak malou akci tedy..není to průchodák jako strašení...prohlídka bude s místními průvodci, kteří primárně se věnují klasickému výkladu, od schodů to nechávají na vás:)
S diváky komunikujte dle potřeb jak chcete, tentokrát vyloženě jedeme na systém O poklad Anežky české...cílem je vztáhnout antiku k současnosti a donutit ty lidi zavzpomínat zábavnou formou na učivo střední školy:)
Oživit mýty, experty co nám dali matiku, fyziku, filozofii a bla tohle všechno..aristoteles, homér, sapho....no a César je přímý pokračovatel...jak řím navazuje na řecko, co dal řím světu:)Krom Gladiátora a tak:)
A teď prakticky...
Dejte mi vědět, kolik vás bude už v pátek večer, abych vám zajistila vše potřebné..
ano, já nebudu na akci osobně přítomna, na zámek odvezu kostýmy a jídlo v pátek ráno a pak mažu zpět do Prahy...
A teď..vína hroznového bude tuna, něco tekutého jsem taky ochotna přizpět...chcete v sobotu odpo gulášovou polívku?nebo párky?rozhodně se rychle, at to zařídím do pátku...
Snídaně v sobotu klasická...chleba, rohlíky, šunka, sýr, marmeláda, ovoce..
Chcete v pátek ohen a buřty?
Látky na kostýmy kupuju v pátek a tunu špendlíku a stuh..kostýmy se dají spíchnout velmi snadno, najdu nějakého dobrovolníka v mostě a zkusím v neděli nebo v pátek než zmizím zaučit:)je to easy:)
Pokud ode mě něco konkrétně potřebujete, pište hned, at to pro vás můžu udělat:)