• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARRODivoke kmeny - sqela browser game

Rady , tipy a pokec

Image Hosted by ImageShack.us

http://www.divokekmeny.cz

http://cz.twstats.com/

!!! NÁSTĚNKA!!!

budu rád za vaše návrhy a připomínky k nástěnce

Na kterem svete hrajete?

28 hlasy od 28 respondentů

rozbalit záhlaví
    D13
    D13 --- ---
    MUCKER: to ses na jakym serveru_
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    tak sem rozjel teda tu desitku no :)

YARRO
    YARRO --- ---
    D13: to zalezi na tom jak casto s paladinem utocis, nejlepe ho poustet s vojakama do utoku to pak procenta naskakuji :)
    D13
    D13 --- ---
    a kdo tu teda ted hraje?

je docela mizerie ten vyvoj v paladinove zbrojnici, mi za 14 dni pribylo asi 15% pouze,/
    YARRO
    YARRO --- ---
    jj, je to velkej casozrout...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    byl jsem uz asi 130. ale proste moc casu mi to zabiralo, navic sem si uz pripadal jako blazen :)
    D13
    D13 --- ---
    MUCKER: proc? jak sis na tom stal?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    uff dneska sem to zrusil..
    YARRO
    YARRO --- ---
    RESTA: No to je spis problem kmene, kmen by se mel dohodnout a navzajem si vymenit vesnice ve stredu kmene za ty okrajove at muzou hrat vsichni, navic tem na frontove linii se urcite budou hodit nejake vesnice uvnitr, ale jak jsem napsal je to o kmenove kontinuite...
    RESTA
    RESTA --- ---
    Ahojte, musím sa aj ja podeliť so svojou skúsenosťou.

DK začal hrať môj syn, od určitej fázy som pokračoval ja, dostal som sa na nejakých 29 dedín. A potom začala nuda, narobil som si cez 50 šľachticov, lenže nebolo koho preberať - všetko okolo ľudia z kmeňa. Na dôvažok k tomu, bez prémiového účtu je to v neskorších fázach hry v podstate nehrateľné - nič iné nerobíte, len klikáte v dedinách na vyrábanie zlatiek, presúvate suroviny.
    Tak som to nakoniec zabalil a momentálne mám od dediniek kľud.

P.S.: nikoho som samozrejme nechcel odradiť, ako odreagovanie je to fajn, len problém je, keď človek stratí kopec času, je mu ľúto sa toho vzdať a potom sa dostáva do kolotoča.

Ešte jednu radu - ak nechcete míňať korunky na prémiový účet a dostali ste sa do štádia, kedy vám bol pridelený prémiový účet, pošetrite si ho na neskoršiu fázu, kedy budete mať viac dedín a ušetrí vám klikanie.
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: :)))), ja jsem byl v BB...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YARRO: to se snazim taky marne vzpomenout :)
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: v jakym kmeni si byl?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    nj tam sem toho nechal na jaře, teďka jedu tady http://cz.twstats.com/cs9/index.php?page=player&id=704103
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: jsem na S4 nick yarrowius popis

MUCKER
    MUCKER --- ---
    YARRO: jsi na svete9? jaka prezdivka?
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: v selkym mi zaberou 8 coz pri poctu 100 vesnic da 800 jednotek navic to neni tak spatny
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: :))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YARRO: jasne no, ale ony ty skryse nezaberou skoro nic ani v selskym dvore ze jo... proste jsou uplne zbytecny a jako takovy je taky stavim :D
    YARRO
    YARRO --- ---
    MUCKER: jak kdo chce, ale stejne pokud te nekdo projede tak si stejne musis suroviny poslat a body nejsou az tak dulezity...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ja ted dostavuju jenom skryse pac to jsou proste body a nic ti to nevezme, je to zadarmo a nez nestavet nic tak si jedu skryse :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam