• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: to meleš hovna... Záruba to fakt nezvládá... dokonce přestal mluvit jak nadává jak špaček a celé to komentuje spolukomentátor... zmrd zasranej
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KYTT: neprovokuj, buď tak hodný...
    KYTT
    KYTT --- ---
    já to po těch prvních dvou třetinách vzdal...to byl tak bídnej výkon a šel sem radši vařit....až tohle auditko mě vzbudilo, přepnu a hned gol na 3-3 :))

Záruba komentuje dobře.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TPK007: trošičku nervy :-D ty voe, ty jsem neměl od 3:1, teď jsem v totálním šoku!
    TPK007
    TPK007 --- ---
    tak a jeste jeden! kurva trosicku nervy, ale jedem jedem!!!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAHAAAAA
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    do
    pycee!!!!!!!!
    KYTT
    KYTT --- ---
    wow
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    gooooooooooooooooooooooooooooooooooollllll
    TPK007
    TPK007 --- ---
    nechci mit pro letosek po hokejich uplne!!!
    TPK007
    TPK007 --- ---
    kurva jeste jeden!
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    zmrd Zarubu
    " Vodnrkovy klicky uz nevypadaji tak ladne jako na zacatku utkani .............. ale je to velky bojovnik .... GOOL "
    navzdory tomuhle kokotovi!
    JEDEEEEEM!!!!
    KYTT
    KYTT --- ---
    ty vole Rothe...
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Sundejte tu fotku! Nosí smůlu!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: lehkost tam vcera nebyla, ale co muzeme cekat od utoku s prumer lehce nad 20 let v takhle dulezitym zapase.

nejlepsi hrac pro me vasicek. to jak tam sundal toho zmrda kanadskyho, hned po ty jeho estradu pri vhazovani nemelo chybu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: ted si na to kapnul, Kadlec byl vcera jak lekla ryba... delal chyby. No a Pospisilovi vcera sel taky list....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no já k tomu přišel až požději a hra se mi opravdu nelíbila... bojovnost ano,ale myšlenka ta tam... všechno takové kostrbaté nadoraz bez lehkosti... vybojovat puk a rychle ho někam poslat a s trochou štěstí na nějakého spoluhráče..

ale Vondrka se mi líbil, stejně tak Žižka... od Micky bych čekal víc, stejně tak od kadlece... na toho mám trochu jiné nároky teda
    KYTT
    KYTT --- ---
    hlavně ten Vošvrda přerostlej nám dělal problémy...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: zavreli to a hrali od zadu, ale tech sanci sme meli od druhy tretiny spoustu a ani to tak neni ve hre liberce, ale v nemohoucnosti nasich utocniku.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ale uprimne, vcera by to byl zazrak, kdyby vyhrali. Ja bych samozrejme blahem chochtal, ale byli fakt marny ... Livanec, zjebanec, zkurvenec hral naprosto ucelne
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG: hm, maximálně mu daj pokutu 5 tisíc korun...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: Oni uz se muzou priomo po zapase kritizovat rozhodci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam