• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vstupenky na semifinale:
    HC Slavia Praha | Vstupenky | Vstupenky
    http://hc-slavia.cz/zobraz.asp?t=vstupenky
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    kde zkouknu těch posledních 5 minut a prodloužení? (trhám si vlasy, že jsem to včera propás)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja jsem byl na prvnim zapase v liberci v prvni rade hned za nasi stridackou. hodne me to deni na stridacce prekvapilo. ruza se tam smal jako maly dite. kdyz nedal kadlec gol do prazdny tak k nemu se smichem prisel a placal ho po zadech.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    zase ale Růžova zkušenost, na hráče nekřičel, neznervózňoval, jen tam chodil, podporoval, uklidňoval....... mazec!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BIOBOID: Taky to prodloužení vypadalo - z prdele klika
    TPK007
    TPK007 --- ---
    meanwhile in parallel universe:
    JOHY
    JOHY --- ---
    navíc s pokřikem "co to zpíváte" mě liberecky srali...
    JOHY
    JOHY --- ---
    Nejvíc!
    musim se ale přiznat k jedná věci: asi nosim štěstí tim, že nechodim: v liberci po ftobale jsem musel jet domů a řikal jsem si: to je stejně prohraný. a byl to obrat ja k sviň, dneska jsem odešel v 54. že je hotovo....kurňa ale jíá to semi chci vidět live!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Nazev auditka, ktere ted uz vypada jako konstatovani holeho faktu, prestoze to byla naprosto presna vestba, bych zamenil za Zarubovo zklamane a definitivni - Nezbyva nez Slavii pogratulovat k postupu :-)
    KAMILKA_N1
    KAMILKA_N1 --- ---
    JAHODOVE_PYRE: hmm, tak to jo. My jsme bouchli bublinky dovezeny z Francie...dnes se to musi oslavit :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DOWSON001: to dneska Pospisil v kontrastu se Zarubou byl velmi seriozni a objektivni...
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Musim rict,ze Zaruba s Pospisilem me pekne srali posledni dve utkani... pretim jsem je myzslim nevidel,ale hruza.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KAMILKA_N1: jsou bajecny, nespaleny, stavnaty - z veprovy kejticky - a otevreli jsme si k tomu bohemku prestige - pro desni vecer zcela prihodna :)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ted jeste rozhovor Zaruby s Nedvedem a vecer bude dokonalej.
    KAMILKA_N1
    KAMILKA_N1 --- ---
    To byl zaver!!! Tipuju, ze nekdo ma doma asi spaleny rizky ;)
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Doprdele to byl silenej zapas.
    Po druhy tretine a patym pivu uz jsem vzdal veskery nadeje,pak jsem neveril.
    Hlavne ten pomer strel v prodlouzeni!! Masakr,zkurvenej Nedved a jen tak dal.
    Jinak prvni dve tretiny nekoukatelny,prodlouzeni taky,hlavne,ze to padlo!!!
    KYTT
    KYTT --- ---
    Aleš ULM!! :D idol mého dětství
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam